Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E, Chicago ide u finale, sve jedno je ko nam dolazi.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
      E, Chicago ide u finale, sve jedno je ko nam dolazi.
      A uvek si imao smisla za humor

Comment

• Nisam gledao 4. utakmicu. Vidim da je bilo gusto. Cestitam Miamijevcima na pobedi, i verovatno na prolasku. Trenutno su bolji. Mada videcemo sta ce veceras biti.
        James, a i Bosh su radili ono za sta su dovedeni. Tri igraca dobili Boston, ali ta tri su zveri u najboljim godinama. Ne svidja mi se takav nacin igre, ali naklon do poda.
        Bane proradio Boshica?
        I da, da i ja nesto kazem na temu komentarisanja, procitah 30 strana, i toliko kenjanja i fekalija ne procitah odavno. Pa ne moze ni Drina to da opere. Stvarno neki ljudi su realni ko Boza Djelic kad svake godine kaze kako u sledecoj ulazimo u EU.

Comment

• Originally posted by Bledi View Post
          Nisam gledao 4. utakmicu. Vidim da je bilo gusto. Cestitam Miamijevcima na pobedi, i verovatno na prolasku. Trenutno su bolji. Mada videcemo sta ce veceras biti.
          James, a i Bosh su radili ono za sta su dovedeni. Tri igraca dobili Boston, ali ta tri su zveri u najboljim godinama. Ne svidja mi se takav nacin igre, ali naklon do poda.
          Bane proradio Boshica?
          I da, da i ja nesto kazem na temu komentarisanja, procitah 30 strana, i toliko kenjanja i fekalija ne procitah odavno. Pa ne moze ni Drina to da opere. Stvarno neki ljudi su realni ko Boza Djelic kad svake godine kaze kako u sledecoj ulazimo u EU.
          Bice batina

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Bice batina
            Ne brini LBJ, nisu Kelti ko Fakersi, Bostonu je malo manji ego. Jedino ako KG bude u svom turbo "ultimate fight" modu, onda bez'te kud koji mili moji.

Comment

• Cestitke Bullsima i navijacima! Cekamo vas u finalu
              Veceras dranje!

Comment

• @Bledi
                De si covece kada je najzanimljivije? Pa i sam James je izjavio na konferenciji da mu je to bila utakmica karijere!

Hvala na cestitkama, Boshica proradio kada je bilo najbitnije, a veceras ocekujem da vas stvarno demontiramo!

A kazes citao si prethodnih 30 strana. Pa jel vidis ti sta sve ovde ljudi pisu? Kakva Drina, Dunav to ne opere!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Danas ocekujem pobedu Bostona,bice gusto...

Comment

• Nadam se da je nas "genije" od trenera uradio nesto sa preostalim clanovima ekipe kako bi zajedno dali vise od 15 poena na utakmici!
                    Ja stvarno ne znam zbog cega oni primaju toliki novac? I treba da im se smanje plate i da se neki igraci jednostavno "sutnu" iz klubova kako bi ostalo vise novca da se plate ovi sto stvarno igraju i vrede! U svakom klubu ima bar 3-4 igraca koji ne vrede ni za kuratz! Samo sede, prde, ne sluze nicemu i uzimaju novac dok neko drugi gine na terenu!
                    Lock-Out, smanjene plate, smanjen broj tekmi pa da vidimo da li ce trebati toliko neradnika po timovima?
                    Znam da je off ali morao sam ovo da napisem jer ne mogu da shvatim da je ceo tim Miami-a, izuzev "trojke" dao 15 poena za 53 odigrana minuta!

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                      Nadam se da je nas "genije" od trenera uradio nesto sa preostalim clanovima ekipe kako bi zajedno dali vise od 15 poena na utakmici!
                      Ja stvarno ne znam zbog cega oni primaju toliki novac? I treba da im se smanje plate i da se neki igraci jednostavno "sutnu" iz klubova kako bi ostalo vise novca da se plate ovi sto stvarno igraju i vrede! U svakom klubu ima bar 3-4 igraca koji ne vrede ni za kuratz! Samo sede, prde, ne sluze nicemu i uzimaju novac dok neko drugi gine na terenu!
                      Lock-Out, smanjene plate, smanjen broj tekmi pa da vidimo da li ce trebati toliko neradnika po timovima?
                      Znam da je off ali morao sam ovo da napisem jer ne mogu da shvatim da je ceo tim Miami-a, izuzev "trojke" dao 15 poena za 53 odigrana minuta!
                      Zaboravio si da napises i da masu peskirima...

