Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Nisam gledao meč. Nadam se da povreda nije teže prirode i da ga neće poremetiti za dalje.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ne znam sta da kazem. Moj utisak je, da se nije povredio, da bi izgubio. To su dva potpuno razlicita uslova za igru. Kad si povredjen, oslanjas se na neke svoje snage koje imas i malo rizikujes. Ides malo preko granica. Ovo je nerealna pobeda. U onome sto sam napisao u najavi, realnija je bila Novakova pobeda jer Karlos nema izgradjenu formu. Nije ovo šljaka.
Leave a comment:
-
NIsam stručnjak,
Ali ja sam pre meča mislio da je 50-50. Nakon prvog seta sam mislio da su mu šanse 0%.
Želim javno da se izvinim Novaku Đokoviću što sam sumnjao u njega nakon prvog seta. Novače, izvini!
Leave a comment:
-
нико од белосветских стручњака није веровао да може да бије Алкараза...
Leave a comment:
-
Za šta da se čuva? Ovde mora all in!
Nisam se ovako nervirao oko teniskog meča, ne pamtim. Možda Polufinale RG 2021 sa Nadalom.
Leave a comment:
-
Ok, može li neko da mi objasni šta se dešava?
Novak vodi 2:1 bez servisa, inače bi bilo 3:0 ovo je nestvarno, fizički deluje bolje. Alkaraz pogubljen kao da ne zna šta dalje, nema plan B.
Leave a comment:
-
Eto, ovo je meni najveća žal. On i ovako načet je preopasan za sve. Žal za time što je neozbiljan već godinu dana, sem na trenutke, jer je mogao da padne neki slem. Ovako u ovoj godini teško, jako teško.
Leave a comment:
-
U sporim uslovima Novak je imao male šanse. Sad ima sa povredom još manje.
Leave a comment:
Leave a comment: