Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Wawrinka je bio povrijedjen u Parizu...povreda koju je vukao jos od meca sa Bagyjem na USOu...a pred Pariz se pogorsalo

U Londonu je bio malo bolji...

A na ovoj podlozi svakako ima nesto vise vremena za udarce nego u dvorani i to pomaze itekako
    Last edited by shminka; 27-01-14, 19:19.

Comment

• Ako je bio povrijedjan u Parizu onda se to ne broji kao ni London. Dakle sve neizvjesno!

Istina, da mu ova podloga vise odgovara. Protiv Novaka ce mu sljaka vise odgovarati, a protiv Rafe manje.
      Last edited by NI; 27-01-14, 21:19.

Comment

• Pa dobro, ne treba Novaku oduzeti dobar mec iz Pariza...ali Stan definitivno nije bio na 100%

Taj mec na sljaci bih bas volio vidjeti

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Pa dobro, ne treba Novaku oduzeti dobar mec iz Pariza...ali Stan definitivno nije bio na 100%

Mislio sam reci da je mec u Parizu nebitan za analizu ako je Vavrinka bio povrijedjen.

Ja ne bih htio vidjeti taj mec na RG-u. Novakova odbrana na sljaci nije ono sto je na hardu.
          Last edited by NI; 27-01-14, 21:56.

Comment

• Никада Нолету није било лако са Станом... невероватно како иритира станетов став у стилу ма могу ја исто што и ти, могу да трчим без проблема колико и ти, могу да сервирам и боље од тебе, само те чекам да по обичају кикснеш неки сервис гем и готов си, могу да стигнем да се наместим на сваки твој ударац и да ударим још јаче... и то траје кроз меч и траје да човек полуди! Али се често у њиховим мечевима дешавало да Стан једноставно стане из чиста мира и почне да предаје поена у стилу Бердиха... оно што називамо "уђе у зону сумрака".

када је губио трећи сет од Рафе, помислио сам: па није вањда опет???

Стан је много добар тенисер и баш је од бога дар овај Г.Слем! Играо је прави тенис и нико не може да каже да је добио на срећу... ако је Рафа био повређен, онда је нека правда задовољена да Стан буде награђен за сав квалитет који је научио и приказао... јако ме занима како ће све ово деловати у будућности, али верујем да неће више имати менталног пада у његовој игри и да ће стискати до краја... можда ће ова година бити његова?
            sigpic

Comment

Pa dobro, ne treba Novaku oduzeti dobar mec iz Pariza...ali Stan definitivno nije bio na 100%

I ja,ali u finalu,ovako me nesto strah da ga ne odelje Stan i na sljaci,pa posle nadal uzme titulu,pocinje da mu lezi Djokovic,a cekamo taj Rolan Garos toliko,tako da mislim da bi za Djokovica bila katastrofa da ni ove godine ne uzme,tj. ako Nadal ponovo uzme, 2x katastrofa. Tako da je svakako bolje da Nadal dobije Stena u polufinalu,pa ili da ga ovaj propisno namuci,neki duzi mec,sto bi odgovaralo Djokovicu ili da ga izbaci,sto je jos lepse. Ali ima dosta vremena i bitnih turnira do tad.
              sigpic

Comment

• Sanse Vavrinka na sljaci protiv Nadala su 0%
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Sanse Vavrinka na sljaci protiv Nadala su 0%
                  Ni na AOu nisu bile puno vece, šteta

Comment

Ne pretjeruj shminka. Rafa je kralj sljake.

Inace, iako se Pariz ne broji u nalizi, a London samo pola, Norman i Vavrinka se nisu odlucili sa totalni , nego umjereni, napad protiv Novaka.

Comment

• U subotu je bio i osvajac AOa i vlasnik 14 GS titula

Comment

• “Nadal će se brzo oporaviti”

“Doktor je rekao da je samo istegao mišiće i da bi nekoliko dana odmora trebalo da bude dovoljno. Osećao je manje bolove tokom cele nedelje i tako je i ušao u meč, i očekivali smo da neće mnogo uticati na njega. U drugom gemu drugog seta osetio je jak bol, a kada sam ga posle tretmana upitao šta se dešao rekao mi je: ‘gotovo je’”, rekao je Toni Nadal.
                        lepo sam ja rekla da cemo da saznamo da jos od Dohe ima problem
                        a noto i Vlajko pali na glumu
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Mislim da ne treba preterivati u vezi rezultata Wawrinke ove godine, a posebno u meceve sa Nadalom i Djokovicem. Neka on prvo dobije Nadala na jednom "regularnom" mecu, pa onda o nekakvoj primeni taktike, ili neka ima nekoliko pobeda protiv Djokovica, bez obzira na tesne meceve koje igraju. Jedan mec nista ne pokazuje, pocetak je sezone, na Wawrinku je da dokaze da ima igru za duge staze, on treba poceti osvajati turnire, jer ako ovako ostane GS ce biti slucaj, a ne napredak u igri. Vreme je pred njega, ali i mnogo veca odgovornost kao igraca i on je taj koji treba da dokaze da je zaista napredovao, a to se dokazuje samo kroz titule. To dosada nije bilo na njegovoj strani.

Comment

Shminka,
                            Nadal se povredio u drugom setu. Da ne spominjem sta znaci sljaka za Nadala. Ne degradiram uspeh Vavrinke, ali na sljaci nema nikakve sanse protiv Nadala, narocito ne sad posle sve ovo sto se dogodilo. On nece vise izgubiti od Vavrinka, garantujem
                            OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              lepo sam ja rekla da cemo da saznamo da jos od Dohe ima problem
                              a noto i Vlajko pali na glumu
                              Još uvijek misliš da je glumio

Comment

• Вавринка делује као казнена експедиција!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X