Originally posted by Kule
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
никад му та киша није донела добро...шта да се ради..чекамо ту стотку и даље...
Leave a comment:
-
Gledao sam kraj prvog seta i ceo drugi. Nije bio neki naročiti kvalitet igre. Jakub zbog dobrih servisa nije dao neku šansu. Novak nije mogao mnogo u uslovima 88% vlažnosti. Imao je i problem sa okom.
Teško je sa 38 godina. Novak nema te neke stvari koje postoje kad si mlad. Brzi oporavak tokom samog meča. Eksplozivnost. Jakub je dobar ali ništa specijalno. Jednostavno godine su to. Ne može se uvek nadoknaditi tehnikom i taktikom.
Na šljaci, Novak tek nema šanse. Defanziva mu je iz kvartala u kvartal sve slabija. Odavno on nema kontra napad.
Ali bolje da igra, nego penzija. ❤️
Leave a comment:
-
Dobro...dva tajbrejka za Jakuba, konačno se pojavio lik koji mi je jako gotivan i koji obećava. Drago mi je za Menšika, ali težak poraz za Novaka. Igrao je sjajno uprkos brutalnim uslovima. Nastavlja se lov na stotku, ali sa biće baš teško, em konkurencija, em je Novak omatoreo em igra samo najjače turnire.
Leave a comment:
-
Iščekujući stotu...pojavio se snimak Novaka sa oteklinom ispod oka, nadam se da mu neće smetati, neverovatno koliko nema sreće...
https://www.b92.net/sport/tenis/vest...-majamija/vest
Leave a comment:
-
Lepo bi bilo da Viško i Sk završi sa 100-tom titulom Novaka. 🙂
Leave a comment:
-
Ako smem da se osvrnem - bilo nam je dobro ovde svih ovih godina. Smenjivale se i loše i dobre stvari, jako dobre i jako loše, ali verujem da ćemo se svi sećati provedenog vremena na ovom portalu. Jedan sasvim lep deo života i aktivnog učestvovanje u deliću istorije.Last edited by Nesic; 28-03-25, 16:17.
Leave a comment:
-
I tako smo došli do samog kraja, na kraju meseca prestaće da radi signal Sport kluba, pokoj mu duši i hvala svima koji su bili uključeni oko kanala. Ove nedelje ćemo imati prilike poslednji put da čujemo Viškovića u prenosu Novaka jer teško da će preći na Arenu..
Leave a comment:
-
Inače ima tema za ovo ali svejedno
Imaš dubl koji najvljuješ ne znam koliko godina i dalje im ne daješ šansu, znači neverovatno. Ali suludo da Medjed gubi od lošijeg igrača od sebe, mnogo on mora da radi ako želi da napravi neki ozbiljniji rezultat. Ovo smo trebali zatvorenih očiju da dobijemo ali nema konstantnosti nažalost i ovo se desilo..Last edited by Lord Aleksoni; 02-02-25, 14:31.
Leave a comment:
Leave a comment: