Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bice dobra i tvrda tekma veceras Jos kada bi imao LP bilo bi vrh

Comment

• Ja necu moci da gledam,sutra rano ustajem, ali sam svim srcem uz HEAT!
      GO MVP GO D-WADE, GO CB1, GO UDONIS GO OSTALI SABANI!!!
      HEATTTTTT

Comment

• Delgado da je Bledi tu bio bi ti zahvalan sigurno!

Comment

• Nema LP-a nocas...
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
          fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• LBJ za dz provociras, previse sam srecan i umoran da bih se nervirao veceras. Samo neka Chicago igra dobro i rezultat ce na kraju doci sam po sebi, jeste da ce biti jebeno ako i LBJ i Wade odigraju naj i to celu tekmu, sto do sad nije bio slucaj, tako da videcemo, kad pocne utakmica.

Nema Ernesto? Pih, steta, znaci veetle veceras.

Comment

• Jeste da sutra rano ustajem,ali ovo mora da se gleda

Nego da se osvrnem na diskusiju,ako smem

Mnogi pisu kako ljudi potcenjuju OKC,ja bas mislim da ljudi potcenjuju Dallas,koji je po meni favorit u tom duelu. Iz prostog razloga sto imaju najkompletniji tim lige.Imaju par odlicnih sutera,par fantasticnih defanzivaca,iskustvo,hemiju. OKC licno bas i ne volim,ali da su jaki-jaki su.Da su jaci od Cikaga-nikako. To sto Cikago ima,to nema ni jedna ekipa.Tj par stvari.Trenutno najboljeg pleja lige,a to je najvaznija pozicija u timu,najboljeg trenera,najbolju odbranu,najbolju hemiju. Sto bi se reklo-imaju "ono nesto". Uvek postoji ono ali-Miami ima dva igraca koja izgleda ne planiraju da stanu,koja imaju muda za PO,imaju dosta igraca koji obavljaju prljave poslove(verovatno kosarkaski laici to ni ne primecuju).Takodje imaju fantasticnu odbranu.Najbolju tranziciju u istoriji lige itd,itd.

Nego-nemojte se zamarati sa tim ko je jaci.Lakersi su bili jaci od Dallasa,pa su ih ovi pocistili.SAS je bio jaci od Memphisa pa su ih ovi izbacili...

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Jeste da sutra rano ustajem,ali ovo mora da se gleda

Nego da se osvrnem na diskusiju,ako smem

Mnogi pisu kako ljudi potcenjuju OKC,ja bas mislim da ljudi potcenjuju Dallas,koji je po meni favorit u tom duelu. Iz prostog razloga sto imaju najkompletniji tim lige.Imaju par odlicnih sutera,par fantasticnih defanzivaca,iskustvo,hemiju. OKC licno bas i ne volim,ali da su jaki-jaki su.Da su jaci od Cikaga-nikako. To sto Cikago ima,to nema ni jedna ekipa.Tj par stvari.Trenutno najboljeg pleja lige,a to je najvaznija pozicija u timu,najboljeg trenera,najbolju odbranu,najbolju hemiju. Sto bi se reklo-imaju "ono nesto". Uvek postoji ono ali-Miami ima dva igraca koja izgleda ne planiraju da stanu,koja imaju muda za PO,imaju dosta igraca koji obavljaju prljave poslove(verovatno kosarkaski laici to ni ne primecuju).Takodje imaju fantasticnu odbranu.Najbolju tranziciju u istoriji lige itd,itd.

Nego-nemojte se zamarati sa tim ko je jaci.Lakersi su bili jaci od Dallasa,pa su ih ovi pocistili.SAS je bio jaci od Memphisa pa su ih ovi izbacili...
                D-Rose nije najbolji playmaker, ima mnogo boljih od njega, ali jeste najbolji point guard lige... ima velike razlike u ta dva i morao sam to da pomenem posto vidim da ljudi to ne razlikuju... nije da trazim dlaku u jajetu ali... ;)

A sto se tice postova na prethodne dve, tri stranice... Kao sto je Bledi rekao jednom, koliko ste govana izasrali to ni Drina ne bi oprala.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Chris Paul je realno najbolji plej lige, ali bas plej.

Rose je mozda bolji igrac, ali je Paul kompletniji od njega, sto ne znaci da ce tako da ostane.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Odlicno si me ispravio Ernesto,apsolutno se slazem sa tobom...i naravno da to razlikujem

Dal' ce nas biti veceras ?

Edit : Wade,slazem se za CP3-a ;)

a za dve,tri godine i ti i ja znamo ko ce biti najbolji plej lige

Comment

• Ako vec razvrstavate Point Guard i Playmakere,onda moram reci i da je D-Will bolje plej.Jeste bio baksuzan ove sezone sa trejdom i povredama,ali mislim da je i dalje rame uz rame sa CP3.;)
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                        Edit : Wade,slazem se za CP3-a ;)

a za dve,tri godine i ti i ja znamo ko ce biti najbolji plej lige
                        John Wall ?

@Mamba
                        Naravno, a D-Will je vec sada imao par tekmi za pamcenje u Nets-ima, nadam se za njega da ce dobiti pomoc koja mu treba, steta za takvog igraca da igra sa jadnicima.
                        Last edited by D-Wade; 23-05-11, 00:35.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ludi Prokhorov ce dovesti Netse u red,ne sumnjam u to.

@Wade-naravno da je Wall u pitanju

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Ako vec razvrstavate Point Guard i Playmakere,onda moram reci i da je D-Will bolje plej.Jeste bio baksuzan ove sezone sa trejdom i povredama,ali mislim da je i dalje rame uz rame sa CP3.;)
                            Slazem se da je Deron u najmanju ruku rame uz rame sa Paul-om. Ako bih bas morao da biram dao bih prednost Deronu zbog "velicine" i neverovatnih fizickih predispozicija. ;)

Comment

• Nemate vi pojma, i nemojte mi filozofirati sad pred tekmu ocu bre da puca ovde da prsti idemo Heat!!!

Go MVP Go Flash Go Miami!!!

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                D-Rose nije najbolji playmaker, ima mnogo boljih od njega, ali jeste najbolji point guard lige... ima velike razlike u ta dva i morao sam to da pomenem posto vidim da ljudi to ne razlikuju... nije da trazim dlaku u jajetu ali... ;)

A sto se tice postova na prethodne dve, tri stranice... Kao sto je Bledi rekao jednom, koliko ste govana izasrali to ni Drina ne bi oprala.
                                To je po nasem shvatanju Ameri plejmejkerom nazivaju onog sportistu koji pravi razliku na terenu i koji je li '' make plays '' nebitno od pozicije i sporta, ako je sposoban da preokrene utakmicu i cesto to radi onda je po njima plejmejker.

Comment

Working...
                                X