Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jeste. Doduše što se voleja tiče, tu treba da radi na tranziciji sa osnovne na mrežu, prepoznavanje momenta kada da napadne.

    Meni je tu misterija i šta on treba da radi sa šljakom?

    RG je moj omiljeni turnir i volim da ga gledam tamo: najviše su me boleli porazi tamo. Mnogo se troši na njemu. No...ipak je dobar za uigravanje...a takođe, njegov uspeh tamo zavisi od protivnika najviše. Sa indisponiranim Rafom i Timom, njegov najveći problem je Cicipas (nisam siguran može li Saša isto da se probije tamo, ipak 3 mastersa na šljaci, 1 finale protiv top Rafe.) A ako se Tim vrati na stari nivo i Rafa bude solidan, ne verujem u titulu tamo. OI 2024 na terenma RG-a. Tako da...ne vidim da će da propušta RG ili da ga igra "rekreativno", a taj turnir bi mogao mnogo da ga troši što je loše za njegove nastupe na US open-u.

    Comment


    • Originally posted by Panchev9 View Post
      Samo ću se nasmejati na pomisao da Novak(osvajač 3GS i finalista 1GS) neće biti prvi na kraju godine.. A atp se baš trudi da on to ne bude..
      Dobro ste analizirali.. Nemam šta da dodam..Odmor, odmor..
      Inače Novak je u Beogradu..
      Na Race listi Novak je prvi sa najmanje odigranih turnira.Drugi, Medvedev, je igrao pet turnira vise a treci Cicipas cak 8 turnira vise od Novaka.

      Comment


      • Djokovic je osvojio 3 slema, ali je problem sto je odigrao samo 2 mastersa i zato Medvedev ima sanse da ga stigne na race listi.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

        Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

        sigpic

        Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

        Comment


        • Prijavio da igra IW. Skroz nelogično ako je plan bio da se odmori. Znači cilj je rudariti bodove da bi se što pre obezbedio YN1.

          Comment


          • Originally posted by Weltschmerz View Post
            Prijavio da igra IW. Skroz nelogično ako je plan bio da se odmori. Znači cilj je rudariti bodove da bi se što pre obezbedio YN1.
            Iskreno sam se nadao da će igrati u Indian Wellsu. Ne vidim zašto bi odmarao. Odmarao je mesec dana pred USO. Nije on umoran. A i nadam se da može do titule do kraja godine. Izgubio je na dva važna turnira. Kada igrač ima i 100 trofeja, ako izgubi 2 važna meča onda počne da oseća nemir. Trofej im treba za mirno more.

            A i treba završiti godinu kao broj 1. Smeši mu se peta Lauereus nagrada za najboljeg sportistu.

            Comment


            • Ipak je odlučio da ne ide u Indian Wells. Napisao na tviteru, objavili i u vestima.

              Comment


              • To je ocekivano.

                Da vidimo hoce li igrati Pariz i Torino. Ne bi me iznenadilo da oba preskoci.

                Comment


                • Ako nije patka za vakcine u Australiji, živo me zanima da li će Novak hteti da se vakciniše.

                  Čisto sumnjam da mogu da poverujem čak i ako bude izjavio da se vakcinisao. Ipak je on dovoljno velika faca da nabavi potvrdu o vakcinaciji a da ne primi ništa. Pogotovo u svojoj zemlji.

                  Ako oduzmemo ovu priču o vakcinaciji, ne vidim poentu pojavljivanja u Parizu a ni u Torinu. Ako bude igrao Bersi, igraće i Torino. Sve ili ništa. Pitanje koliko je motivisan. Velike rezultate je postigao ove sezone.

                  Uveren sam da je jedini cilj postavljanje rekorda po broju Slemova, u sledećoj godini.

                  Comment


                  • Prilicno dobro objasnjenje zasto Novak ne igra IW koje je dao Gill Gross.

                    https://www.youtube.com/watch?v=_oiv-jyFGsw

                    Comment


                    • To Grišo Srbine!

