Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SRAMOTA!

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kad krene turnir valja svaki dan slušati o komentatorima, to će biti jedna od glavnih tema Ne znam samo kako se uopšte obrati pažnja na komentatora dok traju mečevi, uopšte ne slušam šta pričaju niti me zanima, nisu oni predmet onoga što gledam.
      Druga tema je o sporoj podlozi, čemu se previše pridaje značaj. To što su igrači skratili teren svojom pokretljivošću u odnosu na ranije je valjda što ne nose više drvene patike Pogledajte kretanje igrača prije 30 godina i sad, ali da, reket koji drže u rukama ove današnje ubrzava, leteći reketi Raspišite peticiju za proširivanje terena jer Rafa i Novak na svakoj podlozi ulaze u finale, ovako je sve sporo od Australije do Londona
      Propustili smo priču o žrijebovima i nadam se da ćemo je i na narednim GS propuštati

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
        Gledacemo eurosport i slusacemo najvece strucnjke za tenis(Banjac i kompanija)
        Ja odoh na odmor za par dana, praticu rezultate,nadam se da cu uspeti nesto i da pogledam i napisem nesto ovde
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          SRAMOTA!

Sad ce shminka da ubaci sliku
          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Nije Tomic toliko tezak protivnik za Rafa kako se to ovde prikaziva. Tomiceve slajsove leze Rafu, on dobro reaguje na slajs, a recimo da bi igrao Delpo sa Tomicem e tada bi bio tezak protivnik Tomic, jer je Delpo skoro 2 metra i tesko mu je da se savie u kolenima.
            Mnogo ali mnogo potcenjujes Tomica. Ne kazem da ce dobiti Rafu cak ne kazem ni da ce ga namuciti ali svakako nije lak protivnik .
            sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• једва чекам да крене Бањац да коментарише

просто ми недостаје човек и његова неповезаност...

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                једва чекам да крене Бањац да коментарише

MUTE je zakon! Salu na stranu, covek pojma nema. Za Ferera je govorio da je Cakani Caja, kod Mareja je spominjao tegice...
                Steta sto SK ne prenosi AO ili da bar imam mogucnost da slusam prenose na engleskom.
                Ovako mi ostaje Banjac i Pesikan, kaznena ekspedicija za usi.
                Last edited by skeptik; 10-01-14, 22:19.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
                  једва чекам да крене Бањац да коментарише

Sreca pa mogu da mjenjam audio, tesko bih izdrzao

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                    MUTE je zakon! Salu na stranu, covek pojma nema. Za Ferera je govorio da je Cakani Caja, kod Mareja je spominjao tegice...
                    Steta sto SK ne prenosi AO ili da bar imam mogucnost da slusam prenose na engleskom.
                    Ovako mi ostaje Banjac i Pesikan, kaznena ekspedicija za usi.
                    ili kad je brkao volej i polu-volej

ja sam uzeo eurosportplayer za 4e mesecno ima 6 terena i mozes da biras jezik jedino je bedak sto kasni 1 i po poen

Comment

• Kako ono bese kad` Banjac prenos a i onaj Ceronja... nije zavrsen ni treci gem prvog seta a ide komentarisanje:
                      "I Novak je po statistici i parametrima ispunio sva cetiri preduslova da dobije ovaj mec" Mati moja
                      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• e sreca moja pa necu ga slusati mnogo ce mi faliti posto sa par dugmica klik klik i eto mene na engleskom jeziku

Comment

• Meni samo nije jasno kako taj covek jos radi , i da li je moguce da mu niko nije rekao da lose radi

Comment

• Originally posted by straxx90 View Post
                            Meni samo nije jasno kako taj covek jos radi , i da li je moguce da mu niko nije rekao da lose radi
                            Neshto ga nema odavno,ili ja nisam naletio na budalu
                            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• http://www.sportklub.info/forum/group.php?groupid=72

Prikupljanje novih clanova

Comment

• Mislim da bi svi mi morali biti veoma srećni što uopšte imamo neke prenose, pa još ko ima ES u HDu ihaaaaa... uostalom pitajte Shminku... a za komentatore je uvek lako, rešenja ima.. uostalom jedno te isto svaki put... šta će nisu ni oni krivi.

Shminka džabe se trudiš oko grupe kada se njih dvojica neće ni videti.. možda na treninngu, al to se ne računa.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X