Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kronostime View Post
    Nova rec medj` japanskim fanovima - seppuku.
    Najludja paralela je to sto je Ica pored toga sto je Bjelica-apologeta, ujedno i prvobranioc lika i dela Filipa Covica [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
      Najludja paralela je to sto je Ica pored toga sto je Bjelica-apologeta, ujedno i prvobranioc lika i dela Filipa Covica [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
      Jbg, kolega, u Japanu se samobanuju - vazikasijem.
      Daleko smo mi od te drevne kulture.
      Last edited by kronostime; 05-08-18, 12:49.
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• PG Teodore Ova petorka bi po meni mogla biti startna, da krenemo od primarnog napada cjenim da ce biti P&R Teo i Zirbes. Povratne lopte mogu da docekuju Perperoglu na 45c i Faye u cosku.
        SG Lazic Faye ovde ispred Jankovica jer mnogo bolje rotira i brani obruc/ prodor na kos jer znamo da Teodore nije vican branjenu prodora. Zirbes ce morati da iskace tako da ce se Faye rotirati
        SF Perperoglu unutra, ako je njegov igrac opasan u sutu to moze da radi i Perperoglu (u izraelu je to odlicno radio). Lazic ce najvjerovatnije u ovoj postavi cuvati nekoga od SG ili PG u zavisnosti ko
        PF Faye je opasniji za prodor ka kosu a da ce Teodore uzimati sutere.
        C Zirbes

PG Baron / Teo Ovde smo takodje defanzivno dobri, nemamo neke strasne rupe koje se ne mogu pokriti pravovremenim rotacijama. Napad ce se takodje vrtiti na piku, a ako Ristic bude u igri onda ce se
        SG Dobric / Baron lopta spustati na low post, tu ocekujem da kreaciju preuzme Davidovac a da Baron napada kroz duple blokove sutem ili da ga Jankovic blokom otkrije u cosku da primi povratni pas od
        SF Davidovac Ristica. Rile ima dobru ledjnu tehniku pa cemo vjerujem igrati 1in 4out jer svi mogu da pogode za 3p. Sa Ojom ce se vrtiti pik i opet kao sa pocetnom petorkom lopta ici vani Dobricu.
        PF Jankovic
        C Ojo/Ristic

Fin je tim, ima svojih mana ali vise vrlina. Roster raznovrstan ako izuzmemo 3 teske petice ali svaka moze da ponudi nesto dobro u igri. Perperoglu, Baron, Dobric su glavne pracke tima, dok ni ostali nisu operisani od suta ako su slobodni. Tipujem da ce Faye biti iznenadjenje pozitivno, veliki je radnik na terenu, ima ga svuda a to ovde navijaci vole. Od Jankovica ocekujem da se razdrma, dodje sebi, i da zaigra ove godine onako kako zna. Baron ako udje u seriju nema sile koja ce ga zaustaviti. Teodore moze da pruzi stvarno mnogo ovom timu ali defanzivno ostavlja dosta prostora za napad protivnika. Ako ga budu usmjeravali u stranu i izolovali kretnje ka reketu onda on nije pretjerana opasnost. Mnogo je novih igraca, jasno je da ce Tomicu trebati mnogo vremena da ih ustima, uigra, da se medjusobno upoznaju ali ako se fino utegnu bice ovo jako zanimljiva sezona.
        Zamolio bih nekog od admina da sredi ovaj text izgleda haoticno na tel. Sa lijeve strane su petorke jedan ispod drugog a sa desne strane opis igre.
        Last edited by Victor BG; 05-08-18, 16:03.

Comment

• Je l’ ovo za Tiodora gotova prica? Svi pisu o njemu kao da je vec potpisao.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
            Je l’ ovo za Tiodora gotova prica? Svi pisu o njemu kao da je vec potpisao.
            Nije gotovo al je blizu I on je sada najblizi mestu prvog pleja.

