Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Antona View Post
    Zelim svu srecu Jankeli u daljoj karijeri. Gotivan momak i dobar igrac.. Svaki mec za Zvezdu je odigrao posteno i ratnicki.. Iz te velike zelje je i pravio toliki broj faulova.

Potpuno je razumljivo da igrac zatrazi raskid u klubu koji ga ne ceni ni kao igraca ni kao coveka.. Najkrace, pobegao je iz nezdrave sredine.
    Odlasku je doprinelo i seljacko kurcenje Branka Lazica. Na zalost necemo docekati da i on zatrazi raskid
    ONO kad pljunes Branka Lazića kapitena ,igraca sa najvise nastupa u nasem dresu ,reprezentativcajednom od najtrofejnijih u nasem klubu ...da bi velicao glupsona kao sto je Jankovic ....ovo je vrhunac ,TOP ...nema dalje!

Comment

• Ko zeli nesto da kaze u neciju odbranu mora biti dosledan do kraja. Jankovic ce me razocarati samo ako ode u kkp, ako ne ode onda je to druga prica. U principu jedini krivac za sve je sportski deo koji nije znao da suzda situaciju koja se desava. Da su svi iz prosle sezone pobegli ili otisli nije mi jasno a na to NC prica o ipak uspesnoj sezoni.

Jankovic je bio ustopovan od Alimpijevica toga se secam, na pocetku se on malo razmahao i onda se videlo da se skroz promenio i to jeste tako. Verujem da je laza u svoj onoj njegovoj bespomoci tokom cele sezone bio kao kapiten los, ne samo kao igrac, vec kao kapiten ako mu se svlacionica i tim raspali. Opet Laza ima kredita i to svi znaju ali ne treba opet napadati momka dok ne cujemo i njegovu strane price.

Izgubljena je kontrola nad timom i svasta se desavalo i mi smo zbog toga kaznjeni....Jankovicu kao igracu zelim takodje srecu, ne zelim da ga vredjam..razumem ga na neki nacin i on me u pincipu vise i ne zanima..Zanima me sta radi nasa uprava i na kojoj su oni drogi da rade ovako lose poteze jedan za drugim...evidentno je da posle DR, svlacionica slaba i da se jos nije pojavio Alfa muzijak, nadam se da ce to biti Tomic...
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Jankovicu jebeni debilu. Goni se u tri lepe.
        Evo dovode cetvorku iz Amerike pored Novice, Pecarskog. Bice mesta I za Jankovica[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
        Last edited by Laza Kacanski; 17-08-18, 16:58.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Jankovicu jebeni debilu. Goni se u tri lepe.
          Evo dovode cetvorku iz Amerike pored Novice, Pecarskog. Bice mesta I za Jankovica[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
          Pare Lazo, pa zar bi bilo prvi put, zaboravio si Vujanica i ostale, novac je cudo..

Comment

• Jbt ni jedan izvestaj sa prvog treninga, izjave od igraca, trenera. Plan priprema, meceva.
            Neverovatno

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Jbt ni jedan izvestaj sa prvog treninga, izjave od igraca, trenera. Plan priprema, meceva.
              Neverovatno
              Krijemo od javnosti, vidis da nam ulaze u igrace, ocekujem ponudu za Dobrica.,

Comment

• Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post
                Krijemo od javnosti, vidis da nam ulaze u igrace, ocekujem ponudu za Dobrica.,
                Мислим да има понуда и за Давидовца ...

Comment

• Vodite racuna o ponasanju i kako se obracate drugim clanovima. Svako ima pravo na svoje misljenje i to se ovde postuje. To sto neko naziva Jankovica svakakvim imenima je dozvoljeno, ali ujedno ta sloboda vazi i za one koji hoce da kritikuju Lazica ili bilo kog drugog. Kome se to ne svidja, slobodno moze da obidje diskusiju. Oladite sa licnim uvredama i pretnjama da ne bi morali da palimo ban masinu.

Comment

Pare Lazo, pa zar bi bilo prvi put, zaboravio si Vujanica i ostale, novac je cudo..
                    Ovaj put nisu pare u pitanje...nema trika..Greska uprave i maltret koji je dobio+nije bas ni pametan i to je to...
                    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                    2× German League champion (2018, 2019)
                    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Nisu pare ako ode tamo na kraju nece imati vece pare nego sto je imao kod nas

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
                        Nisu pare ako ode tamo na kraju nece imati vece pare nego sto je imao kod nas
                        Mislim da nema šanse da će da dobije manje para tamo. Prosto to je idiotski na toliko nivao da to ne bi apsolutni retard uradio, koliko god da je tom statusu blizu dotični Janković. Više mi se čini da je to grobarska koska kako će tamo da igra za ne znam ni ja 8k mesečno -.urac-palac - realna kao i Bokanova priča da Budućnosti ima manji budžet od Zvezde i Cedevite. Vidimi da oni sada igraju tu ulogu kako su oni mnogo sposobni i kako gotovo džabe potpisuju igrače. Više-manje to je slična budalaština kao kada su onda imali "časove ljubavi" i svi trčalli da igraju džabe, a one milione koji su im kao dug ostali to su valjda neisplaćene plate za tetkice i prodavce semenki. Mislim i to je možda logično - ima ona pesma - e, grobari, semenkari... Šta ja znam...

Comment

• O kakvom 'maltretu' vi pricate?

Comment

• Laza mu nije dao da se bije s Novicom. Dječarac je to teško podneo. Pustio suzu, onu mušku, najtežu.
                            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Zivo se pitam da li je brat Borisha ovako proveo leto Jel skinuo farbu sa obruca u Zeljezniku?

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                                Laza mu nije dao da se bije s Novicom. Dječarac je to teško podneo. Pustio suzu, onu mušku, najtežu.
                                Big mistake.
                                Jankela bi Novicu završio u " je'n-dva ".
                                epilog: Jankela više nie grobar - komšije ulaziti u njega neće ikad-a.
                                Mi ga disciplinujemo slanjem u Kanade na chill-out summer.
                                Vraća se svež i provetren da sa Fejem grize mrežice do prve preterane ponude nekog Emporio - Makabia,
                                kada ga uz šenlučenje pratimo na železničku sa komplet ansambl Feata nam Sejdića.

...a može i ovako, Čovičanski...ako mora.
                                Last edited by Wingwalker; 18-08-18, 14:22.

Comment

Working...
                                X