Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Ma ajde cuva ga Jeff Teague... :o

Jeste, cuva ga Jeff Teague i jos dvojica...
    Al' znam da to znas i sam, samo zajebavas.
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ako ne radi ovaj dole link za LP onda ovako, klikni ovde http://www.proxy-service.de/11010011...S5k/ZS8_3D/b0/ pa na sliku pa ponovo na sliku

Ako ne radi ni to onda sledece, klikni ovde http://www.proxy-service.de/ gde pise http kucaj nba.de pa idi go, onda na sliku pa ponovo na sliku

Nadam se da ste razumeli
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• ajmooooooooooooooooooooooooooooooooo momciiiiiiiiiiiiiii pokidajte ih
        Buzer se probudio u prošloj,nastaviće i u ovoj da teroriše...očekujem da se Noah trgne malo,loše je odigrao ove dve na strani,a znamo kako ume da podivlja i da se bori na domaćem terenu

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
          Jeste, cuva ga Jeff Teague i jos dvojica...
          Al' znam da to znas i sam, samo zajebavas.
          Mislim da ne postoji nijedan covek trenutno na svetu koji je vise od mene rezigniram dodelom MVP trofeja ove sezone i to je samo kap u casi koja je presudila da zamrzim Rouza pored naravno moje predjasnje mrznje prema Dzordanu, i taj bolesno jaki marketing Bulsa koji je i doveo Rouza na mesto MVP igraca. Posledica svega ovoga je da cu uvek traziti svaki razlog da njegovu bilo kakvu falinku uvelicam a svaki njegov kvalitet umanjim koliko god mogu u bilo kojoj raspravi.

P.S. igra Teague igra 41 minut protiv Cikaga u proseku, ne udvajaju oni njega uvek samo kada krene u prodor. Mora da se navikne na takav tretman sada je u drustvu superstarova. Trazili ste gledajte! Videces kako ce ga cuvati cele sledece sezone, pa kad mu padnu i brojevi i efikasnost, cesace se ljudi iz marketinga Bulsa po glavi sto su tako mladog igraca doveli tu gde su ga doveli. Bar je to moje misljenje mozda je on sledeci Allen Iverson mozda ja gresim.

Comment

• grešiš sinak,debelo grešiš

Comment

• Originally posted by tipko1 View Post
              grešiš sinak,debelo grešiš
              Videcemo, moguce je da gresim...

Comment

• Pa to ti kazem, ne mozes reci samo na prodoru, logicno da nema smisla udvajati ga non-stop, onda bi se non-stop igralo 5 na 4.
                U igri 1 na 1 ga niko ziv ne moze cuvati, a kad na leto doda post up igru i jos vise popravi sut spolja, videcemo da li ce biti kao sto pricas... ;)
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ja verujem da gresis, iz razloga sto ima on jos da uci i radi na sebi, i ocekujem da ce biti sve bolji i bolji. Cak i da nije uzeo MVP nagradu, ovo sto on radi je za veliko postovanje, bez obzira sto ga ti mrzis, mada ti i onako mrzis sve.

Comment

• Deeeeeeng-Beeeeeeeeeng
                    čim mu krene uvek ovo napišem

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                      Ja verujem da gresis, iz razloga sto ima on jos da uci i radi na sebi, i ocekujem da ce biti sve bolji i bolji. Cak i da nije uzeo MVP nagradu, ovo sto on radi je za veliko postovanje, bez obzira sto ga ti mrzis, mada ti i onako mrzis sve.

3 puta sam rekao da mozda gresim, mrzim ja i Barselonu pa nemam problem sa tim da kazem da su najbolji Bulse mrzim ali imam problem sa necim sto nije argumentovano. No, gledajte utakmicu ;)

Comment

• Ma opusteno LBJ!

Super smo krenuli, ako se ovako nastavi, bice dobrog sexa.

Comment

• TO JE TO JEBEM MU MATER BRE, JEDI U ODBRANI OD STARTA I GOTOVI SU!!!
                          sigpic

Comment

• Samo polako, opet Rose zuri sa sutem za 3

Comment

• Buzerčino konsoliduj se malo
                              udahni-izdahni

Comment

• Al' Boozer bije kolenom.

Comment

Working...
                                X