Comment

• Moguci je scenario da nas napunite ko ludak pusku, jedno 20 razlike. Sve zavisi kako Boston izadje na teren, a ja cu uvek verovati da tim za koji navijam moze da pobedi. ;)
                        Nisam mogao da pratim, ali cu veceras biti tu.
                        A sto se tice tih 30 strana, stvarno ima nekih sto preteruju. Mora ipak da su godine u pitanju.
                        P.S. Drina je bolja za pranje, cistija je, brza i hladnija.

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                          Zaboravio si da napises i da masu peskirima...
                          Da, da! I masu peskirima i raduju se kada njihov tim pobedjuje! Pa to bih mogao i ja i onda uzmem "ne znam ni sam" koliko hiljada $ na kraju meseca i zabole me patka! Opis radnog mesta: besposlen! Plata: ojhaaaaaa!
                          Last edited by Branislav; 11-05-11, 14:58.

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• Stvarno preteruju sa platama...

Comment

• cekajte cekajte cekajte.. ko to ne gine u majamiju?
                              da nije mozda dzoel? ili calmers?
                              na primer, taj dzoel je uz haslema najpozrtvovaniji igrac u nasem timu, miler odmah iza njih. obratite paznju malo na odbranu a ne samo na napad.
                              evo gledajte dzoela entonija u odbrani veceras i izbrojte koliko puta njegov igrac sutne na kos a da mu dzoelova ruka nije u faci i da dzoel nije na 2 cm od njega.
                              calmers je garantujem u top 5 odbrambenih plejeva lige. miler nije prejak defanzivan igrac ali gine uvek iako igra sa povredom i dalje. jednostavno to su momci koji su u svakom momentu spremni da poginu na terenu.. da iznude faul u napadu, da skoce po loptu na parket, u publiku, gde god.. cak i lollypop man (dzouns) koji je jako slab odbrambeni (on osim suta nista ni nema) trci po terenu ko zmaj i jako lepo zna da se postavi za faul u napadu. ne znam odakle svima to razmisljanje da gledate samo na to ko je koliko poena dao. pogotovo u majamiju koji je prvenstveno defanzivan tim i gde igraci van velike trojke dobijaju jako malo lopti..
                              sto se tice poena sa klupe. oni koliko lopti dobiju uglavnom to iskoriste kako treba. haslem i miler (pogotovo miler) su trebali da budu igraci koji ce biti najbolji strelci pored velike trojke ali desilo se to sto se desilo (povrede obojice) i zato ovo izgleda ovako. haslem je vec godinama 10-10 igrac dok bi majk da je zdrav imao najmanje 10 poena u proseku, garantujem. na primer proslu utakmicu sa bostonom su igraci van velike trojke sutirali sve ukupno 7-16. nije lose a bilo bi i bolje da je bibi ubo neku trojku, dve. e sad uzmete u obzir da je SAMO vejd sutirao 18 puta, znaci vise nego svi van velike trojke. bosh 17 puta, dzejms 28 puta (skoro pa duplo). ne mozete ocekivati od dzounsa (primer samo) da svaku tekmu daje 25 poena kad dobije loptu tri puta na utakmici. jednostavno niko ni ne trazi 25 poena od njega (zna se dobro koji je njegov posao u napadu - da siri odbranu kako bi onoj trojici ocistio put kroz reket i kad ostane sam da ubode trojku. cele sezone on odlicno to radi). upravo u ovakvim utakmicama kao sto su ove protiv bostona ona trojica i treba da ponesu sav teret i pokazu zasto su placeni toliko koliko su placeni i zasto ih mi smatramo velikm igracima.

Comment

• Najrealnije finale za ovu godinu spored meni je Dallas-Majami(repriza na 2006 godina) ali ovaj put nadam se da ce Dallas da pobedi jer stvarno igraju dobro cela sezona, imaju odlicne sutere, tu je dirk nowitszki i jason kid iskusni igraci. Mislim da ce kolektivna igra ovaj put pobjediti !!!

Comment

Working...
                                X