Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.

Comment

• To je najgore sto gubi kao pacer, sto u tim trenutcima ne pronadje najbolje resenje, vec kao po pravilu bira pogresno...
      Nateraj protivnika da te pobedi vinerom a nemoj da mu debilno poklanjas, da se tako desilo siguran sam da bi mnogo lakse podneo ovaj poraz, ovako
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by zdravkelja View Post
        Nije Wawrinka baio danas bas tako fantastican koliko se sad hajpuje naokolo. Prosle godine je igrao mnogo bolje i mnogo je vise zasluzio pobedu tada nego sada. Ali dobro, naplata ne bira.
        Zbog toga sto je Vavrinka prosle godine igrao jos bolje nego danas ALI zbog toga sto je i Novak bio bolji i pobedio ga u dlaku tesim se tom pobedom iz 2012.

Novaka izbaksuzirao Vilander koji je savetovao Vavrinki da tankuje u 1 i 2 setu i eto, poslusa ga ovaj.

A da je Novak zasrao, jeste.

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
          Meni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.
          Ne znam mozda ima nekih privatnih, porodicnih problema o kojima mi ne znamo. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa. Meni je zapalo za oko da Jelene nije bila na tribinama. Koliko vidim i nije se mnogo potreso zbog poraza. Maltene mu bilo svejedno.

Comment

• Gledam pres konferecniju , uopste ne izgleda kao covjek koji je izgubio, nego nasuprot nekako razdragan

Comment

• Sad sam dosao sa posla ,sta sam propustio?
              sigpic

Comment

Meni samo nije jasno kako ne kanalise inat i motiv ,zelju na GS a on to radi na Mastersima i 500.
                Na GS ima vise da izgubi, a na ovom je bas imao puno toga da izgubi. Cak da je i stigao do finala sigurna sam da bi izgubio od Nadala jer bi opet pao pod pritiskom.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                  Ne znam mozda ima nekih privatnih, porodicnih problema o kojima mi ne znamo. Ima vaznijih stvari u zivotu od tenisa. Meni je zapalo za oko da Jelene nije bila na tribinama. Koliko vidim i nije se mnogo potreso zbog poraza. Maltene mu bilo svejedno.
                  Uvijek je to moguce naravno ali ne vjerujem da je bas to sada u pitanju. Doslo je do malog pada samopouzdanja sto je sasvim normalno nakon onakve sezone kada je dominirao i osvajao sve redom. Znao je da je najbolji na svijetu, pobjedjivao je svakog, i onda nakon nekoliko poraza samopouzdanje pada. Sasvim normalna stvar.
                  Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Evo nekih konferencija, pa i Novakove.

http://www.ausopen.com/en_AU/video/i...ame=interviews

Nego, da li se meni čini ili se nekako ovaj Nadal promenio u faci, deluje skroz iscrpljeno, kosa ga napušta...?

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                      Pa Jelena je u poslu oko svadbe + ostala sa Pjerom kod kuce. Pjera nisu pustili u Australiju zbog karantina.

Comment

Gledam pres konferecniju , uopste ne izgleda kao covjek koji je izgubio, nego nasuprot nekako razdragan
                        Gdje si naso konferenciju jel na sajtu AO?
                        "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Gledam pres konferecniju , uopste ne izgleda kao covjek koji je izgubio, nego nasuprot, nekako razdragan
                          Pa o tome govorim. Doziveo je ipak tezak poraz koji ce ga kostati ne samo GS titule vec i samopuzdanja, a povratak na 1.mesto sad je SF. A on happy. Very strange. Mozda zbog svadbe.
                          Last edited by skeptik; 21-01-14, 17:32.

Comment

• A recite da je sve ovo zbog Pjera sad, hahahah.
                            Nema to nikakve veze, u glavi je problem.
                            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post
                              A recite da je sve ovo zbog Pjera sad, hahahah.
                              Nema to nikakve veze, u glavi je problem.
                              Ko zna. Pobedu nad Fonjinijem je posvetio Pjeru. Dosta je vezan za njega.

Comment

• Ko zna zasto izgleda sretno, mozda samo zbog sarkazma prema samom sebi sto je napravio glupe greske, ali kao da je shvatio odma gdje je pogrijesio i u fazonu jebiga danas sam bio konj napravio sam glupe greske i sutra je novi dan i moram igrati drugacije na GS-ovima.A sad je 1. mjesto najmanje bitno meni licno bi bilo draze kad bi uzeo jos 4 GS-a do kraja karijere nego da bude prvi, a da ne uzima GS-ove.
                                edit:Sad gledam onaj zadnji poen i jos ne kontam kako je ono promasio, kao da mu se vise nije igralo.Ono bi mnogo slabiji teniseri od njega rijesili bez problema.Da je ono uradio Wawrinka nebi me cudilo, ali da Novak uradi onakav chokerski potez stvarno mi je cudno.
                                Last edited by stefan12; 21-01-14, 17:41.
                                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Working...
                                X