Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako se razbi sudija

Comment

• Toooooo Noa care ljubi ga majka
      http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Kako Deng-a sere protiv Miami-a, to je meni neverovatno.

A, Wade, pusti bre sudiju, vracaj se u odbranu.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by delgado View Post
          Cist faul Denga u napadu oni sivraju 2+1 bravo sudije idioti!
          Stajao je Anthony u krugu
          This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Chicago je ofanzivni skok vratio u igru, vec ih imaju 9... mora Miami bolje da kontrolise reket;)
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kakve su to fore, sto Wade uklizava sudiji? kako sma se smejao kad sam video da je sudijao pao hahahahahha.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                Kako se razbi sudija

Insekt mi govori da ovo mozemo lagano da dobijemo ako Wade i James odu u "beast mode". Ovi nisu ni blizu Boston-a!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post

Insekt mi govori da ovo mozemo lagano da dobijemo ako Wade i James odu u "beast mode". Ovi nisu ni blizu Boston-a!
                  Poeni sa klupe 12 : 0 . Tako da , i da odu ta dvojica u beast mode, klupa neće uraditi ništa. Dobijamo vas u 4
                  This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• U kurac bre, uvatite jednu loptu u odbrani slepci jedni ! Opet nereseno! Nista ovo ne valja
                    Kontrola reketa katastrofa

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                      Kakve su to fore, sto Wade uklizava sudiji? kako sma se smejao kad sam video da je sudijao pao hahahahahha.

Lebron i Wade su usli u utakmicu misleci da su Bullsi neka babaroga i previse su agresivno igrali, nepotrebno. Ali sad su videli da to moze i na drugi nacin ;) u drugom poluvremenu ce biti dominacije!

Comment

• Cist faul Noah-e...
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kako mi ide na kurac ovaj Boozer!!!!!!

Comment

• jos kad bi neko uzeo loptu...

Comment

• Alfa i Omega tima iz Majamija uzima tajm aut da osmisli savrsenstvo od akcije!

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                                Kako mi ide na kurac ovaj Boozer!!!!!!
                                Lozis se na Booza i hoces da ga nataknes? Perverznjaku jedan!

Kako je dobra utakmica, kukuuu! T Mac, svrati na poluvremenu bar da pruzis podrsku !

Comment

Working...
                                X