Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dekkard
    replied
    Oduva Nole malog očekivano, jer je ovaj posle Rubljova u najgoroj formi došao na turnir.
    Sutra dajem 35% šanse Noletu za osvajanje titule.

Leave a comment:

• Ljubitelj tenisa
    replied
    Originally posted by NI View Post
    Siner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu. Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.
    To je i moja opservacija, sa tim sto bi mladi Novak dobio 6 2, 6 3. Ovo nije topik za Sinnera al ajde napisaću sad ovde a svaki sledeći put ću u Janikovoj temi. Trebaće vremena, igra Janik na talasu publike. Ima on jos mnogo toga da dokazuje.

Leave a comment:

• NI
    replied
    Siner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu. Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Ljubitelj tenisa View Post
    Ovo mi brainstorm-ujemo ali za šampione je jednostavna priča. Uvek ideš na pobedu, pitanje je samo kakve su ti mogućnosti tog dana. Kad su rivalstva u pitanju postoje dve povratne informacije posle medjusobnog meča. Jedna je u slučaju pobede, utičeš mentalno na protivnika. U slučaju poraza vadiš konkretne informacije šta nije bilo dobro. Alkaraz je doživeo 3 teška poraza posle Wimbledona. Od Novaka, od Danila i od Sinnera. On želi revanš. Sa Danilom je to rutinski odradio. Videla se jasno razlika u mentalnom pristupu. Sa Novakom sutra dobija revanš a sa Sinnerom mozda u nedelju. Ovo je vrlo važna završnica sezone za Novaka. Kao prosle godine sa Danilom, slomio ga je u Torinu a onda je Danil imao katastrofalan pocetak sezone. Tome služe porazi u ovakvim rivalstvima. Novak zna da mora da skupo proda kožu sutra, što on kaže, moraju debelo da zarade pobedu.

Zaista na prvom mestu. Ko pobedi sutra izmedju Novaka i Alkaraza taj dobija ozbiljan vetar u ledja za Australiju. Isti boost čeka Danila ako osvoji turnir.
    Nije mu bitna pobeda ovde, došao je u Torino da obezbedi prvo mesto na kraju godine što je uradio posle prvog meča, sve ostalo je bonus.
    Mnogo, mnogo veći cilj mu je DC a i teži zadatak da ga osvoji jer ne zavisi sve od njega, i sve je podređeno tom cilju.

Leave a comment:

• DinoFC
    replied
    Sutra u 21h je mec Novaka i Alkaraza, ako ništa za promjenu za razliku od mnogo prethodnih ATP finalsa i drugih turnira, raspored je isao u Novakovu korist, te što se tiče svježine bi trebalo biti sve na nivou

Leave a comment:

Working...
X