Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lord Aleksoni
    replied
    Originally posted by Kule View Post

Izvini, ali, zar će komentatori Arene sada da vode tenis? I šta će biti sa Viškom i Govedaricom? Nisam ispratio taj deo priče. Znam da Arena preuzima sadržaj SK.
    Vodiće koga postave.. Viško skoro sigurno neće preći tamo, ostali neko će preći.

Leave a comment:

• Žika
    replied
    никад му та киша није донела добро...шта да се ради..чекамо ту стотку и даље...

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Gledao sam kraj prvog seta i ceo drugi. Nije bio neki naročiti kvalitet igre. Jakub zbog dobrih servisa nije dao neku šansu. Novak nije mogao mnogo u uslovima 88% vlažnosti. Imao je i problem sa okom.

Teško je sa 38 godina. Novak nema te neke stvari koje postoje kad si mlad. Brzi oporavak tokom samog meča. Eksplozivnost. Jakub je dobar ali ništa specijalno. Jednostavno godine su to. Ne može se uvek nadoknaditi tehnikom i taktikom.

Na šljaci, Novak tek nema šanse. Defanziva mu je iz kvartala u kvartal sve slabija. Odavno on nema kontra napad.

Ali bolje da igra, nego penzija. ❤️

Leave a comment:

• Kule
    replied
    Dobro...dva tajbrejka za Jakuba, konačno se pojavio lik koji mi je jako gotivan i koji obećava. Drago mi je za Menšika, ali težak poraz za Novaka. Igrao je sjajno uprkos brutalnim uslovima. Nastavlja se lov na stotku, ali sa biće baš teško, em konkurencija, em je Novak omatoreo em igra samo najjače turnire.

Leave a comment:

• Žika
    replied
    сви одоше у пензију само се ми још држимо, заједно са Нолетом...

Leave a comment:

• Kule
    replied
    Originally posted by Lord Aleksoni View Post
    Lepo bi bilo da Viško i Sk završi sa 100-tom titulom Novaka. 🙂
    Izvini, ali, zar će komentatori Arene sada da vode tenis? I šta će biti sa Viškom i Govedaricom? Nisam ispratio taj deo priče. Znam da Arena preuzima sadržaj SK.

Leave a comment:

• Kule
    replied
    Iščekujući stotu...pojavio se snimak Novaka sa oteklinom ispod oka, nadam se da mu neće smetati, neverovatno koliko nema sreće...

https://www.b92.net/sport/tenis/vest...-majamija/vest

Leave a comment:

• Nesic
    replied
    Bilo bi prelepo. Juče baš pričasmo o tome u omanjem društvu.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Lepo bi bilo da Viško i Sk završi sa 100-tom titulom Novaka. 🙂

Leave a comment:

• Nesic
    replied
    Ako smem da se osvrnem - bilo nam je dobro ovde svih ovih godina. Smenjivale se i loše i dobre stvari, jako dobre i jako loše, ali verujem da ćemo se svi sećati provedenog vremena na ovom portalu. Jedan sasvim lep deo života i aktivnog učestvovanje u deliću istorije.
    Last edited by Nesic; 28-03-25, 16:17.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    I tako smo došli do samog kraja, na kraju meseca prestaće da radi signal Sport kluba, pokoj mu duši i hvala svima koji su bili uključeni oko kanala. Ove nedelje ćemo imati prilike poslednji put da čujemo Viškovića u prenosu Novaka jer teško da će preći na Arenu..

Leave a comment:

• Nesic
    replied
    Nije loš Novak večeras

Leave a comment:

• djkov
    replied
    Originally posted by Kule View Post
    A ovamo ja pizdim jer ne vidim da će biti 25. slema.
    Daj bože da bude stota titula, a od 25. slema nema ništa.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Inače ima tema za ovo ali svejedno

Imaš dubl koji najvljuješ ne znam koliko godina i dalje im ne daješ šansu, znači neverovatno. Ali suludo da Medjed gubi od lošijeg igrača od sebe, mnogo on mora da radi ako želi da napravi neki ozbiljniji rezultat. Ovo smo trebali zatvorenih očiju da dobijemo ali nema konstantnosti nažalost i ovo se desilo..
    Last edited by Lord Aleksoni; 02-02-25, 14:31.

Leave a comment:

• Kule
    replied
    Sjebao. Jednina. Selektor.

Leave a comment:

Working...
X