Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian open 2014 (AO)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Ivan Ljubicic ‏@theljubicic
    I wonder how many players went: "oh, so it can be done!"
    Ivan Ljubicic je nesto slicno, na nizem nivou naravno, napravio u IW 2010. Ne znam koliko njih misli, ali znam da smao ograniceni broj moze napraviti isto. DP, mozda Conga, mozda Berdih, mozda Ferer, mozda Dimitrov ako nastavi da napreduje. Treba imati bazicni kavlitet da bi se ovo napravilo. Stan ga ima. On sam ce tesko ovo da ponovi. Sad ce svi da ga shvataju ozbiljno.

Comment

• Comment

• Trenutak kada je odlucio da je vrijeme remeti protivnika, tacno se vidi da njegova misao da probam i tu taktiku

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ivan Ljubicic je nesto slicno, na nizem nivou naravno, napravio u IW 2010. Ne znam koliko njih misli, ali znam da smao ograniceni broj moze napraviti isto. DP, mozda Conga, mozda Berdih, mozda Ferer, mozda Dimitrov ako nastavi da napreduje. Treba imati bazicni kavlitet da bi se ovo napravilo. Stan ga ima. On sam ce tesko ovo da ponovi. Sad ce svi da ga shvataju ozbiljno.
          Sad ce svi za Stana da se spremaju ko ludi

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
            To je taj FH, do tada nije imao probleme. Bar ih nije pokazivao.
            sigpic

Comment

• Ali Vladane , primjecujes ovaj drugi servis vec 128 km/h, ali to je taj period gdje to nastalo

Comment

• To je vjerovatno poslednji put u mecu da je rotirao gornji dio tijela pri izvodjenju osnovnih udaraca.
                sigpic

Comment

• Sigurno vi bolje znate od njega

Q. Obviously a very difficult occasion for you emotionally. Did your back go when you played that forehand in the first game of the second set when you doubled over?
                  RAFAEL NADAL: No. The back, since the beginning I felt a little bit, from the warmup. It was a little bit worst in the first set. End of the first set, I start to feel worst.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Cudna mi malo ta povreda, al ajde... Nije nadal lud da lazira povredu tako sto ce da pretrpi brejk...

Cestitke vavrinki na osvojenoj tituli, nema sta.

Comment

• Druga je stvar nesto osjetiti u ledjima u odnosu nemogucnost rotacije gornjeg djela tijela Ovo je trenutak kada je doslo do ovog drugog

Comment

• Kako vas je Stanko sjebao hahahahaha, ja ne verujem.
                        Vlajku je drago sto je Nadal izgubio, nemoj da vam zamaze oci.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• sad udjoh, vidjeh rez. i evo 10min se naglas smijem ko kreten ;) posto ne gledah mec samo mogu reci ovo:
                          stankov deveti nastup u melburnu i titula! isto kao meni dragi vitez petr korda 98me, iz 9. pokusaja. takodje po jedno 1/4 prije toga, ma sve isto...
                          te god. je domacin posljedni put osvojio mundijal pa ko se kladi eto mu zicera za ljeto ;)

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                            Meni se cini da ovaj FH nije izazvao problem, nego da je to prvi FH gdje je problem postao svrano velik.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                              Svaka cast svima koji komentiraju sa duhom i znanjem, ali kao sto mene razvesele postove Notorious-a, a zatim i Vladana, mislim bescenjeno. Veliki znalci, a onda ubace ironiju i salu, pa se nasmejes kad ti nije do toga. Kao sada Zika. Potseti te da sve ovo ima dve strane i da ne treba sve uzeti preozbiljno. Sigurno sam jos ponekog zaboravila, ali to je draz razlicnosti na jednom mestu.
                              Realno, najbolji post u ovoj godini

@cssr Pogledaj današnji meč, biće ti lakše da povjeruješ i neće biti potrebe za smijanjem jer se pitanje pobjednika nije postavljalo od starta drugog seta. Te godine su Italijani zadnji put uzeli SP u odbojci, Česi OI u hokeju na krilima čuvenog Hašeka, a Rebrača blokirao Mihajlova

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                                Realno, najbolji post u ovoj godini

@cssr Pogledaj današnji meč, biće ti lakše da povjeruješ i neće biti potrebe za smijanjem jer se pitanje pobjednika nije postavljalo od starta drugog seta. Te godine su Italijani zadnji put uzeli SP u odbojci, Česi OI u hokeju na krilima čuvenog Hašeka, a Rebrača blokirao Mihajlova
                                Ko je ono uzeo RG?

je li bio Moja?

Comment

Working...
                                X