STO NE IZBACI OVU BUDALU OD MAGLOIRA I NE UBACI JOELA????????????????????????????
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Au sad je pocelo Bulls-ima sve da ulazi"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Comment
-
-
Originally posted by ChicagoBullsFan View PostDa li vi ljudi shvatate da non stop pričate o dva čoveka, a ne o timu ?
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Nikola_89 View PostNema sta da se pokriju usima, prosto nisu odigrali na svom maksimalnom nivou, Chicago odlicno odradio svoj deo posla i to je to, realan rezultat. Al' sto vi kazete, ipak je ovo tek game 1, treba imati 4 pobede.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostVolim vas pametne al' najvise vas volim na kraju serija ;)This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib
Comment
-
Cek, da se pokriju usima a ovamo ih ne bi dao za dva ovakva Chicaga? Odluci se.
Popaje, sto se mene tice navijam za Dallas na zapadu.
EDIT: A za sok ne brini, i onako pijem kao divljak, voda uopste ne postoji kod ja. xDLast edited by Seoski Terminator; 16-05-11, 04:18.
Comment
-
Originally posted by ChicagoBullsFan View PostTi koji već godinama navijaš za heat, svake godine ulaziš u raspravu sa pacerima poput mene ? ;)
Comment
Comment