Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Necu veceras mnogo pisati u tekmu tekme posto ima prenos, a tv karta mi crkla pa cu morati da gledam na tv-u koji mi nije u sobi s kompom ;)

Morao sam da napravim 100 naloga kako bih mogao da pisem
    Ko jebe Arroya, on je sad u protivnickom taboru. Mase peskirima

Comment

• Originally posted by delgado View Post
      Pozdrav Heatovci ;)

LETS GO HEAT LETS GO MVP(ali pravi,ne Rouz ) LETS GO BOSHSTRICH, LETS GO MARIO, LETS GO JOEL, LETS GO papani ostali i LETS GO THE GENIUS SIR ERICK SPOELSTRA

Samo da ne zaboravimo jos kapitena!

Ndam se da nocas ulazimo u finale Konferencije!

LETS GO HEAT, LETS GO MVP!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• @delgado
        vejd ce cuvati rouza verovatno ako dodje do cikago-majami okrsaja. ili dzejms rouza a vejd denga kao sto je bilo pretprosli put. calmers i bibi ostanu na bogansu ili bilo kom drugom botu na poziciji dvojke u cikagu. u toj seriji bi bosh trebao da eksplodira ali da sacekamo da zavrsimo prvo ovo sa bostonom.

i nije mi jasno to prozivanje spoelstre uopste.

Comment

• Delgado zaboravio si Dr. Wade-a .
          GO HEAT!

Comment

• Da,Da, to sam slucajno zaboravio, LETS GO FLASSSSHHH ;)
            Ja bih pre voleo Atlantu, jer nam odgovaraju kao matchup. Mada sumnjam da Cikago moze da nas dobije 7 tekmi u sezoni. Ali, da prvo svalimo sa ramena geruziju,nece se predati matorci...

Comment

• Ako dodje do utakmice sa Cikagom, Dzejms ce da zakljuca '' MVP-ja '' Wade ce da isforsira u napadu i da ih pocepa, ovaj ce u nemoci poceti da zvekece trojke i da baca neka ludila misleci pritom da je Allen Iverson i uzimace 35+ suteva po utakmici svi ostali dobri igraci ce biti van ritma jer lopti nece biti za sve i tako cemo ih samleti

Go Flash Go MVP Go HEAT

Comment

• gde je onaj decko sto ubacuje strimove, mrzi me da trazim :P

Comment

• Originally posted by Debeli Majk View Post
                  gde je onaj decko sto ubacuje strimove, mrzi me da trazim :P
                  Sport Klub!

Comment

• nemam ja to

Comment

• Uzmi 3D. Vredi, sto se mene tice, mada cale to placa.

A ovako, verujem da su ovi postavili u temi za strimove sve sto ima. Tesko da ce i danas da bude LP-a za dz, to samo za CHicago.

Comment

• Odlicna odbrana Boston-a na startu, samo ama bas nikakvog doprinosa sa centarske pozicije, eto im kurac sto su trejdovali Perk-a.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Vec 2 faula Pierce ;)

Comment

• Dobro je da je KG jako krenuo, samo sto niko da mu se pridruzi u pm.
                            JO ne moze ni zicer da pogodi, a kamoli neki sut sa poluodstojanja ili ne daj Boze da odigra ledjima dole.
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Slabo Majami u napadu,slabo! 3 bacanja vec omasismo Gubimo lopte na pasove glupave, suteve masimo, Bos izlepljen vec u napadu, nemamo neku ideju. Odbrana je ok, napuni nas KG. Mora mnogo bolje u napadu, bez masenja bacanja(kolko me to iritira,posebno kod LBJ,mora da masi pa to ti je ) , bez glupo izgubljenih lopti ( da se ne sutne na kos u napadu) , bez gluposti, i idemo bre!

Comment

• Sta ces Mac, lose preracunali prilikom trejda, racunali na matorog Onilovica, i dobili lopatu po faci.
                                Evo ga ulazi BBD, sad ce da bude sou.

Comment

Working...
                                X