Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
    Lazic ima ponudu Albe.
    To uopšte nie loša priča.
    Prošle sezone kada smo sve potraženo prodali, on je nakon produženja ugovora ispao veliki laf i priznao da mu ne bi odgovaralo da se seli sa porodicom zbog malog deteta...a mogla je urbana legenda da ostane na ispisu ,,štaznasrceštasumilioni".
    Sumnjam i da je imao ponude sa jačom cifrom.
    Voleo bi da uzme kintu sada, mislim da ima oko 450 tekmi u CZ...malo li je?
    Last edited by Wingwalker; 05-08-18, 22:38.

Comment

Lazic ima ponudu Albe.
      Laza je nas Novicki. Nema odlaska do kraja karijere i tacka !

Comment

• Zanimljiva prica o mozda nasem novom plejmejkeru

https://www.app.com/story/sports/col...gue/709803002/

Comment

• ....

In the upper tiers of the EuroLeague, the better players are pulling in anywhere between $600,000 and $3 million annually. Theodore’s contract figures are not public, but he’s certainly in that range.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
            ....
            kad bi se gađali autobusima...
            Last edited by Wingwalker; 05-08-18, 23:17.

Comment

• I tramvajima.
              A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• 600-700K doloresa za prosek od 11p, 4as, 30% za tri...i 79kg moš samo ludi Makabi da plati.
                Last edited by Wingwalker; 05-08-18, 23:26.

Comment

• Ni oni nisu toliki debili.
                  A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

Verujem da ce ostati.
                    Elem videcemo kako ce tim izgledati.
                    Jos je daleko ovo od formiranja.
                    Problem je Feldin koji nema ponuda jer niko nece da ga plati 450.000. Videcemo za Lazica. Pitanje je sta ce biti sa Nenadicem, Keseljom koji ima Ugovor.
                    Pitanje drugog pleja. Kazu mi I da Ojo ima neku ponudu iz Nemacke, pitanje oko Jovanovica, novog pleja itd,itd
                    @Feldin... ako nece niko, da i mi napravimo pricu kao sto je PAO uradio prosle godine, s' tim da neko drugi plati veci deo. Sta mislis / mislite? Mislim, za nas je i 150,000 mnogo...

Comment

• 600-700k je placen on za ono sto je ''uradio'' u Banvitu. Kako sma i pre pisao, nasa ABA liga je ubedljivo najslabija liga i tesko je iz tog ugla gledati.. Sa tim koliko se zalimo da nam je tezak raspored a realnost je da imamo najslabiju ligu i divimo se kako deremo Spance kojima je svaki mec na zub i u spanskoj endesi..Jedino Grcka, koliko toliko je ''laka'' liga...

Tiodore je privatnik svih privatnika, bio i ostao od prvog meca u Evropi do poslednjeg...On se istripovao da je EL kvalitet, po meni on to nije...Pojavilo se dosta kombinacija za PG, sad dal je sve to tacno, sam Bog zna..ali bice kvalitetan igrac to je sigurno..Meni se Tiodore ne svidja da budem iskren i to sam vec pisao ovde, ne vredi on te pare. Bukvalno dobijas neku verziju crnog Rocha sa dosta losijim sutem i slabijom asistencijom i posebno kontrolom lopte.

Jankovic i Faye mogu biti dobri korektori. Doduse ovi dole ce sluziti vise da skupljaju lopte nego za nesto vise. Sutiracemo dosta spolja, nece biti puno kreacije..ali za ABA i EC naravno dobar tim...Problem oko Tiodora jeste ..sto smo mi kecali Milano zbog Djenke i trazili tu neku mizernu lovu za njega...sad to isto radi Milano ) cisto kecanja radi...
                      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                      2× German League champion (2018, 2019)
                      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        Najludja paralela je to sto je Ica pored toga sto je Bjelica-apologeta, ujedno i prvobranioc lika i dela Filipa Covica [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
                        Bjelica je kvalitetniji od obe 4 ke koje imamo trenutno,Čović će po svemu sudeći ostati,nemam ja šta da branim,mi za boljeg pleja domaćeg nemamo para . . .

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                          Jbg, kolega, u Japanu se samobanuju - vazikasijem.
                          Daleko smo mi od te drevne kulture.
                          Na žalost jer bi ti trebao odavno harakiri da izvršiš

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                            Bjelica je kvalitetniji od obe 4 ke koje imamo trenutno,Čović će po svemu sudeći ostati,nemam ja šta da branim,mi za boljeg pleja domaćeg nemamo para . . .
                            Samo za brata Milka, dok bude palio mrezice J Lige

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                              Laza je nas Novicki. Nema odlaska do kraja karijere i tacka !
                              Neka ode vreme mu je . . .

Comment

Verujem da ce ostati.
                                Elem videcemo kako ce tim izgledati.
                                Jos je daleko ovo od formiranja.
                                Problem je Feldin koji nema ponuda jer niko nece da ga plati 450.000. Videcemo za Lazica. Pitanje je sta ce biti sa Nenadicem, Keseljom koji ima Ugovor.
                                Pitanje drugog pleja. Kazu mi I da Ojo ima neku ponudu iz Nemacke, pitanje oko Jovanovica, novog pleja itd,itd
                                Kes će ostati ako Antic ostane a to hoce i Tomic
                                Ojo će ostati
                                Jovanovic da ide . . .bolje za njega
                                Feldina za 450k je tesko uvaliti! Neka uzmu 350 ili neka ostane ,koristiće

Comment

Working...
                                X