Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ica View Post
    Kes će ostati ako Antic ostane a to hoce i Tomic
    Ojo će ostati
    Jovanovic da ide . . .bolje za njega
    Feldina za 450k je tesko uvaliti! Neka uzmu 350 ili neka ostane ,koristiće
    Samo ne znam sto bi bacao 200 hiljada za plate Keselju i Anticu kad oni nikakvu ulogu ne bi imali u ovoj ekipi...Na visokim pozicijama smo zatvorili roster,a na niskim vec imamo 7 igraca + Nenadic ako se racuna na njega,uzaludno je pricati o Keselju....

Comment

• Mi cemo imati opet 20 igraca, ja se smao bojim da ako sad ne uzmemo ABA, da ce dugovi rasti ko kvasac...Mi ove pare nemamo ni zaradjane a ni preko spoznora..EL je uvek dobra maska za to, primer partizana...kad dodje jednog dana nova uprava i ako budu zeleli da kazu,a svaka nova jedva ceka to...bice nam sve dosta jasnije..

Npr ti si u inusu, nemas za plate,a dajes ulaz dzabe...na finale..van svake pameti...to je jedan od stvari..da ne pricam o igracima koji su skroz bespotrebni a primaju ozbiljne pare...

Vidite samo pod Keselj, covek uzima 80k..ej 80k ajde napravi neko ovde 80k...a on dobije za lelemudjenje i to jos dve godine..da ne idem dalje..Jbte covek je pre nas igrao 4-5miuta u Ostendeu itd...jos ne vodi i neki sportski zivot kao i Antic..i neko razmatra..nesto...Pero ako hoce moze da bude neki SD ili tako neki qrac..mada ni to nije zasluzio posto ima ljudi pre koji su to zasluzili..
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Ica View Post
        Kes će ostati ako Antic ostane a to hoce i Tomic
        Ojo će ostati
        Jovanovic da ide . . .bolje za njega
        Feldina za 450k je tesko uvaliti! Neka uzmu 350 ili neka ostane ,koristiće
        A sto ti ostajes ako svi zele da odes? Lupas k’o Maksim po diviziji i obraza nemas isto kao Keselj i Pero.
        Last edited by Storm; 06-08-18, 12:28.

Comment

• Ne vodi neki sportski život, a lik zategnut k'o sajla Ne molim te daj nam tvoju sliku da vidimo kakav život vodiš, pošto sve što u klubu naprave, ti znaš bolje.

Comment

• To se misli da mu kosarka nije primarna a ne da pije i radi ne znam sta..Branio si Alimpija, sada Keselja..sa tvojim poznavanjem kosarke je sve jasno...Keselj je dobar ovako momak, za zezanje, ima i svoj posao, nije glup, ali nije vise ozbiljan kosarkas i to je bila poenta teksta...da nam nije ni malo potreban...

Comment

• Jankovic prelazi u Partizan,bolje ovako ko god zeli da ode neka ode,a svoje pokazacemo na terenu ne van njega

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
                Jankovic prelazi u Partizan,bolje ovako ko god zeli da ode neka ode,a svoje pokazacemo na terenu ne van njega
                Hvalim te boze
                Samo da debil odjebe sto dalje.
                Pisah juce. Bice jos promena u sastavu.

Comment

• Koliko je obeštećenje?
                  Znači da Pecarski ima da prođe kao Simanić.
                  Spoiler
                  Ako mi časi smrti postanu bliski,
                  I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                  Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                  Nije umio da odstupi,
                  Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                  Pao unapred, a ne unazad,
                  I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                  Uračunato i u moj pad.

Comment

• Meni sve to deluje kao spinovanje..Evo vam ga, ali da smislimo neku pricu...Nigde veze da on zeli da ode u partizan..To je kao da zelis da vozis Yugo mesto Skode Fabie

Sto se tice Lazica, ako je istina to za Albu, za njega bi to bilo dobro, samo Alba ne placa neke pare, nema trika da ce dobiti vece pare tamo..

Edit: ali oni ce isplatiti.. meni se svidja da pocnemo sezonu bez njega, da prodise Dobric...treba mu prostora,a ovako ga bas i nece dobiti..
                    Last edited by LosmiSK; 06-08-18, 14:43.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Meni sve to deluje kao spinovanje..Evo vam ga, ali da smislimo neku pricu...Nigde veze da on zeli da ode u partizan..To je kao da zelis da vozis Yugo mesto Skode Fabie

Sto se tice Lazica, ako je istina to za Albu, za njega bi to bilo dobro, samo Alba ne placa neke pare, nema trika da ce dobiti vece pare tamo..

