Njega bukvalno znam od kad je dosao u Evropu. Cistokrvni privatnik i igrac koji voli brzu i otvorenu igru bez ikakve odbrane..Takav je bio u Antaliji i Mersinu..sjajne zajebancije tad bile..kad je vazilo jos pravilo sa tri stranaca na parketu a cetri ukupno mislim ako se secam..show je pravio i iskreno nikad mi nije bio igrac za velika dela..Posle sma ga pratio u Frankfurtu, isto Alfa muzijak..nesto manje u Banvitu ali kroz statistiku da trosi puno lopti kroz suteve,kroz asistenicje i izgubljene lopte...moze se reci da je top privatnik....
Kad sam gledaoMilano uzivo apsolutno nema osobe u okruzenju koja je imala bilo sta pozitivno reci o njemu ....Svakako zna kosarke, ali manje vise to je cokoladni Rocesti koji nema stofa kao original..Milano se bas zajebao sa njim, mislim da nema value za te pare i da nije podanik timske kosarke...itd..kad bolje pogledas sastav, mi nemamo igraca koji ce ici na ulaz ili znati da resi jedan na jedan...
Svakako skupa igracka kod Tomica, sa ovim igracima, sve ispod titule je ogroman neuspeh, da se ne lazemo ovde puno...
Kad sam gledaoMilano uzivo apsolutno nema osobe u okruzenju koja je imala bilo sta pozitivno reci o njemu ....Svakako zna kosarke, ali manje vise to je cokoladni Rocesti koji nema stofa kao original..Milano se bas zajebao sa njim, mislim da nema value za te pare i da nije podanik timske kosarke...itd..kad bolje pogledas sastav, mi nemamo igraca koji ce ici na ulaz ili znati da resi jedan na jedan...
Svakako skupa igracka kod Tomica, sa ovim igracima, sve ispod titule je ogroman neuspeh, da se ne lazemo ovde puno...
Comment