E sad je definitivno gotovo... nadigrali su Miami u svakom pogledu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Rekao si da nas "pametne" najviše voliš na kraju serija.Koliko si ti to serija odgledao,sa koliko jakih timova koji su imali fanove u Srbiji uopšte,a posebno registrovane na ovom forumu? Ja sam to pročitao,pa mi zasmetalo.A da sam pacer,pacer sam šta da se radi.
This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib
Comment
-
Klupa je razbila. Takodje Vejd (jedini koga volim u Majamiju) nije bio na nivou, ko da je umoran nesto.
Comment
-
Odavno nisam video James-a i Wade-a da igraju ovako ocajno... deluju totalno pogubljeno"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by emil_portnoy View PostVolim sto cemo da izgubimo. Dobicemo motivaciju za sledeci put i naucicemo na greskama. Ne moze se desiti vise da ova dvojica pa i klupa ovako lose igraju, nema sanse.
GO HEAT!!!
LET'S GO HEAT, LET'S GO MVP!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by ChicagoBullsFan View PostRekao si da nas "pametne" najviše voliš na kraju serija.Koliko si ti to serija odgledao,sa koliko jakih timova koji su imali fanove u Srbiji uopšte,a posebno registrovane na ovom forumu? Ja sam to pročitao,pa mi zasmetalo.A da sam pacer,pacer sam šta da se radi.
Comment
-
Auuuu, objasnio je sa kucanjem"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment