Meni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian open 2014 (AO)
Collapse
X
-
To je najgore sto gubi kao pacer, sto u tim trenutcima ne pronadje najbolje resenje, vec kao po pravilu bira pogresno...
Nateraj protivnika da te pobedi vinerom a nemoj da mu debilno poklanjas, da se tako desilo siguran sam da bi mnogo lakse podneo ovaj poraz, ovakosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostNije Wawrinka baio danas bas tako fantastican koliko se sad hajpuje naokolo. Prosle godine je igrao mnogo bolje i mnogo je vise zasluzio pobedu tada nego sada. Ali dobro, naplata ne bira.
Novaka izbaksuzirao Vilander koji je savetovao Vavrinki da tankuje u 1 i 2 setu i eto, poslusa ga ovaj.
A da je Novak zasrao, jeste.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostMeni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostMeni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNe znam mozda ima nekih privatnih, porodicnih problema o kojima mi ne znamo. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa. Meni je zapalo za oko da Jelene nije bila na tribinama. Koliko vidim i nije se mnogo potreso zbog poraza. Maltene mu bilo svejedno.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Evo nekih konferencija, pa i Novakove.
http://www.ausopen.com/en_AU/video/i...ame=interviews
Nego, da li se meni čini ili se nekako ovaj Nadal promenio u faci, deluje skroz iscrpljeno, kosa ga napušta...?
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostNe znam mozda ima nekih privatnih, porodicnih problema o kojima mi ne znamo. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa. Meni je zapalo za oko da Jelene nije bila na tribinama. Koliko vidim i nije se mnogo potreso zbog poraza. Maltene mu bilo svejedno.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostGledam pres konferecniju , uopste ne izgleda kao covjek koji je izgubio, nego nasuprot nekako razdragan"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostGledam pres konferecniju , uopste ne izgleda kao covjek koji je izgubio, nego nasuprot, nekako razdraganLast edited by skeptik; 21-01-14, 17:32.
Comment
-
Ko zna zasto izgleda sretno, mozda samo zbog sarkazma prema samom sebi sto je napravio glupe greske, ali kao da je shvatio odma gdje je pogrijesio i u fazonu jebiga danas sam bio konj napravio sam glupe greske i sutra je novi dan i moram igrati drugacije na GS-ovima.A sad je 1. mjesto najmanje bitno meni licno bi bilo draze kad bi uzeo jos 4 GS-a do kraja karijere nego da bude prvi, a da ne uzima GS-ove.
edit:Sad gledam onaj zadnji poen i jos ne kontam kako je ono promasio, kao da mu se vise nije igralo.Ono bi mnogo slabiji teniseri od njega rijesili bez problema.Da je ono uradio Wawrinka nebi me cudilo, ali da Novak uradi onakav chokerski potez stvarno mi je cudno.Last edited by stefan12; 21-01-14, 17:41."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment