Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• STO NE IZBACI OVU BUDALU OD MAGLOIRA I NE UBACI JOELA????????????????????????????

Comment

• Au sad je pocelo Bulls-ima sve da ulazi
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• sad ih vec i kenja.

nista ovo nam je nauk za sledecu tekmu. znao sam da ce nas ubiti skokovima ali nisam znao da ce to biti ovoliko
        vejd, dzejms pokrijte se usima.

Comment

• Asik ladno moze da bude starter ;)
          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Boshkica vam je dobar

Comment

• Nema sta da se pokriju usima, prosto nisu odigrali na svom maksimalnom nivou, Chicago odlicno odradio svoj deo posla i to je to, realan rezultat. Al' sto vi kazete, ipak je ovo tek game 1, treba imati 4 pobede.

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
                Da li vi ljudi shvatate da non stop pričate o dva čoveka, a ne o timu ?
                Pa nama okosnicu tima cine tri igraca. O kome da pricamo, mozda o Magloire-u ili Howard-u, Pittman-u...?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                  Nema sta da se pokriju usima, prosto nisu odigrali na svom maksimalnom nivou, Chicago odlicno odradio svoj deo posla i to je to, realan rezultat. Al' sto vi kazete, ipak je ovo tek game 1, treba imati 4 pobede.
                  Spremi ti za sredu isti taj sok sto pijes danas .....a do tada navijamo za Dalas, a?

Comment

• ja tu dvojicu ne bi dao za dva ovakva cikaga.

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                      ja tu dvojicu ne bi dao za dva ovakva cikaga.
                      svaka cast na komentaru! Slazem se!

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Volim vas pametne al' najvise vas volim na kraju serija ;)
                        Ti koji već godinama navijaš za heat, svake godine ulaziš u raspravu sa pacerima poput mene ? ;)
                        This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                          ja tu dvojicu ne bi dao za dva ovakva cikaga.
                          Upravo tako.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Cek, da se pokriju usima a ovamo ih ne bi dao za dva ovakva Chicaga? Odluci se.

Popaje, sto se mene tice navijam za Dallas na zapadu.

EDIT: A za sok ne brini, i onako pijem kao divljak, voda uopste ne postoji kod ja. xD
                            Last edited by Seoski Terminator; 16-05-11, 04:18.

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
                              Ti koji već godinama navijaš za heat, svake godine ulaziš u raspravu sa pacerima poput mene ? ;)
                              Nikada nisam u zivotu rekao da navijam godinama za Heat niti mi je to u interesu navijam za Heat zbog jednog coveka ali ako si sposoban da vratis nekoliko strana mozes procitati moj raniji post o tome pa na njega odgovoriti a ne pocinjati hiljaditi put ispricanu temu. Takodje te nikada nisam nazvao pacerom vec si sam sebe tako nazvao. Sve sto mogu je da te podrzim u tome.

Comment

• za ovu utakmicu treba da se pokriju usima jer su je igrali kako treba samo u prva tri minuta. odbranu ne znam da li je vejd ili lebron gore igrao.. ali razguzio nas je i boston prvu kod njih pa su u drugoj plakali.

Comment

Working...
                                X