Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Branislav View Post
    za prognozu ishoda meca!

Sta se desava? Sto bi rekao T-Mac, "poceli da otpadaju tockovi" Dallas-u!

Pazi Majamijevce sto bi voleli da Dalas otpadneee....
    Istorija se ponavlja...2006. verovatno....
    Koja ironija u Oklahomi...ostavis Vestbruka na klupi i pobedis...
    How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by rondo View Post
      Pozz ljudi, pratim vas dugo na forumu ali sam se tek sada registrovao
      Hvala vam za strimove koje ste stavljali kada nije bilo prenosa na Klubu, posebno za onaj LP ))
      I koliko vidim vodi se dobra diskusija sto se tice NBA
      vidis bledi da sam uspio dovesti nekoga
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Voleo bih da se ponovi finale iz 2006.

Comment

• Russel je ovim Playoff-om definitivno dokazao da nije pravi timski igrac, koga boli patka za slavu, nagrade i statistiku . Covek upurno siluje loptu, razigrava sebe u trenucima kada je to nepotrebno, kasni sa pasevima itd . Ne bi me cudilo da do kraja PO-a vidimo Maynora u prvoj .
          Last edited by ЕлБиЏеј; 20-05-11, 16:25.

Comment

• @Nikola_89 : TMac je rekao u stilu da se Cikago sam dobio. Da su odigrali najgore sto mogu , a da su opet imali sanse da dobiju. Ja se ne bih slozio sa tim. Posebno da je mec prelomila Asikova povreda, to je cista glupost.

Ps. Moje JINXovanje i kukanje posle prve utakmice Majami-Cikago daje rezultate

Ocekujem 2 sigurne pobede u AAA. NAPRED MVP,NAPRED FLASH,NAPRED BOSHINO i NAPRED UDONISE MAJSTORE!!! A red bi bio da Bibi/Calmers pogode bilo sta
            I da bre, SPolstra daj malo Jamesa Jonesa, jedini on moze nesto da ubode van linije 7,24...

Comment

• Originally posted by delgado View Post
              @Nikola_89 : TMac je rekao u stilu da se Cikago sam dobio. Da su odigrali najgore sto mogu , a da su opet imali sanse da dobiju. Ja se ne bih slozio sa tim. Posebno da je mec prelomila Asikova povreda, to je cista glupost.

Ps. Moje JINXovanje i kukanje posle prve utakmice Majami-Cikago daje rezultate

Ocekujem 2 sigurne pobede u AAA. NAPRED MVP,NAPRED FLASH,NAPRED BOSHINO i NAPRED UDONISE MAJSTORE!!! A red bi bio da Bibi/Calmers pogode bilo sta
              I da bre, SPolstra daj malo Jamesa Jonesa, jedini on moze nesto da ubode van linije 7,24...
              Nema odgovarajuci matchup, koliko god psovao i kritikovao zalizanog ipak u nekim trenucima zna sta radi.

Comment

• Miami bi mogao da promeni startnu petorku za sledeci mec. Bosh da se prebaci na "peticu", a da UD igra "cetvroku", kako je i bilo planirano.

Mada ne verujem, opet mislim da ce Spo ostaviti UD-a na klupi, da donosi tu potrebnu energiju sa klupe. Mogao bi Miller da startuje, jer Bibby igra ocajno, Miller dosta skace i veoma je koristan, iako ne postize poene. Dosta dobar je bio u drugoj tekmi.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ja se bas slazem sa T Macom, jer su odigrali Bullsi ocajno utakmicu kad pogledas celu utakmicu, tj 2 poluvreme, nikad majami nije imao ogromnu prednost i nedostiznu, takodje uopste nije cista glupost za Asika jer je bio odlican na terenu i u tom trenutku nam je bas bas bas znacio, jer iako je Wade neki put komplikovao previse, ovaj je bio tu da ga zaustavi, ne verujem da je prelomilo to mec, ali je previse tad znacio za Bullse, kao da su se ispucali prosto u prvoj i jbg, imali su veliki pad u igri. I niko nije rekao da niste zasluzeno dobili ovu drugu, vec da ovi nisu bili mrtvi koliko su bili, da smo mogli da dobijemo i drugu, ali nevazno, druga utakmica je daleko iza, cekaju se sad sledece utakmice.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                    Ja se bas slazem sa T Macom, jer su odigrali Bullsi ocajno utakmicu kad pogledas celu utakmicu, tj 2 poluvreme, nikad majami nije imao ogromnu prednost i nedostiznu, takodje uopste nije cista glupost za Asika jer je bio odlican na terenu i u tom trenutku nam je bas bas bas znacio, jer iako je Wade neki put komplikovao previse, ovaj je bio tu da ga zaustavi, ne verujem da je prelomilo to mec, ali je previse tad znacio za Bullse, kao da su se ispucali prosto u prvoj i jbg, imali su veliki pad u igri. I niko nije rekao da niste zasluzeno dobili ovu drugu, vec da ovi nisu bili mrtvi koliko su bili, da smo mogli da dobijemo i drugu, ali nevazno, druga utakmica je daleko iza, cekaju se sad sledece utakmice.
                    Razlog takve igre Bulsa je fenomenalna odbrana Majamija i ti bio mrtav kad onako sve zatvore zato je Majami bio mrtav u prvoj zbog odbrane Bulsa.

Comment

• Ljudi ako Majami zaustavi Derricka, Cikago nema ni promil sansi da ih brejkne
                      Iako bih ja voleo da Cikago ode u veliko finale

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Razlog takve igre Bulsa je fenomenalna odbrana Majamija i ti bio mrtav kad onako sve zatvore zato je Majami bio mrtav u prvoj zbog odbrane Bulsa.
                        Gle, nije celu utakmicu odbrana majamia bila na vrhunskom nivou, da tipa apsolutno svaki sut i Roseov ulaz nije usao jer su oni odigrali odlicnu odbranu, tu vi malo preterujete, opet, niko ne kaze da ste lose odigrali odbranu i da nije bilo situacija gde su masili zbog dobre odbrane majamia, ali je bilo i dosta promasaja jer prosto nije htelo da udje, al' ajde, vi cete jedno da terate do kraja, ja drugo, tako da nevazno.

Comment

• Ljudi,vratija se Sime

sta ima na forumu,ima li novih ljudi? kako ste?

mrzi me sve da citam,samo me zanima kako je mvp reagovao posle Lebronovih 10 poena zaredom Bostonu i 7-9 zaredom cikagu?

POZDRAV!

Comment

• Ljudi ljudi vratio se Simeeeeeeeee

Pa gde si Ljubo, nema te odavno

Comment

• Ma samo cu reci da su ljudi iz ikoma vrlo odgovorni

nego da ne spamujem,ko da je bitno sto sam dosao

Sta mislite ko ce u veliko finale?

Comment

• Nedostajao si nam.
                                Ima par novih.Od novih se samo jedan istako(a i veoma je aktivan i odlicno te zamenio), ostali su svi pasivni.
                                Nadam se da veceras gledas OKC-Dallas.

Edit: Nezahvalno je sada prognozirati ko ce igrati finale.Neka se odigraju sledece dve utakmice, pa cemo moci da kazemo ko ce igrati veliko finale.Obe serije su 1:1 i sve cetiri ekipe imaju sada podjednake sanse da igraju Veliko finale.
                                Last edited by Ricma; 21-05-11, 15:00.

Comment

Working...
                                X