Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mmajstor View Post
    To sto je isplivalo za javnost i nije mnogo bitno, jer u danasnje ludo vreme informacija i deiznformacija uvek moze da se iz centrale predstavi kao ovo drugo. Mnogo je veci problem ono sto je u njegovoj glavi ili bolje receno ono sto nedostaje....znali smo svi da ima problem, ali ne bas da je toliki. Tako da mislim da se necemo mnogo ovajditi od tog momka.
    A zato sam i pitao za Jovanovica jer mi on deluje potpuno drugacije, i bas je bedak sto je na poziciji gde za njega nema vise mesta.
    Danas sam bas raspolozen da delim neke pikanterije. Jovanovic je naizgled "pametniji" od Jankele a i on je blago je reci fijuk. Imao je tucu sa Lazarevicem jos na pocetku priprema, prstalo je na sve strane a DA nije dozvolio da se prekine tuca. Tada je popio par utakmica pored klupe, a lepo je krenuo sa pripremnim utakmicama.
    Jovanovic je igrac koji ima sve a kada malo bolje razlozis nema nista sto bi njemu garantovalo mesto u rosteru. Ima telo, ima fizikalije i veliki je radnik, prvi na treningu, radi i extra vezbe, ali kada se to primeni na terenu on niti stiti obruc nesto preterano, niti ima blokade iznad prosekan, nema ni sut sa poludistance a ni za tri, ispodprosecna slobodna bacanja, a kapiranje igre u odbrani, pa strucni stab se hvatao za glavu kako neke osnovne stvari nije mogao da skapira zajedno sa LEsortom i Jankkelom.
    On se isto nesto namunjio kada je Topic dao izjavu da je vise ocekivao od JJ tandema da nisu da dali onoliko koliko je klub ocekivao kada su angazovani, tu je doslo prepiski i prozivki putem smsa itd. Topic je suvise veliki gdin da ulazi u raspravu sa njim vec ga iskulirao a ovaj se jos vise naprzio. MIslim da sebe vise ceni nego sto objektivno vredi.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
      Danas sam bas raspolozen da delim neke pikanterije. Jovanovic je naizgled "pametniji" od Jankele a i on je blago je reci fijuk. Imao je tucu sa Lazarevicem jos na pocetku priprema, prstalo je na sve strane a DA nije dozvolio da se prekine tuca. Tada je popio par utakmica pored klupe, a lepo je krenuo sa pripremnim utakmicama.
      Jovanovic je igrac koji ima sve a kada malo bolje razlozis nema nista sto bi njemu garantovalo mesto u rosteru. Ima telo, ima fizikalije i veliki je radnik, prvi na treningu, radi i extra vezbe, ali kada se to primeni na terenu on niti stiti obruc nesto preterano, niti ima blokade iznad prosekan, nema ni sut sa poludistance a ni za tri, ispodprosecna slobodna bacanja, a kapiranje igre u odbrani, pa strucni stab se hvatao za glavu kako neke osnovne stvari nije mogao da skapira zajedno sa LEsortom i Jankkelom.
      On se isto nesto namunjio kada je Topic dao izjavu da je vise ocekivao od JJ tandema da nisu da dali onoliko koliko je klub ocekivao kada su angazovani, tu je doslo prepiski i prozivki putem smsa itd. Topic je suvise veliki gdin da ulazi u raspravu sa njim vec ga iskulirao a ovaj se jos vise naprzio. MIslim da sebe vise ceni nego sto objektivno vredi.
      Eto komsije ga zele pa nek se osveti tako sto ce tamo da dominira

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
        ... A zato sam i pitao za Jovanovica jer mi on deluje potpuno drugacije, i bas je bedak sto je na poziciji gde za njega nema vise mesta.
        Jovanović je imao ponude iz Španije još tokom prošle sezone, ali dečko nije hteo da ide, već da ostane i da se bori za svoje mesto. Čak i kada je došao Omić, to se nije promenilo. Sada ne znam kakva je situacija, ipak su tri centra prevelika konkurencija.

Comment

• Boze me sakloni i sacuvaj kakvih je sve idota prodefilovalo kroz klub ali ovo od prosle sezone je epski vrh. Pa dobro smo mi ista dobili a ne 11 utakmica u EL, zato je Antic onoliko urlao na terenu a Lazic izgledao poprilicno bijesan... Mnogo me raduje sto je Tomic izgleda poprilicno ozbiljan profesionalac a sreca da je i Top u timu pa da zna kako ne treba i da upozori na vrijeme.

Comment

• Znaci sad je Jankovic krava muzara i GTR..nije nam dugo trebalo.. Koliko sam shvatio, prosle godine Sarac,a ti me demantuj ako je drugacije...imali smo na terenu i klupi sve same ''budale'' koje su same sebe dovele, a veliki svetmoucenik Cova je bio u hibernaciji i nije odgovoran za nista..jedan po jedan je lincovan i oteran..itd..odlicna prica, nista manje nisam ni ocekivao od Covica..

Sada jovo nanovo, u spinovanju..itd...da se dokaze kako su ova dva jefintija od Nikolsa itd.. MOzda ja tripujem, voleo bih da je tako, ali sumnjam naravno..Iskreno se i jedino nadam da je Tomic pogodak, ako nije cao smo..

