Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Role vs baby Role
    Ne ne,sad kad ode Djokovic doma makar da gledamo mech da valja,Fed- Rafa !
    SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Kad je Ana u drugom setu zapucala cust forhend onaj njen kondicioni trener spusta glavu, a treba podrsku da joj dadnu.Njene izjave me vise ne nerviraju uopste sve isto prica pola decenije.Ona je u fazonu nikad poraz samo lekcija, a stalno radi sve isto.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Rafa da dobije Grigora 3-0 i Roger da dobije Endija u pet teskih setova,idealan scenario.
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Dimitrov on playing Nadal: ‘I like my chances’

“We all know that he has won tons of Slams,” Dimitrov said. “He's been a tremendous competitor. He's Rafa. We all know him. But that's what I'm playing for, to put myself in position to play those guys. I had tough battles with him in the past. Played a couple times on clay. There were always little things missing. But I'm quite happy with the way I'm performing so far. So I like my chances.”

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
            Ne ne,sad kad ode Djokovic doma makar da gledamo mech da valja,Fed- Rafa !
            Sutra Andy, u petak Rafa i onda u nedelju sa zemljakom da odrzi pobednicki govor....ako mene pitate divan scenario pa neka odmah ide u penzionere.....
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
              Sutra Andy, u petak Rafa i onda u nedelju sa zemljakom da odrzi pobednicki govor....ako mene pitate divan scenario pa neka odmah ide u penzionere.....
              Predaleko si otisao, prvo sutra protiv Mareja da odigra kako treba.
              Ja sam se nadala i ocekivala da dodje do QF, posebno kad sam videla zreb, svaka pobeda preko toga je za mene bonus
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Nije predaleko,Gospodin igra kao nekad,sasvim zasluzuje da uzme ovaj AO

Comment

• ako sutra murray dobije, glavni favorit je za academy award. kakav dikaprio, kakav mekkonohi

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                    Dimitrov on playing Nadal: ‘I like my chances’
                    Njemu bi Sharapova shamare nalupala da on prodje dalje od nje na GS,pod uslovom da su i dalje u vezi,nisam u toku !

Comment

• Napravice se luda u ovoj situaciji i nece reagovati jer zna da ce mu Nadal ocitati cas tenisa. Ne brine ona

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                        Njemu bi Sharapova shamare nalupala da on prodje dalje od nje na GS,pod uslovom da su i dalje u vezi,nisam u toku !
                        Koliko znam vec sad je otiso dalje od nje.

"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

Comment

• Budjenje u 06:00 ?
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Predaleko si otisao, prvo sutra protiv Mareja da odigra kako treba.
                            Ja sam se nadala i ocekivala da dodje do QF, posebno kad sam videla zreb, svaka pobeda preko toga je za mene bonus
                            Ama ne kvari mi snove....rekoh lepo ako bi se ostvarilo....ne bi mi bilo zao da kaze dosta je bilo kunem se....
                            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by Johnny View Post
                              Budjenje u 06:00 ?
                              Mislim da bi valjalo u pola sest.

Comment

• Djordje Djokovic ‏@djole_djokovic 10h

Congratulations @stanwawrinka Great match!
                                Milojko bi stogod morao nauciti od maloga.....

Comment

Working...
                                X