Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E sad je definitivno gotovo... nadigrali su Miami u svakom pogledu...
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Volim sto cemo da izgubimo. Dobicemo motivaciju za sledeci put i naucicemo na greskama. Ne moze se desiti vise da ova dvojica pa i klupa ovako lose igraju, nema sanse.
      GO HEAT!!!

Comment

• Rekao si da nas "pametne" najviše voliš na kraju serija. Koliko si ti to serija odgledao,sa koliko jakih timova koji su imali fanove u Srbiji uopšte,a posebno registrovane na ovom forumu? Ja sam to pročitao,pa mi zasmetalo.A da sam pacer,pacer sam šta da se radi.
        This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          E sad je definitivno gotovo... nadigrali su Miami u svakom pogledu...
          a i kenja ih jako u svakom pogledu. nema sanse da vezu dve ovakve tekme.

Comment

• Bravo Cikago. Tom > Spo. Morace MVP i Flash ovo na svoju ruku da dobiju Ne mogu da cekaju na zalizanog da ubaci jos nekog Maglora koji nije usao 5 puta ove sezone.

Comment

• Klupa je razbila. Takodje Vejd (jedini koga volim u Majamiju) nije bio na nivou, ko da je umoran nesto.
              http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Puko veetle zbog copy cuda. I sad sam na nekom jadnom sranju sto secka svakih 2-3 sekunde....

Inace, nadam se da se Chicago nije ispucao i da im nece pasti na pamet da se opuste kao sto umeju, jer svaka utakmica mora na ovom nivou da se igra, pogotovo odbrana!

Comment

• Odavno nisam video James-a i Wade-a da igraju ovako ocajno... deluju totalno pogubljeno
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                    Volim sto cemo da izgubimo. Dobicemo motivaciju za sledeci put i naucicemo na greskama. Ne moze se desiti vise da ova dvojica pa i klupa ovako lose igraju, nema sanse.
                    GO HEAT!!!
                    Ovakvu partiju necemo ponoviti sigurno! Ja sam se licno mnogo vise plasio Boston-a nego Bulls-a. I dalje mislim da dobijamo seriju i da idemo u NBA finale!

LET'S GO HEAT, LET'S GO MVP!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
                      Rekao si da nas "pametne" najviše voliš na kraju serija. Koliko si ti to serija odgledao,sa koliko jakih timova koji su imali fanove u Srbiji uopšte,a posebno registrovane na ovom forumu? Ja sam to pročitao,pa mi zasmetalo.A da sam pacer,pacer sam šta da se radi.
                      Stvarno bih zeleo da ti odgovorim ali ne vidim nikakvu vezu sa mojim malopredjasnim odgovorom na tvoj post. I te fejspalmove pretezno koriste reciti i argumentovano potkovani forumasi. Ovo je debelo off-topic ako zelis pisi u inbox sta ti nije jasno ili jednostavno ovde zadovolji potrebu da bude tvoja zadnja mene stvarno nije briga.

Comment

• Gibsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooon godlike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Comment

• Auuuu, objasnio je sa kucanjem

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                            Gibsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooon godlike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
                            Somebody kill him?

Comment

• Bog otac ce da objasni u srijedu!
                              Kako nas mvp zarazi sa ovim bog otac

Comment

• Gejmeri znaju zasto.

Kukukuuuuuuuuuuuuuuuu kako je zakucao jaoooooooooooooo!!! Jos jednom da se ponovim ,fenomenalna igra Bullsa, T Mac javi se, T Mac javi se.

Comment

Working...
                                X