Edit: ali oni ce isplatiti.. meni se svidja da pocnemo sezonu bez njega, da prodise Dobric...treba mu prostora,a ovako ga bas i nece dobiti..
                      Momak je debil klasicni. Za sebe tvrdi da je veliki Grobar. Ostoja ce baravno pokusati da ,,otme,, igraca Zvezdi zarad neke licne promocije. U klubu su svi razocarani u Jankovica.
                      On I Lesor dva najgluplja kosarkasa na planeti zemlji.

Comment

• Znaci prosle godine niko nije valjao od igraca, sve sami debili ali je Coki bio full kao i Alimpije..koliko sam shvatio celu pricu..samo nije dosao u pravo vreme..a covicu su uvalili igrace, kao engleskim turistima trandze na Tajlandu...nisu znali jadni..

Za to,ako je tvrdio da je veliki grobar nemam problema, isto je pricao i Dangubic...Da je glup, glup je, cim je dosao u Srbiju...Sad meni nije jasno kako ce ga uzeti...imam ja pricu celu u fioci ali po meni nigde veze..posto je isplacen..i to da je poslao neku tuzbu ranije itd...ne znam sta...Meni malo deluje sve cudno..ako i dalje tvrdi da je grobar i da ga srce vuce tamo..neka ode..uze penale, dakako...

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                          Znaci prosle godine niko nije valjao od igraca, sve sami debili ali je Coki bio full kao i Alimpije..koliko sam shvatio celu pricu..samo nije dosao u pravo vreme..a covicu su uvalili igrace, kao engleskim turistima trandze na Tajlandu...nisu znali jadni..

Za to,ako je tvrdio da je veliki grobar nemam problema, isto je pricao i Dangubic...Da je glup, glup je, cim je dosao u Srbiju...Sad meni nije jasno kako ce ga uzeti...imam ja pricu celu u fioci ali po meni nigde veze..posto je isplacen..i to da je poslao neku tuzbu ranije itd...ne znam sta...Meni malo deluje sve cudno..ako i dalje tvrdi da je grobar i da ga srce vuce tamo..neka ode..uze penale, dakako...
                          Ima fiksno obestecenje. Ko ga plati moze da ga vodi. Partizanu nije problem da plati 250.000 obestecenja.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                            Ima fiksno obestecenje. Ko ga plati moze da ga vodi. Partizanu nije problem da plati 250.000 obestecenja.
                            Океј. Онда је јасно. Но, то је баш онако фин пример да не треба куповати те што се изјашњавају да су као "гробари". Просто, глупо је да се брукаш као клуб због тога. Намучисмо се прошле година са њим, мучно за гледање било тих неколико месеце, таман мало дошао до неке игре, оно сад одмах прорадила "жеља из детињства". Много је глупо. Изузетно глупа процена да се доведе такав лик. Под условом да је ово, наравно, тачно, јер ми је потпуно невероватно да хоће да иде у тим који ће бити топовска храна у ЕК и код тренера који је далеко смешнији од нашег (колико год то можда звучало чудно). Врло незрело. Осим ако су му баш дали неку велику кинту, што сумњам.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                              Океј. Онда је јасно. Но, то је баш онако фин пример да не треба куповати те што се изјашњавају да су као "гробари". Просто, глупо је да се брукаш као клуб због тога. Намучисмо се прошле година са њим, мучно за гледање било тих неколико месеце, таман мало дошао до неке игре, оно сад одмах прорадила "жеља из детињства". Много је глупо. Изузетно глупа процена да се доведе такав лик. Под условом да је ово, наравно, тачно, јер ми је потпуно невероватно да хоће да иде у тим који ће бити топовска храна у ЕК и код тренера који је далеко смешнији од нашег (колико год то можда звучало чудно). Врло незрело. Осим ако су му баш дали неку велику кинту, што сумњам.
                              Imace veca primanja sigurno.
                              Elem da sacekamo potvrdu ali sve mirise na to.
                              Covicu potpisuj Dangu

Comment

• Za 250000 evra uz jankovica da damo i jovanovica, keselja, feldina i covica lagano, ma mogu i seslija i apic sa njima

Comment

Working...
                                X