Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nit` je naša, nit` je moze uinat nama pobjediti

Comment

• Kod Ane to sa izbacajem je postalo mentalna stvar , nesto slicno ima Novak sa overheadom,saznanje o problemu pojavi se u najgorim trenucima, kod Ane doduse mnogo cesce. Inace ona dosta dobro returnira narocito na drugi servis je uvek bar metar u terenu, ovoga puta je ulazilo i to protiv najboljeg povrdjeneog servisa na WTA u kombinaciji sa losim kretanjem protivnice.U ovom mecu najvise me odusevio BH, standardno njena slaba strana, par vrhunskih poena na mrezi pa cak se i FH sliceom nekoliko puta vratila u poen, sam njen servis i kretanje/odbrana gde mi uvek deluje pomalo kruto, a iznad svega zelja da se ovaj mec dobije i odsustvo straha od pobede- aka choke-a
      Lepo je videti da u boksu ima mlade ljude itekako se osetila razmena pozitivne energije danas.Moze i izgubiti sledeci mec i od slabije protivnice ali verujem da ce joj ovaj itekako znaciti u nastavku sezone.
      Similis simili gaudet

Comment

• Mec joj treba znaciti za nastavak turnira, a ne sezone...vec godinama ona odigra dobro neki mec, po pravilu na kraju sezone...pa se ocekuje super sezona, a dobije 0

Serena nije na turniru, vise samopouzdanja nijednom pobjedom ne bi dobila...mora ovdje sto dalje moze...poraz u narednoj rundi bi bas bio katastrofa

Comment

• Ja sam 100% sigurna da Ana dobija Bouchard (mogu i kuću na kocku da stavim ako treba, ali sigurna sam da Ana ide u polufinale ) kao što je neko već rekao (jagodica čini mi se) sa igrom od sinoć Ana može da dobije i Li a i Azarenku, ali ostaje nam da vidimo može li Ana tako da igra do kraja turnira ja vjerujem da može. Ukoliko Ana ne uspije da ponovi igru od sinoć protiv Li (eventualno u finalu protiv Azarenke) onda se Azarenki opet osmijehnula sreća (da neko izbaci Serenu) i njoj se polako smiješi odbrana titule!

Ko je prošle godine izbacio Serenu?
          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Stephens

i tada je Serena bila povrijedjena

šteta za Anu sto Li Na nije ispala protiv Safarove, a trebala je
            Last edited by shminka; 19-01-14, 18:24.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              Ja sam 100% sigurna da Ana dobija Bouchard (mogu i kuću na kocku da stavim ako treba, ali sigurna sam da Ana ide u polufinale ) kao što je neko već rekao (jagodica čini mi se) sa igrom od sinoć Ana može da dobije i Li a i Azarenku, ali ostaje nam da vidimo može li Ana tako da igra do kraja turnira ja vjerujem da može. Ukoliko Ana ne uspije da ponovi igru od sinoć protiv Li (eventualno u finalu protiv Azarenke) onda se Azarenki opet osmijehnula sreća (da neko izbaci Serenu) i njoj se polako smiješi odbrana titule!

Ko je prošle godine izbacio Serenu?
              Valjda Sloane.
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Pomalo je frustrirajuće za Serenu da porazi dolaze na Gren Slemovima samo prošle godina polovina njih na GS

Comment

• Ma Serena je zavrsila sa osvajanjem GSova, ubjedjen sam

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                    Mec joj treba znaciti za nastavak turnira, a ne sezone...vec godinama ona odigra dobro neki mec, po pravilu na kraju sezone...pa se ocekuje super sezona, a dobije 0

Serena nije na turniru, vise samopouzdanja nijednom pobjedom ne bi dobila...mora ovdje sto dalje moze...poraz u narednoj rundi bi bas bio katastrofa
                    Da ali nikada protiv ovakvog dominatora kao Williamsova nije odigrala ovako dobro Ko osvoji AO pola trofeja duguje Ani Naravno da treba pokusati sto dalje ,( nisam od onih sto sve znaju unapred ,pa ne mogu ustvditi da ce sada do GS, tu su Li ,Azarenka. Osvrt je bio na fantasticno odigrani mec.
                    Similis simili gaudet

Comment

Nek Serena drzi svoj nivo...skinut ce je Vika vec na AOu
                      Poslije finala Brizbejna

Comment

• Ana je prvi put dobila Serenu, nisam to znao. Mislio sam da ju je jednom vec dobila u onom dobrom periodu 2007-2008. 6 godina od tada je proslo, ej!

Comment

Ma Serena je zavrsila sa osvajanjem GSova, ubjedjen sam
                          Osvojice Wimbledon sigurno.
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=qVWBSKDcbnE
                            Evo ga citav mec Ane i Serene.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Ima li negde citav mec Ane i Busar sa Wimbldona? Ja ne mogu da ga nadjem
                              sigpic

Comment

• http://kickass.to/wimbledon-2013-r2-...-t7554128.html
                                Jedino ovako sam naso.
                                "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

Working...
                                X