Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Noto, pa to je cist izuzetak kod Francuza, to samo postoji kod njih na RG I MC

Comment

• Boze gospode sta je on izjavio.Kaze ''danas nisam imao sanse'' Stan zna kako se igraju veliki mecevi.On je definitivno pogubljen

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
        Ljudi kada se pogleda realno, Novak nigdje nije omiljeni, ali najžalosnije je to što je i u Srbiji i na cijelom Balkanu tako. Nikada nismo i nećemo imati pre svega čovjeka a onda i sportistu kao što je Novak. Kada ste vidjeli da neko iz Španije ili Švajcarske navija za Novaka, pa naravno nikada, al kod nas je postalo normalno da se svi drugi vole više nego on, zbog čega to nikada mi neće biti jasno izgovori tenis je individualni sport su za malu djecu, ako što već neko reče pa majku mu ispod njegovog imena je naša zastava zar je bilo šta drugo važno. Ali mi smo svi individue za sebe, nemam namjeru da bilo kome prigovaram, ko voli neka izvoli
        Moram da ponovim pricu...
        U sred Madrida, u nekom kaficu sam gledala mec Nadal-Federer, gde je ceo, ali bukvalno ceo kafic navijao za Feda, osim moje drugarice koja je inace iz Novog Sada. Tako da taj mit: gde ste videli da Svajcarac ili Spanac navija za Novaka, jednostavno ne stoji, jer ponavljam, kao sto je NI rekao, ljudi se vezu za igraca, i vise ne gledaju njegovu nacionalnost.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

Ljudi kada se pogleda realno, Novak nigdje nije omiljeni, ali najžalosnije je to što je i u Srbiji i na cijelom Balkanu tako. Nikada nismo i nećemo imati pre svega čovjeka a onda i sportistu kao što je Novak. Kada ste vidjeli da neko iz Španije ili Švajcarske navija za Novaka, pa naravno nikada, al kod nas je postalo normalno da se svi drugi vole više nego on, zbog čega to nikada mi neće biti jasno izgovori tenis je individualni sport su za malu djecu, ako što već neko reče pa majku mu ispod njegovog imena je naša zastava zar je bilo šta drugo važno. Ali mi smo svi individue za sebe, nemam namjeru da bilo kome prigovaram, ko voli neka izvoli
          Ostavite se ovih glupih stereotipnih prica. Znaci ne lupetaj, evo odma mozes da odes na MTF da vidis koliko Spanaca navija za Djokovica i ne voli Nadala.

Comment

• Ništa moram da pišem kod Novaka, zastranili ste s kroz.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Prekidamo sa ovom pricom

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Jebo ti sve, balkanski mentalitet prekucao. Zadnjih 20 postova ko da sam otisao da citam komentare na klixu i ostalim picka materina sajtovima dje dodju imbecili da komentarisu.

Manite se corava posla i komentariste o tenisu lijepo bih vas zamolio..
                sigpic
                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Evo ja Novaka prvenstveno postujem zato sto je dobar covek i sjajan u onome sto radi! Veliki sam njegov fan, i ne mogu da zamislim da npr. sutra navijam za Feda ili Rafu ja sutra navijam za tenis ali nece biti isto bez Noleta. Ko zna da li bi i vecina forumasa bila ovde da nije Noleta. On nas je na neki nacin sve zblizio ovde.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                    Jebo ti sve, balkanski mentalitet prekucao. Zadnjih 20 postova ko da sam otisao da citam komentare na klixu i ostalim picka materina sajtovima dje dodju imbecili da komentarisu.
                    Last edited by LegendaBL; 21-01-14, 14:17.
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
                      Evo ja Novaka prvenstveno postujem zato sto je dobar covek i sjajan u onome sto radi! Veliki sam njegov fan, i ne mogu da zamislim da npr. sutra navijam za Feda ili Rafu ja sutra navijam za tenis ali nece biti isto bez Noleta. Ko zna da li bi i vecina forumasa bila ovde da nije Noleta. On nas je na neki nacin sve zblizio ovde.
                      One koji su poceli da gledaju tenis tek kada je Novak poceo da redja uspehe svakako.

Comment

• Ko sledeci prokomentarise nesto vezano za ovu temu, dobija ban

Pricajte o mecu, o sutrasnjim mecevima, ali tema o navijanju je strogo zabranjena.

sigpic

with experience.

Comment

• - Nažalost tako je ispalo, prošle godine sam imao sreće kod nekih udaraca, ovaj put on. To je sport, Vavrinka je pokazao mentalnu snagu i zaslužio je da pobedi - rekao je Đoković.

jel može neko da mi objasni na kakvim haluciogenim supstancama je ovaj đoković ??? mora da mu je beker prošvecovao neke tabletice

Comment

Novak je treci omiljeni teniser u svetu. Smarej je cetvrti, tako da se nebi slozio.

Comment

• Pretpostavila sam, zato i nisi popio ban

Ali moram da ti editujem post, posto nema vise price.
                              Last edited by bojanaBG; 21-01-14, 14:25. Reason: ...

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                                - Nažalost tako je ispalo, prošle godine sam imao sreće kod nekih udaraca, ovaj put on. To je sport, Vavrinka je pokazao mentalnu snagu i zaslužio je da pobedi - rekao je Đoković.

jel može neko da mi objasni na kakvim haluciogenim supstancama je ovaj đoković ??? mora da mu je beker prošvecovao neke tabletice
                                Daj molim te Vladan ti je usadio misao da je Stan mental midget, a ustvari je covjek strasno se izborio sa pritiskom. Servira pred kraj petog seta i ima 40-15 i pocne kisa da pada, jel moze gori pritisak?
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X