Uspeh se moze voditi samo osvajanje ABA lige, neuspeh je ako ne udjes u finale i prodjes grupu u EC...
            Trebalo lepo reci

a ne bezati sta i kako je bilo prosle sezone..i sto se zigose svaki igrac kome nismo isplatili pare...igras EL oces da budes deo krema a seces plate itd..to tako ne ide.....
            Last edited by LosmiSK; 03-08-18, 22:51.
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Na primeru Partizana sa Jankovicem se vidi kako Partizan ulazi u igrace. Kako je nemilosrdno otimao sve redom kad je mogao. Prosto neverovatno sta ljudi rade.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                Znaci sad je Jankovic krava muzara i GTR..nije nam dugo trebalo.. Koliko sam shvatio, prosle godine Sarac,a ti me demantuj ako je drugacije...imali smo na terenu i klupi sve same ''budale'' koje su same sebe dovele, a veliki svetmoucenik Cova je bio u hibernaciji i nije odgovoran za nista..jedan po jedan je lincovan i oteran..itd..odlicna prica, nista manje nisam ni ocekivao od Covica..

Sada jovo nanovo, u spinovanju..itd...da se dokaze kako su ova dva jefintija od Nikolsa itd.. MOzda ja tripujem, voleo bih da je tako, ali sumnjam naravno..Iskreno se i jedino nadam da je Tomic pogodak, ako nije cao smo..

Uspeh se moze voditi samo osvajanje ABA lige, neuspeh je ako ne udjes u finale i prodjes grupu u EC...
                Trebalo lepo reci

a ne bezati sta i kako je bilo prosle sezone..i sto se zigose svaki igrac kome nismo isplatili pare...igras EL oces da budes deo krema a seces plate itd..to tako ne ide.....
                Nisam siguran o kakvom spinovanju pricas?I kakvoj kravi muzar?

Comment

Znaci sad je Jankovic krava muzara i GTR..nije nam dugo trebalo.. Koliko sam shvatio, prosle godine Sarac,a ti me demantuj ako je drugacije...imali smo na terenu i klupi sve same ''budale'' koje su same sebe dovele, a veliki svetmoucenik Cova je bio u hibernaciji i nije odgovoran za nista..jedan po jedan je lincovan i oteran..itd..odlicna prica, nista manje nisam ni ocekivao od Covica..

Trebalo lepo reci

Da li stvarno mislis da je neko mogao da zna kako ce koji igrac izgledati na terenu a i pored terena kada su angazovani. Ja mislio da ces barem jedan moj upis neces okarakterisati kao spin.

Ocigledno ne vredi sa tobom bilo sta komunicirati, zivi u svom svetu istine i samo istine u koju ti verujes.

over and out

Comment

• Ovo u najgorem slučaju dođe kao druga specijala:
                    1. Bjelica
                    2. Enis
                    3. Ročesti
                    4. Danguba
                    5. Omić
                    6. Feldin
                    7. Antić
                    8. Jankela
                    9. Jovanović
                    10. Alimpije

....ako ispustimo Fićka i Keša trebaće Tomiću treće oko i sve čakre otvorene da zaigramo ABA plej-of.

Comment

prstalo je na sve strane a DA nije dozvolio da se prekine tuca..
                      Normalno....viteski da se okonca obracun, there can be only one. Znaci fijuk1 i fijuk2.

Pretpostavljam da je i afera avion istinita....u glavnoj ulozi Feldin.

Comment

• Znači Jankela je dijabola i van terena. Gospodi pomiluj.
                        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Kakav moze da ti bude tim,kad ti trener prvi izadje posle prvih losih partija i isproziva pola tima kako se ne zalazu i kako su umislili da su igraci isl.Je l ste videli nekada da se DR na nekoj konferenciji pozalio na nekog igraca osim ako nije na saljiv nacin .Tako da kako se trener ponasao ne cudi me da je hemija u ekipi bila tu negde u bolu u prepunama.

Comment

Da li stvarno mislis da je neko mogao da zna kako ce koji igrac izgledati na terenu a i pored terena kada su angazovani. Ja mislio da ces barem jedan moj upis neces okarakterisati kao spin.

Ocigledno ne vredi sa tobom bilo sta komunicirati, zivi u svom svetu istine i samo istine u koju ti verujes.

over and out
                            Naravno da klub i trener to moraju da znaju..Ne kupujes krompir vec coveka i to za ogroman novac.. Svaki tvoj upis je smisljen i retko bez razloga..Da ne ulazim u tu tematiku..prejadno je da jedna klub pusta pricu za Jankovica ovako bedno...Da nece da zastiti momka koji je tek dosao u ovu nedodjiju od zemlje...

ali dobro, lakse je popljuvati i postaviti ga gde mu je mesto, u uglu...
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• ma to na konfama je potpuno nebitno.....bitno je kako se radi iza zatvorenih vrata. Na prvi sukob trebalo je da radi sut karta, to je jedini nacin da bi se sprecile buduci konflikti a trener izgradio neki autoritet.

Comment

.Da nece da zastiti momka koji je tek dosao u ovu nedodjiju od zemlje...
                                A od koga bi to trebalo da ga stite? Jadnicak....radi za sirotinju.

Comment

Working...
                                X