Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Pa ja nisam ovu otključala, a ko velim igraju dublovi, koje niko i ne komentariše.. jel igraju?
    Igraju

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
      Vladane,

zanima me samo jedna stvar (pošto nemam šta dodati na sve što si rekao) kažeš Novaku treba da bude đubre na terenu, da gazi preko svih, možeš li ti da zamisliš takvog Novaka?
      Mora da se ponasa kao predator, nemilosrdan da bude i to mora da utuvi sebi u glavu.
      Novaku fali mala doza toga.
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Naravno da ne moras voleti svakog srbina ali je poenta da bi milion puta vise umirala za Fedom da je Srbin. Ne znam vise zasto objasnjavam ociglednu stvar? Hoces mi reci da ako umre Srbin i ako umre Uzbekistanac da ces se isto potresti?
        Ne diram ja shminku ali znam i da se i ti i on ponasate mnogo losije nego sto umete kada igra Novak jer vas ponese masa i nista niste bolji od njih a vi ste oni kao normalni ljudi koje gotiviim koji bi trebali da uspostave neku ravnotezu a ne da raspiruju vatru
        prskaj,

Ljudi se u tenisu vezu za igraca. Zato sto je lijep ili dobro igra ili iz kojeg god razloga. Od tog trenutka to prestaje za njih biti Srbin, Svajcarac itd. a postaje neko blizak imenom i prezimenom.

Ja nisam Srbin a navijam za Novaka. Svidja mi se momak, pametan je, radan je, talenovan je i igra odlican tenis. Zato mi je blizak srcu. Naravno to sto je iz bivse Jugoslavije je bila inicijalana pobuda da se vezem za njega. Ali bez svega ovog drugog ostalo bi na inicijalnoj pobudi.

I sad mi je skoro pa clan familije, iako ga nikada nisam upozanao i vjerovatno necu.
        Last edited by NI; 21-01-14, 14:48.

Comment

• Eeee i ovi ključevi dođavola i njih je uspeo da pređe

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            I sad mi je skoro pa kao clan fanilije, iako ga nikada nisam upozanao i vjerovatno necu.
            Ne gubi nadu @NI
            Dayman (a-a-ah...)
            Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
            Champion of the sun (a-a-ah...)
            You're a master of karate and friendship
            For everyone

Comment

• Nije kao da se osecanja mogu meriti, ali i iz mog ugla se ne moze nikada poistovetiti kada ti je omiljeni igrac stranac, a kada je tvoje nacionalnosti. Isto tako ja svakako ne mogu da volim Barselonu onoliko koliko je voli neki Katalonac.. daleko od toga da se ja ne osecam fenomenalno kada ona napravi neki uspeh, ali to se ne moze meriti sa tim kada uspeh pravi neki nas igrac / reprezentacija.. jedina razlika izmedju DC-a i GS-a je formalnost sto se mene tice, razlike u osecanjima nemam kada Djokovic igra jedno ili drugo.. vi nas ne razumete, mi vas ne razumemo - toliko je jednostavno. Mozemo pisati koliko hocete na tu temu, a nista necemo postici. To je kao da ubedjujes nekog ko se protivi gay brakovima da je to normalno, i obrnuto.

Samo ovo vec nema veze sa AO, najbolje prebacite te postove negde drugde.

Comment

• и ми коња за трку имамо:
                sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Eeee i ovi ključevi dođavola i njih je uspeo da pređe

Olja,

Novak ima bolju statistiku i imao je citav mec. To je bio mentalni poraz. Napisacu analizu.

Comment

• NI je objasnio sustinu cele price
                    Upravo sam saznala da nije Srbin, a bila sam ubedjena da jeste, posto toliko navija za Djokovica i sa takvim zarom.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Pa toooo NI znam ... pišem i ja i naravno kritikujem, moram, al malo kasnije, da ne bih rekla nešto preterano, pa da se kajem posle.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Konačno jedna dobra vest danas. Ziki i Nestor u polufinalu

Comment

• A Žiki sledi kazna zbog malerisanja i oglušavanja o moju molbu da obriše svoje predskazanje!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                            Naravno da ne moras voleti svakog srbina ali je poenta da bi milion puta vise umirala za Fedom da je Srbin. Ne znam vise zasto objasnjavam ociglednu stvar? Hoces mi reci da ako umre Srbin i ako umre Uzbekistanac da ces se isto potresti?
                            Sta ti pricas covece?

Bojana ili neki drugi admin ili moderator, imate moc da prekinete ovakve debilne diskusije, molim vas primenite je.

Comment

• Ljudi kada se pogleda realno, Novak nigdje nije omiljeni, ali najžalosnije je to što je i u Srbiji i na cijelom Balkanu tako. Nikada nismo i nećemo imati pre svega čovjeka a onda i sportistu kao što je Novak. Kada ste vidjeli da neko iz Španije ili Švajcarske navija za Novaka, pa naravno nikada, al kod nas je postalo normalno da se svi drugi vole više nego on, zbog čega to nikada mi neće biti jasno izgovori tenis je individualni sport su za malu djecu, ako što već neko reče pa majku mu ispod njegovog imena je naša zastava zar je bilo šta drugo važno. Ali mi smo svi individue za sebe, nemam namjeru da bilo kome prigovaram, ko voli neka izvoli
                              * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                              * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                              NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Još jedan dokaz da teniseri ne predstavljaju svoju zemlju, igraju za sebe

Comment

Working...