Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav Gos,Roč ode u Kinu a nama fale dva pleja! Gde ih naći i kako platiti to je pitanje!

Comment

• to što je Roč pružio za nešto preko 200K, ne pamtim takvog napadača u našem dresu...
      i ne duguje nam ništa, nadam se ni mi njemu previše...vlažni san za poziciju drugi plej skorer.

kinezi će u zvezde da ga kuju sa ovim njegovim stilom igre: ,,kao čašu vode popiti"...svako dobro dečko.

Comment

• Bas sam sad odgledao cijele utakmice nase protiv Armanija, kuci i na strani. Fokusirao se na Teodora, hm pa odakle poceti.

Mane; u odbrani uopste ne obraca paznju na visoke koji mu prilaze da postave blok, skoro svaki put se zabije i Rocesti mu proleti ko silo. U situacijama kad njegov C iskace, on dobro pokriva dodavanja, dakle nije bas promaja u odbrani. 1vs1 dobro se krece, brz je, tesko ga je proletiti al zbog sitnije gradje vjerujem da ce biti maciji kasalj za post preko njega. Zamisljam sad kako se Gordic zalece bez problema da ga rutinira na ulaz. Tu su neke njegove mane, bar iz ovoga sto sam gledao u direktnom duelu sa nama, to mi je bilo bitno da vidim gdje je u odnosu na Rocestija i kakav je intenzitet odbrane.

Prednosti; Vrlo brz, samo na trenutak sklonite pogled s njega on ide na ulaz cak ne bjezi od kontakta al obzirom na sitniju gradju on to dobro zavrsava. Maestralan u p&r igri mada ogromne zasluge idu i za Gudaitisa. Dobar pregled igre, sjajno organizuje primaran napad, vrlo dobar u dodavanjima. Blokove koje pravi Zirbes i Ojo ce dobro da koristi, siguran sam.

Sut nije toliko los koliko procenti pokazuju, ako je sam pogodice, dakle selekcija suta mora da se popravi a vjerujem da u ekipi kao sto e Armani to nije bilo moguce.
        Generalno Rocesti je bolji igrac, odbrana im je na stom nivou, brzina i prodor na strani Teodora, sut na strani Roca, stim da Roc ima tu neku dozu smeka u igri koja meni bas lezi. Dobar je igrac tu nema diskusije ali sad kad sam utrosio 4h pazljivo ga gledajuci mislim da bi nam bolje odgovarao neki drugi tip igraca. Mozda sam i pod utiskom igre Isaiah Taylora (gledao sam njegove utakmice prije ovih). Sa njim bi potpisao ABA, ovako, bice zanimljivo

edit: provedoh 5h gledajuci klipove i utakmice razmisljajuci ko bi dobro legao na ovaj roster i skontam da mene niti ko pita niti je moje misljenje uopste vazno. Ljudi koji su u struci i placeni za to ce da odaberu prema svojim mogucnostima a na meni/nama je da uzivamo u kosarci i pobjedama. Moje je da odem na tribine, platim kartu i podrzim moj klub a na njima je da daju sve od sebe.
        Last edited by Victor BG; 04-08-18, 23:01.

Comment

• Lepo si to sve objasnio, slažem se od reči do reči. I R.I.P. 5 sati života.

Comment

• @manny
            Da nisi možda pominjao ovog momka?
            Bryant Crawford in advanced discussion with Galil Gilboa
            The American rookie set to join the Israeli team
            21 godina, Wasserman agencija ... zanimljiv igrač.
            Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
            biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
              Bas sam sad odgledao cijele utakmice nase protiv Armanija, kuci i na strani. Fokusirao se na Teodora, hm pa odakle poceti.

Mane; u odbrani uopste ne obraca paznju na visoke koji mu prilaze da postave blok, skoro svaki put se zabije i Rocesti mu proleti ko silo. U situacijama kad njegov C iskace, on dobro pokriva dodavanja, dakle nije bas promaja u odbrani. 1vs1 dobro se krece, brz je, tesko ga je proletiti al zbog sitnije gradje vjerujem da ce biti maciji kasalj za post preko njega. Zamisljam sad kako se Gordic zalece bez problema da ga rutinira na ulaz. Tu su neke njegove mane, bar iz ovoga sto sam gledao u direktnom duelu sa nama, to mi je bilo bitno da vidim gdje je u odnosu na Rocestija i kakav je intenzitet odbrane.

Prednosti; Vrlo brz, samo na trenutak sklonite pogled s njega on ide na ulaz cak ne bjezi od kontakta al obzirom na sitniju gradju on to dobro zavrsava. Maestralan u p&r igri mada ogromne zasluge idu i za Gudaitisa. Dobar pregled igre, sjajno organizuje primaran napad, vrlo dobar u dodavanjima. Blokove koje pravi Zirbes i Ojo ce dobro da koristi, siguran sam.

