Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel su to u hali svi obuceni u crvene majice ili mi se samo cini?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Ovaj Horford bolje da pusti Nou da ga jebe u bulju posto ocigledno busi Atlantu vec petu utakmicu.

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
        Jel su to u hali svi obuceni u crvene majice ili mi se samo cini?
        Vecina, da.

Comment

• ajde bre odbrana

Comment

• tako je Derik...ubaci u petu brzinu....idemo pravite razliku

Comment

• Ne mogu da gledam ove gluposti ostavljaju Horforda da cuva Rouza pa kroz noge moze da mu protrci ovaj ne bi stigao da ih sastavi.

Comment

• Rouz i Deng 8-11 iz igre....fenomenalnoooooooooo

Comment

• Lepo sam rekao, samo da odigramo sa vise od 50% i Atlanta nam ne moze nista, ova odbrana je previse dobra za Hawks-e.

P.S. MVP, postoji jedna stvar zbog koje Derrick sigurno nece zavrsiti kao Iverson ili Marbury, valjda si ako nista shvatio koliko je normalan, skroman i radan momak ako ga vec "mrzis" zbog nekih drugih stvari...
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Fenomenalna 1/4, udriiii breeeeeeeeee.

Comment

• ajmo smoove ucutkaj onog fejkera denga

Comment

• Boooooooooooooooooganssssss otvaramo,otvaramo
                        dajte i taj Majami da se igramo

Comment

• E, na kurac kad trojka ovako izadje...
                          Btw, nisam znao da smo doveli Ray-a za ovu utakmicu.
                          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                            Lepo sam rekao, samo da odigramo sa vise od 50% i Atlanta nam ne moze nista, ova odbrana je previse dobra za Hawks-e.

P.S. MVP, postoji jedna stvar zbog koje Derrick sigurno nece zavrsiti kao Iverson ili Marbury, valjda si ako nista shvatio koliko je normalan, skroman i radan momak ako ga vec "mrzis" zbog nekih drugih stvari...
                            Allen je imao veoma uspesnu karijeru i Derrick jos uvek nije na tom mestu gde se moze sa njim porediti, Stefon je petarda njega nisam ni pomenuo. Moze biti Rouz kakav god hoce off the court on na terenu podseca na Iversona a pokazalo se puno puta da ga nije pametno imitirati, samo je on mogao da sutne 40 puta i da svi to nekako odobravaju i da ispadne na dobro.

Comment

• Rose je bez sumnje odlican igrac ali da bi bio nesto ''vise'' mora kao sto rece neko dole da unapredi post igru i sut iz triblinga(napredovao je dosta u odnosu na proslu sezonu ali mora jos) i da ga cesce koristi.
                              Nacin na koji on igra, stavlja veliki pritisak na kolena i zglobeove i to tako moze do neke 28-29 godine da bi trajao mora da menja nacin igre kao sto je Kobe uradio;)
                              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Pa naravno da nije, tek igra svoju trecu sezonu, Iverson je jednom doveo svoju ekipu i do finala ako se dobro secam...
                                Samo hocu da ti kazem da nije mentalno labilan kao Allen, da su kosarka i pobedjivanje ono sto mu je najbitnije i da sigurno nece praviti gluposti kao Iverson.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X