Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cestitke navijacima Cikaga na ovom forumu ,nadam se fantasticnom finalu Dalas-Cikago
    GIFSoup

Comment

• jeli zna neko koji je sledeci prenos NBA?

Comment

• MVP

i sto se mene tice,prirodno je kod ljudi da navijaju za slabije timove,sto je u ovom slucaju Chicago,mislim da bi bilo bolje za kosarku da onako relativno jeftin tim,dobije 3 zvijezde iz Miamia a i puno mi je drazi Rose od Jamesa,a i Chicago je kosarkaski grad daleko vise nego Miami...,al mislim svako nek' navija za svoje....

Comment

• I ocekivana je bila pobeda Chitowna u prvoj utakmici . Kao sto je neko pre pricao, bice potrebno Trojci da udje ritam i nadje resenje protiv odbrane Bullsa . A naravno, posto su LBJ i Wade najbolji all around igraci lige, nije nemoguce da vec u sledecoj utakmici vidimo 2 man show . Ne mislim da Boshko moze ponoviti partiju od sinoc, ali videcemo, mozda me razuveri .

Sve u svemu, cestitke Bull fanovima i uopste timu Chicaga . Zaista takticki dobro pripremljena utakmica .

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
            Which Taj Gibson dunk in Game 1 was more impressive?
            • Posterizing D-Wade

• Monster putback jam
            Da pomognemo videom

IO NON RUBO IL CAMPIONATO
            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Sinoc sam bio iznerviran u pm zbog gubitka i zaboravih da cestitam navijacima Bullsa ovde. Cestitam! Razbili ste nas, nema sta. Ali...Majami se nece predati tako lako ;) to cemo videti u sledecoj utakmici!
              GO HEAT, GO MVP, GO FLASH!

Comment

• dako u sledecoj utakmici vidimo jedno kucanje preko LeBrona od Taj-a Let s go Bulls!!! The time is now Ponavlja se ta 98"

Comment

• Originally posted by Derrick Rose View Post
                  dako u sledecoj utakmici vidimo jedno kucanje preko LeBrona od Taj-a Let s go Bulls!!! The time is now Ponavlja se ta 98"
                  Sto 98.? Valjda 91.?

Comment

• isti broj pobjeda i poraza u regularnom dijelu sezone i isti skoro broj pobjeda i poraza u PO. tada smo izbacili Pacerse u finalu istoka a ove godine Miami itd...na kraju titula o5 nasa! posle 13. dugih godina

Comment

• zadnji put titula je osvojena 98!

Comment

• a moze se reci i 91.

Comment

• brate dzaba spamujes kad ce bikovi da ga izduvaju od vreline

Comment

• Originally posted by Derrick Rose View Post
                            dako u sledecoj utakmici vidimo jedno kucanje preko LeBrona od Taj-a
                            Jedini ljudi koji mogu kucati preko Lebrona su Jordan Crawford i Kobe .

A za ono sinoc od Gibsona, mogu samo da se poklonim

Comment

• Ne ponavlja se jos nista, polako...
                              Ako smo dobili jedan mec sa 20 razlike, ne znaci da cemo i naredna 3...

EDIT:
                              Game 1 of Heat-Bulls was most-watched NBA contest in TV cable history. Tops any NBA All-Star game.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Koliko vas ce biti ovde da gledaju Dallas i OKC?

Comment

Working...
                                X