Originally posted by Antona
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Last edited by darko pancev; 16-08-18, 16:23.
-
Hala naravno kao i masa drugih objekata nije uknjizena pa je problematicno dokazati njeno vlasnistvo, a na wikipedia je napisano da je vlasnik hale - grad Beograd, pa je u tom slucaju normalno da se gradu placa rentiranje hale kao i bilo koje druge.
Comment
-
Još jedan bivši igrač ala Kešelj bi da se udomi
Lepo, lepo, daj da stavimo u ime jluba i "socijalna ustanova" pa nek ide život.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostPominje se i Vladimir Jankovic bivsi igrac Panate, on bi dosao u slucaju da Stefan Jankovic ode iz zvezda
Vladu nisam pretjerano gledao, mislio sam da je SF igrac, to sto je domaci je prednost.
Comment
-
Pominjao sam Vladimira Jankovica i Browna pre par dana.Brown ima ugovor jos jednu godinu u Efesu,ali kako sam cuo postoji opcija da se uradi ista stvar kao i sa Perom Anticem prosle sezone - da se podele troskovi.S tim sto je cena Browna negde oko 900k po sezoni a vajni nam predsednik izjavio kako nijedan igrac nece imati vise od 250k ove sezone.
Ne znam sta se ceka sa dovodjenjem jos jednog plejmejkera.Vecina igraca koji su bili dostupni a kvalitetni vec su pronasli nove angazmane.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostLaz... ovaj, Programuse i šta veliš, velika želja stručnog štaba je Pefi????
Nema potrebe da me docekas na spic samo zato sto iznosim neki svoj stav ili informacije koje cujem ili procitam.
Comment
-
-
Originally posted by Victor BG View PostVladu nisam pretjerano gledao, mislio sam da je SF igrac, to sto je domaci je prednost.
https://www.youtube.com/watch?v=8fxArg1OuSYLast edited by Дијаз; 17-08-18, 08:50.
Comment
Comment