Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Antona View Post
    FMP kurcu ne vredi.. Ne da ne vredi nego sluzi za ispumpavanje love iz kluba. Dobar je samo za Covica. Sta mi placamo 400k godisnje?
    Znam, sad ces da mi navedes primer Gudurica, ali bolje nemoj zato sto bi Gudura bio to sto jeste i bez Fampa, kao i mnogi drugi igraci koji su napravili karijere, a gle cuda nisu igrali u FMpu..
    Gudura se afirmisao i sazrio u Zvezdi a ne u FMpu.. Tako da ako treba nekome da se pripisu zasluge za transfer od 1m one idu Radonji
    A Dobric ,Davidovac ,Bolden .....To je druze vac milionce ...a Guduru si sam pomenuo i on iz Fmp ne bi mogao da dobije ni 100k a ne 1 mil tako da si u debeloj zabludi ...FMP je dobar za KK Crvena Zvezda ...
    Last edited by darko pancev; 16-08-18, 16:23.

Comment

• Hala naravno kao i masa drugih objekata nije uknjizena pa je problematicno dokazati njeno vlasnistvo, a na wikipedia je napisano da je vlasnik hale - grad Beograd, pa je u tom slucaju normalno da se gradu placa rentiranje hale kao i bilo koje druge.

Comment

• Derrick Brown navodno u pregovorima sa nasim klubom.Zvuci bas nerealno.
        Last edited by Manda77; 16-08-18, 19:21.

Comment

• Nemojte vise strance...preterasmo ga.

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
            Derrick Brown navodno u pregovorima sa nasim klubom.Zvuci bas nerealno.
            Klasicno Covic peglanje usranog

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
              Klasicno Covic peglanje usranog
              Pominje se i Vladimir Jankovic bivsi igrac Panate, on bi dosao u slucaju da Stefan Jankovic ode iz zvezda

Comment

• Još jedan bivši igrač ala Kešelj bi da se udomi

Lepo, lepo, daj da stavimo u ime jluba i "socijalna ustanova" pa nek ide život.
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Manda77 View Post
                  Pominje se i Vladimir Jankovic bivsi igrac Panate, on bi dosao u slucaju da Stefan Jankovic ode iz zvezda
                  Ne znam kako bih se opredelio za misljenje na ovaj info. Nekako mi ta pozicija PF uopste nije upitna, Faye je odlican fizicki, igrao je prosle sezone dobru minutazu, Perperoglu moze na PF takodje, u Izraelu je odigrao dosta minuta na toj poziciji, imas Simanica koji isto moze na PF i imas Davidovca... Znas sta nemamo... PG bekup, moze ovaj tim i bez njega ali se kosi sa nacinom na koji Tomic najavljuje da zeli da igra - brzu kosarku. Ako nemas bekup pleja, znaci da ce prenos lopte malo i da trpi, znaci da ces moci da igras samo pozicione napade sa dosta kretnji bez lopte a za to su potrebne citave 24sec napada. Mi to mozemo da igramo, imamo solidne igrace za prenos + opasno koristne centre da igraju pozicione napade i da im se spusta lopta ili da se Baron dize na sut... ali kazem, volio bih vise da se ta pozicija PG popuni nekim iskusnim, defanzivno odlicnim igracem koji ce moci da smiri igru ili da promjeni ritam napada. Admiral mi je kao idealan za to mjesto zbog raspona ruku, atletike, dobrog ulaza, jak je ko bik i dobro pegla tranziciju ili bar neko slican njemu. Sa Covicem na bekupu nemas ama bas nikakve koristi osim prenosa lopte i p&r sa Ojom a sve to ti se ponisti x2 u njegovoj odbrani.
                  Vladu nisam pretjerano gledao, mislio sam da je SF igrac, to sto je domaci je prednost.

Comment

• Daj da bar krenu pripremne utakmice, pa da bar imamo o cemu da diskutujemo. Roster je manje-vise zatvoren, strucni stab je tu, Filip Covic je drugi plej i to nam je sto nam je.

Comment

• Pominjao sam Vladimira Jankovica i Browna pre par dana.Brown ima ugovor jos jednu godinu u Efesu,ali kako sam cuo postoji opcija da se uradi ista stvar kao i sa Perom Anticem prosle sezone - da se podele troskovi.S tim sto je cena Browna negde oko 900k po sezoni a vajni nam predsednik izjavio kako nijedan igrac nece imati vise od 250k ove sezone.

Ne znam sta se ceka sa dovodjenjem jos jednog plejmejkera.Vecina igraca koji su bili dostupni a kvalitetni vec su pronasli nove angazmane.

Comment

• Laz... ovaj, Programuse i šta veliš, velika želja stručnog štaba je Pefi????
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                          Laz... ovaj, Programuse i šta veliš, velika želja stručnog štaba je Pefi????
                          Ne znam li se ovo laz odnosi na moj predjasnji komentar ili ne?Nikada nisam pomenuo da je zelja Zvezde Pefi.Pitao sam da li se zna nesto oko njegovog potencijalnog transfera.

Nema potrebe da me docekas na spic samo zato sto iznosim neki svoj stav ili informacije koje cujem ili procitam.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                            Laz... ovaj, Programuse i šta veliš, velika želja stručnog štaba je Pefi????
                            Tek si se vratio i opet provociras? Ajde obrati paznju na upise.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                              Tek si se vratio i opet provociras? Ajde obrati paznju na upise.
                              Dobro je znati da neko vodi racuna o ovakvim stvarima ili mozda bolje reci ovakvim ljudima.Doduse znam i sam da na ovakve provokacije ne treba reagovati istom merom.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                                Vladu nisam pretjerano gledao, mislio sam da je SF igrac, to sto je domaci je prednost.
                                Vlada je SF/PF, vise SF, u Pao je bio role player, u Zvezdi bi sad bio nosilac. Ima cojones, secam se dobrih partija u finalima Pao-Oly. U Arisu je bio dobar, u Andori ga vec nisam pratio.
                                https://www.youtube.com/watch?v=8fxArg1OuSY
                                Last edited by Дијаз; 17-08-18, 08:50.

Comment

Working...
                                X