Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Myxx View Post

jbt lbj trojke... Linije su ko blesavi gazili... Vejd i bosh su u jednom napadu po 2 puta gazili, i jedan i drugi 2 puta... A pirsova iskljucujuca???
    Druze moj, pa pogledaj snimak, to ti je prva cetvrtina 5e. Bosh okrenut ledjima kosu i stoji u autu jednom nogom. Suduja koji je na pola metra naravno nista ne svira...
    Ajde vetar duvao pa Boston izgubio, ajde tisina !
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by delgado View Post
      Pa gledaj malo Boshko majku mu!
      Ne svidja mi se kako igramo, bice zajebano!
      Zato sto je Lebron bio na klupi a Wade ce u drugom poluvremenu da udje u "beast mode" ;)

Comment

• Koja cigla Gibson-a...
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• nije rec sad o bostonu nego o tome da se zalis da vas kradu sudije... Ako nisi skontao igra se u Chikagu...

Comment

• Sta je Bikovi, nema lakih poena? Nesto ste mi zatvoreni u napadu!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Bane jel sam ti rekao da ce Bosh veceras da dere? ti znas zbog cega ;)

Comment

• Originally posted by Myxx View Post
                nije rec sad o bostonu nego o tome da se zalis da vas kradu sudije... Ako nisi skontao igra se u Chikagu...
                Naravno da nas kradu. Kradu nas celu sezonu! Ali mogu samo da nas povuku...

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

• Bosh za sada fantastican, samo tako nastavi majstore. Sada treba Wade-a da vrati, da nastavimo punom parom.
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pih , nije Deng morao da da onu trojku na 36-30, taman smo ulazili u seriju! Bitno je da Cb1 igra dobro, Vejd i Lebron ce kad tad proraditi... Sto manje glupo izgubljenih lopti!
                    Ajmo Mario Chalmers, verujem u tebe!

Comment

• Bosh odlican za sada, vec je uzeo 11 suteva... iznenadjujuce je to sto je on za sada prva opcija u napadu Heat-a za sada...
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        Bane jel sam ti rekao da ce Bosh veceras da dere? ti znas zbog cega ;)
                        Naravno! ;)

Boshko za sada odradjuje svoj deo sasvim korektno!

sigpic
                        - 4xMVP -

Comment

• Pa sta ces... Kad navijas za nekog vidis samo kakonjih kradu... Ako cemo realno, ni boston nisu krali u td gardenu... Samo u gostima... Isto ocekujem i ovde... Ne brinite, kad ode serija na floridu, vratice vam sudije

Comment

• Neverovatno kako ovi idioti skacu na ove finte sute... samo digni ruku covece...

Comment

• Nista dok se Dengoni ne razigra
                              http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Cist faul Denga u napadu oni sivraju 2+1 bravo sudije idioti!

Comment

Working...
                                X