Sut nije toliko los koliko procenti pokazuju, ako je sam pogodice, dakle selekcija suta mora da se popravi a vjerujem da u ekipi kao sto e Armani to nije bilo moguce.
              Generalno Rocesti je bolji igrac, odbrana im je na stom nivou, brzina i prodor na strani Teodora, sut na strani Roca, stim da Roc ima tu neku dozu smeka u igri koja meni bas lezi. Dobar je igrac tu nema diskusije ali sad kad sam utrosio 4h pazljivo ga gledajuci mislim da bi nam bolje odgovarao neki drugi tip igraca. Mozda sam i pod utiskom igre Isaiah Taylora (gledao sam njegove utakmice prije ovih). Sa njim bi potpisao ABA, ovako, bice zanimljivo

edit: provedoh 5h gledajuci klipove i utakmice razmisljajuci ko bi dobro legao na ovaj roster i skontam da mene niti ko pita niti je moje misljenje uopste vazno. Ljudi koji su u struci i placeni za to ce da odaberu prema svojim mogucnostima a na meni/nama je da uzivamo u kosarci i pobjedama. Moje je da odem na tribine, platim kartu i podrzim moj klub a na njima je da daju sve od sebe.
              Placem od smeha zbog komentara na kraju

Brate welcome to my world. Koliko puta se zamajem i vidim da je 4 sata ujutro a ja gledam neku budalu kako igrac PnR na repeat

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                @manny
                Da nisi možda pominjao ovog momka?

21 godina, Wasserman agencija ... zanimljiv igrač.
                Nisam. Problem s njim je sto je combo pre svega, koji gleda kos. Solidan defanzivac i atleta, dobar sut i iz driblinga i poziciono. Kreacija mu je ono osrednja ali ima potencijala. Kazem opet problem mnogo je malo igrao kao plej da moze lako da preuzme tu ulogu odmah u pro kosarci. Mnogo maltretira loptu takodje i drzi.

Comment

• 1. Teodor, ?
                  2. Baron, Dobric, Nenadic, Radanov
                  3. Perperoglu, Lazic, Davidovac
                  4. Faje, Jankovic
                  5. Cirbes, Ristic, Ojo

Dosta dobar tim na papiru.
                  Zaista ogromna mogucnost kombinacija sa petorkama.
                  Zamisljam u petorci Faje I Ojo[emoji23][emoji23][emoji23]

Mane su po meni fizicka inferiornost Teodora I Barona spolja. Umesto Barona trebao nam je fiizicki jaci igrac .
                  Jedan od dvojca Perperoglu, Faje je visak odnosno trebali smo mozda uzeti mladjeg igraca.
                  Videcemo kako ce sve funkcionisati.
                  Last edited by Laza Kacanski; 05-08-18, 09:14.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                    Placem od smeha zbog komentara na kraju

Brate welcome to my world. Koliko puta se zamajem i vidim da je 4 sata ujutro a ja gledam neku budalu kako igrac PnR na repeat
                    Xaxaxa ja ne mogu ove godine. Sjecam se prosle , kao budala odgledah milion klipova i utakmica da bih kao nesto ja preporucio klubu, neke igrace ispod radara. Selektirao nekih 7,8 igraca koji su prosli nekoliko filtera. Poslah mail klubu, kad u roku od 7 dana svi nadjose angazmane. A moj klub se odluci za vecinski domace igrace. Dzabe sam krecio. Zaboravih koji su sve igraci bili, sjecam se samo Denisa Kliforda, Alba ga je pokupila. Jbg, nije lako nama zaljubljenicima u ovu igru.

Comment

• https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1427237

Ladno nije uspeo da zajebe nikog u Evropi.
                      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                        https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1427237

Kao ni Dilejni,sve krševi od igrača

Comment

• Hahhaahhh. Milkovi Svedoci jos zive [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                            1. Teodor, ?
                            2. Baron, Dobric, Nenadic, Radanov
                            4. Faje, Jankovic
                            5. Cirbes, Ristic, Ojo

Dosta dobar tim na papiru.
                            Zaista ogromna mogucnost kombinacija sa petorkama.
                            Zamisljam u petorci Faje I Ojo[emoji23][emoji23][emoji23]

Mane su po meni fizicka inferiornost Teodora I Barona spolja. Umesto Barona trebao nam je fiizicki jaci igrac .
                            Jedan od dvojca Perperoglu, Faje je visak odnosno trebali smo mozda uzeti mladjeg igraca.
                            Videcemo kako ce sve funkcionisati.
                            1. Teodor,Čović
                            1/2. Baron,
                            2.Feldin,Dobric, Radanov
                            4. Faje, Jankovic
                            5. Cirbes, Ristic, Ojo

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                              https://www.b92.net/sport/kosarka/ve...nav_id=1427237

Nova rec medj` japanskim fanovima - seppuku.
                              "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                              Meša Selimović

Comment

• Originally posted by Wingwalker View Post
                                to što je Roč pružio za nešto preko 200K, ne pamtim takvog napadača u našem dresu...
                                i ne duguje nam ništa, nadam se ni mi njemu previše...vlažni san za poziciju drugi plej skorer.

kinezi će u zvezde da ga kuju sa ovim njegovim stilom igre: ,,kao čašu vode popiti"...svako dobro dečko.
                                Roču svaka čast,hvala mu za sve,veliko je zadovoljstvo bilo gledati ga i uživati u majstorijama

Comment

Working...
                                X