Comment

• Mora prvo da se dogovori sa Armanijem o sporazumnom raskidu ugovora.
              Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
              biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                PG Teodore Ova petorka bi po meni mogla biti startna, da krenemo od primarnog napada cjenim da ce biti P&R Teo i Zirbes. Povratne lopte mogu da docekuju Perperoglu na 45c i Faye u cosku.
                SG Lazic Faye ovde ispred Jankovica jer mnogo bolje rotira i brani obruc/ prodor na kos jer znamo da Teodore nije vican branjenu prodora. Zirbes ce morati da iskace tako da ce se Faye rotirati
                SF Perperoglu unutra, ako je njegov igrac opasan u sutu to moze da radi i Perperoglu (u izraelu je to odlicno radio). Lazic ce najvjerovatnije u ovoj postavi cuvati nekoga od SG ili PG u zavisnosti ko
                PF Faye je opasniji za prodor ka kosu a da ce Teodore uzimati sutere.
                C Zirbes

PG Baron / Teo Ovde smo takodje defanzivno dobri, nemamo neke strasne rupe koje se ne mogu pokriti pravovremenim rotacijama. Napad ce se takodje vrtiti na piku, a ako Ristic bude u igri onda ce se
                SG Dobric / Baron lopta spustati na low post, tu ocekujem da kreaciju preuzme Davidovac a da Baron napada kroz duple blokove sutem ili da ga Jankovic blokom otkrije u cosku da primi povratni pas od
                SF Davidovac Ristica. Rile ima dobru ledjnu tehniku pa cemo vjerujem igrati 1in 4out jer svi mogu da pogode za 3p. Sa Ojom ce se vrtiti pik i opet kao sa pocetnom petorkom lopta ici vani Dobricu.
                PF Jankovic
                C Ojo/Ristic

Fin je tim, ima svojih mana ali vise vrlina. Roster raznovrstan ako izuzmemo 3 teske petice ali svaka moze da ponudi nesto dobro u igri. Perperoglu, Baron, Dobric su glavne pracke tima, dok ni ostali nisu operisani od suta ako su slobodni. Tipujem da ce Faye biti iznenadjenje pozitivno, veliki je radnik na terenu, ima ga svuda a to ovde navijaci vole. Od Jankovica ocekujem da se razdrma, dodje sebi, i da zaigra ove godine onako kako zna. Baron ako udje u seriju nema sile koja ce ga zaustaviti. Teodore moze da pruzi stvarno mnogo ovom timu ali defanzivno ostavlja dosta prostora za napad protivnika. Ako ga budu usmjeravali u stranu i izolovali kretnje ka reketu onda on nije pretjerana opasnost. Mnogo je novih igraca, jasno je da ce Tomicu trebati mnogo vremena da ih ustima, uigra, da se medjusobno upoznaju ali ako se fino utegnu bice ovo jako zanimljiva sezona.
                Zamolio bih nekog od admina da sredi ovaj text izgleda haoticno na tel. Sa lijeve strane su petorke jedan ispod drugog a sa desne strane opis igre.
                nema nigde Feldina u ovim kombinacijama...? el pošo?

Comment

• Originally posted by Wingwalker View Post
                  nema nigde Feldina u ovim kombinacijama...? el pošo?
                  Trazi mu se adekvatan klub, pod adekvatan je prvo da isplati 450k za njegovu platu a onda detalji. To ide malo teze za sad ali jos je u opticaju njegova selidba pa sam ga izostavio iz kombinatorike kao i jos neke igrace Zvezde pod ugovorom, za koje mislim (ako se ne dogodi cudo) da nece biti u timu.

Comment

• Ko da 450K za njega treba mu odmah podići spomenik...
                    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                      Ko da 450K za njega treba mu odmah podići spomenik...
                      + Keselj gratis

Comment

• naebasmo sa Feldinom:

neće ga niko pametan,
                        da ga plaćamo ne možemo,
                        da nam oprosti ovu sezonu nie lud...
                        da je mala kinta - nie mala kinta,
                        da ga klupiramo dok se ne smori...smoriti se neće.

Comment

• Sam je covic kriv...ko ga jebe sto je sklapao takav ugovor...on u panati nije imao nikakvu ulogu, ne znam sta je uopste ocekivao od njega...

Comment

• Lazic ima ponudu Albe.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                              Lazic ima ponudu Albe.
                              Tvoje misljenje,blizi ostanku ili odlasku?

Comment

• Originally posted by DelijaVrsac View Post
                                Tvoje misljenje,blizi ostanku ili odlasku?
                                Verujem da ce ostati.
                                Elem videcemo kako ce tim izgledati.
                                Jos je daleko ovo od formiranja.
                                Problem je Feldin koji nema ponuda jer niko nece da ga plati 450.000. Videcemo za Lazica. Pitanje je sta ce biti sa Nenadicem, Keseljom koji ima Ugovor.
                                Pitanje drugog pleja. Kazu mi I da Ojo ima neku ponudu iz Nemacke, pitanje oko Jovanovica, novog pleja itd,itd

Comment

Working...
                                X