Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Do ovog AOa je dobio 4 meca u karijeri na tvrdoj podlozi na Challengerima i kvalifikacijama za vece turnire...a na ovom turniru 3 komada po 2-0

Fantasticno

Last edited by shminka; 11-01-14, 03:57.

Comment

• Znaju smekeri gde da upadnu :P
      OVAKO

Comment

• Lajovic poceo na najbolji moguci nacin. 3-0
        sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Dušan prvi set 6-0 Ajmo!

Comment

• Konjuh je razbila Olgu Savchuk sa 6-0 6-3 i prosla u glavni zdreb. Kakav sjajan rezultat za po meni idnu broj 1 curu
            Dusan vodi sa 6-0 i 4-3 sa brejk prednosti, nadam se da ce da zacuva taj brejk prednost. Poslo je Balkance sa bagelovanje ove noci.
            OVAKO

Comment

• Bravo Dusan :-) Pjeske.
              Bdhu4-jCIAAaDFm.jpg

Evo rasporeda za ponedeljak:
              http://www.ausopen.com/en_AU/scores/...schedule6.html
              Last edited by Zzz; 11-01-14, 05:59.

Comment

• Što propustiše Viktor i Janko to dočeka
                Dušan Silni Lajović
                sigpic

Comment

• Bravo Dušane...raja iz Sarajeva na AOu! Svaka cast!!!

Damir protiv Hajeka! Gledao sam njihov mec u Češkoj, na challengeru na sljaci na Hajekovom omiljenom turniru. Hajek dobio lako prvi set, a Damir drugi. U trecem Damir imao 5-3. Kod 5-4 servirao za mec, ali nije uspio. Hajek na 30-30 odigrao strasne defanzivne poene, kada je sebi ocigledno rekao da nece pogrijesiti i to mu donijelo pobjedu na kraju. I s njim se definitivno moze igrati, pogotovo ako je ovaj Damirov rezultat plod odlicne igre, a morao bi biti!

Kako bi bilo zanimljivo gledati drugo kolo protiv Dodiga ili Karlovica. Slikanje sa Ivom bi bilo baš genijalno, a mec sa Dodigom spektakl!!!

I Dule prosao odlicno sa zrijebom
                  Last edited by shminka; 11-01-14, 07:23.

Comment

• Bravo Duci maistore, svaka čast

Ko će sada da dočeka Ducija, na koga ide on?
                    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• http://www.ausopen.com/en_AU/scores/draws/ms/r1s2.html

Malo prelistas zrijeb, pa nadjes...odlicno je prosao

Comment

• Au kakvo prijatno iznenadjenje dozivh prije par minuta kada procitah vijest, sta da kazem ovo izgleda kao neki novi Damir kojeg ja ne poznajem a gospodin shminka ga je ocito poznavao i vjerovao u njega i stvarno sam odusevljen

Glavna stvar koja me znanima kakav ce fizicki biti za mecevima na 3 dobijena seta, to je jedino pitanje pred mec sa Hajekom ako uspije da izdrzi, sta reci

Comment

• Ana, Belinda, Katerina, Damir, Dušan

Comment

• Jel se tacno zna koji su tereni na AO prekriveni kamerama? Court 10 ,cisto sumnjam

Comment

• Hempton se povukla, Bojana kao 33. nosilacotišla kod Vike. Ništa od odbrane 4. kola

Comment

• Odlican posao je odradio Damir i kao nagradu za to je dobio hajeka u prvom kolu koji je realno losiji i od browna i od bemelmansa na betonu i sigurno je da je dzumhur favorit u tom mecu. Duci ipak opravdao moja ocekivanja da ideo do gl. zreba u cemu moze da zahvali yangu koji je izbaco copila koji bi sigurno bio mnogo tezi rival.Veliki posao je napravio i Rola koji je pokazao da nije samo prasinar

Comment

Working...
                                X