Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljubo dzaba si dosao kad ce sad smak sveta

Comment

• Necu moci celu da gledam

sutra rano ustajem...

gledao sam u nedostatku neta samo ono sto je bilo na tv-u i majamijeve tekme kod ortaka

po meni Dallas siguran,a bullsi i heati idu u 7 tekmi pa sta bude

Comment

• Pazi sta si rekao za Dallas.Ako prodje Oklahoma, gotov si.

Comment

• Ma ne navijam ni za kog u toj seriji,ali bih voleo zbog Peje,Dirka i Kida da prodju u finale

Comment

• Gde si bre Ljubo prijatelju stari!!! Sta kako sam reagovao BOG OTAC BRE! vec 3 tekme je resio a tek se zagreva! Inace smo te prozivali malo al nema veze bitno da si se vratio kao Udonis Haslem sad kad je najvaznije! Joooooooj svi ste najebali! Go Heat

Comment

• Verujem da ste me prozivali,ali nema sanse da cu da citam sve sto je napisano u prethodne 2 nedelje

Haslem car!

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Verujem da ste me prozivali,ali nema sanse da cu da citam sve sto je napisano u prethodne 2 nedelje

Haslem car!
                Pa zakljucili smo da ti riba ne da da gledas NBA si video MVP sta im radi je l si video ajde kazi!

Comment

• hahaha,olosi jedni

ako mi se riba zove ikom onda ste u pravu

kada je dao onu drugu trojku i pogledao ih onako besno (matorce), ja sam se usrao

Comment

• Sad smo sa Ljubom nepobedivi , a veceras ce biti pakao. Bas me zanima kako ce Westbrook odgovoriti na to sto je presedeo citavu cetvrtu cetvrtinu u prosloj tekmi, da li ce igrati malo pametnije nego u prethodnim tekmama.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Westbrook nije bio kriv za onaj zadnji napad kada ga je Brooks izveo napolje, za pola sata cete i videti zasto...
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kao sto obecah...

http://www.sportklub.info/forum/show...080#post498080
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ljudi sta mislite moze Dallas da dobije OKC?? Ja nisam bas u poslednje vreme siguran mogucnoste koje ima Dallas :S:S Kevin Durant mi izgleda nekako superiorno....

Comment

• Ljubo dobrodosao na forum, nadam se da ces uzivati ;)
                            Nedostajao si nam!

Comment

• Hvala,hvala

Comment

• Originally posted by V.Patcev View Post
                                Ljudi sta mislite moze Dallas da dobije OKC?? Ja nisam bas u poslednje vreme siguran mogucnoste koje ima Dallas :S:S Kevin Durant mi izgleda nekako superiorno....
                                Moze ali nece. Dallas se raspada, mislim, malo su ih stigle godine.

Desi Ljubo, svaleru stari? Pa zar zbog devojke napusti ovaj uvazeni skup?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                                sigpic
                                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                                - 4xMVP -

Comment

Working...