                      Comment


                      • Samo bih pozdravio NIa i njegovog mezimca Zvereva, koji iz sezone u sezonu pokazuje da nije rame uz rame sa trojicom najboljih. Epizodista koji vozi na krilima osvojenog trofeja. Za mesec i po dana mu se raspala igra posle jednog poraza od Novaka na Slemu.

                        Možemo malo i o Medi. Pod pritiskom najboljeg na betonu u Australiji dobija lekciju od Noleta 3 0. Zatim ne postoji nigde do američke turneje. U međuvremenu imao je solidne rezultate. I onda opet pritisak za mesto broj 1 i ponovo raspad sistema.

                        Momci nisu dorasli zadatku. Otprilike su 30% lošiji od Velike trojke kad se pogleda sezonski učinak.

                        Novak planira da uzme još 10 Slemova. Čovek sprema petogodišnju strategiju.

                        Neko od trenera ili bivših tenisera je odvalio da Nadal ima još 2 ili 3 vrhunske sezone. Onda Novak ima još 5 ili 6.

                        Comment


                        • Pozdrav za Ljubitelja.

                          Zvaerev, Medvedev i u manjoj mjeri Cicipas su dovoljno jaki da nanesu ozbiljne poraze Novak. Naravno, treba da se poklopi splet okolnosti jer je Novak jos uvijek bolji.

                          Ni jedan od njih neama sansi da dosegne nivo velike trojke. Nemaju potrebnu konstantnost. Svejedno, i za Medvedeva i za Zvereva sam siguran da ce prije ili kasnije dostici broj jedan.

                          Sto mislis, hoce li Novak igrati Parzi i Torino.

                          Comment


                          • Originally posted by NI View Post
                            Pozdrav za Ljubitelja.

                            Zvaerev, Medvedev i u manjoj mjeri Cicipas su dovoljno jaki da nanesu ozbiljne poraze Novak. Naravno, treba da se poklopi splet okolnosti jer je Novak jos uvijek bolji.

                            Ni jedan od njih neama sansi da dosegne nivo velike trojke. Nemaju potrebnu konstantnost. Svejedno, i za Medvedeva i za Zvereva sam siguran da ce prije ili kasnije dostici broj jedan.

                            Sto mislis, hoce li Novak igrati Parzi i Torino.
                            Nerviras me sto ih branis

                            Ne znam vise sta da mislim. Cudi me da vec nema snimaka sa treninga jer kad se sprema, njegovi navijaci znaju da trenira. Ne znam kakav feedback je izvukao iz ove sezone. Brutalna sezona je bila. Sramno je da bilo ko drugi podigne pehar broja 1 osim njega.

                            Cini mi se da nece igrati nista do pocetka sledece godine, ne Australije. Igrace pripremne turnire za Australiju i opet ce se spremati za Slemove, ovaj put jos bolje.

                            Comment


                            • Aaaaaaaaaahhh!

                              Mnogo me nervira Novak! Šta mu sada ovo znači sa nekom misterijom i tajenjem?! Brate mili, teško mije da poverujem u to da čoveka baš briga da li će da bude broj jedan na kraju godine. Ok, jeste ATP #1 na listi gotovo zagarantovano, ali daj potrudi se malo da budeš i broj jedan u sezoni u kojoj si uzeo 27 pobeda na slemovima! Ne ide mi u glavu da je moguće da neko bude tako kompetitivan i da grize za slemove i rekorde, a da ga odjednom zabole za #1 a da su mu samo slemovi mnogo bitni.

                              Usput, što ne bi igrao Pariz? Vratio se u Evropu nakon US opena, imaće ukupno mesec i po odmora. Zar to nije dosta? I da onda odigra lepo 2 turnira, pogotovo Torino, prvi put posle 12 godina nova lokacija, u Italiji gde ga generalno vole (ok, sem ako bude igrao sa Beretinijem). Ako ga je onaj poraz tako ukanalio, onda je džaba meditirao sve vreme. Ako ga baš briga za sve sem slemova i par mečeva za reprezentaciju, onda se penzioniši i ne muči više ni sebe ni navijače.

                              Comment


                              • Pariz, Torino i Devis kup. Hoce li imati odmora za Melburn ili je odlucio da ne ide u Australiju?

                                Comment

                                Working...
                                X