Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poprilicno diskutabilan igrac, prvo sto on nije PF i mislim da nam takav igrac ne treba. Drugo u strasnom je padu forme. On je dolaskom iz Paninoniosa sa Papasom bio top talenat tamo i igra EL 25mpg, od tada je uspeo da dodje u Aris i Andoru..to kad se desi da kao Grk, ne trebas PAO,nesto debelo tu nije kako treba.

Da nema Stratosa pa da razumem transfer...ne moze biti petorka sa njim na cetiri, prosto nema efekta nikakvog, posto mu je sut u najmanju ruku diskutabilan..

Totalno nepotrebno ganjati cetvorku, koliko je potrebno naci kvalitetnog backup-a na mestu PG..Da budem bas precizan, mislim da cak mi nismo ni zeleli toliko da Jankovic ostane, samo tesko da smo zeleli da ode u partizan, to bi bio poprilican udarac za nas iz nekog ugla patkometrije..Kog god igraca smo im uzeli ispred, taj apsolutno nista nije uradio,sta vise poprilicno je propao.

Na mesto back up-a bi doveo stranca, dal je 7 ili 8 potpuno je isto, posto Fica sigurno ne igra neku ulogu kao perspektivan plej, Uskokovic je jos zelen, a experimentisanje sa Djokovicem i Avramovicem, pa tu ne vidim Tomica da bi to nesto posebno zeleo...a za 150k mozes dobiti kvalitetnog back upa, sta vise i neki Nelson ne bi lose pao..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• ima istine i u jednom i u drugom, mozda nije lose ostaviti poziciju cetri samo na faye-u i perperoglu, to bi otvorilo neke minute simanicu, ukoliko je iole spreman za tako nesto. s druge strane, ako gubimo dangubica mislim da bi vlada bio dobra zamena i igrac koji bi kod nas u timu dobio mnogo vise prostora da pokaze svoje kvalitete. on je pre svega 3/4 i mislim da moze dobro da odgovori po potrebi na obe pozicije. s druge strane on je stvarno neko ko je deo porodice, po meni bi ovo bio dobar potpis, ali svakako da nam je potrebniji bekup plej, jer jos uvek se nadam da to nece biti FC

Comment

• Originally posted by Programus View Post
        Pominjao sam Vladimira Jankovica i Browna pre par dana.Brown ima ugovor jos jednu godinu u Efesu,ali kako sam cuo postoji opcija da se uradi ista stvar kao i sa Perom Anticem prosle sezone - da se podele troskovi.S tim sto je cena Browna negde oko 900k po sezoni a vajni nam predsednik izjavio kako nijedan igrac nece imati vise od 250k ove sezone.

Ne znam sta se ceka sa dovodjenjem jos jednog plejmejkera.Vecina igraca koji su bili dostupni a kvalitetni vec su pronasli nove angazmane.
        Dobio je raskid ugovora

Comment

• Originally posted by NateHuffman View Post
          ima istine i u jednom i u drugom, mozda nije lose ostaviti poziciju cetri samo na faye-u i perperoglu, to bi otvorilo neke minute simanicu, ukoliko je iole spreman za tako nesto. s druge strane, ako gubimo dangubica mislim da bi vlada bio dobra zamena i igrac koji bi kod nas u timu dobio mnogo vise prostora da pokaze svoje kvalitete. on je pre svega 3/4 i mislim da moze dobro da odgovori po potrebi na obe pozicije. s druge strane on je stvarno neko ko je deo porodice, po meni bi ovo bio dobar potpis, ali svakako da nam je potrebniji bekup plej, jer jos uvek se nadam da to nece biti FC
          Faye i Perperoglu mogu da ostanu na 4 samo i iskljucivo ako se Danga ponovo potpise,sto je pre svega zelja Tomica bila,ali Misko mu trazi EL tim(Buducnost za sada jedina opcija).Sta ce biti tu videcemo.Browna smo kontaktirali ima mesec dana i jace prvi put kada je cekao isto EL ponude i imao ugovor sa Efesom jos uvek koji je sada raskinut,videcemo

Comment

• Zelim svu srecu Jankeli u daljoj karijeri. Gotivan momak i dobar igrac.. Svaki mec za Zvezdu je odigrao posteno i ratnicki.. Iz te velike zelje je i pravio toliki broj faulova.

Potpuno je razumljivo da igrac zatrazi raskid u klubu koji ga ne ceni ni kao igraca ni kao coveka.. Najkrace, pobegao je iz nezdrave sredine.
            Odlasku je doprinelo i seljacko kurcenje Branka Lazica. Na zalost necemo docekati da i on zatrazi raskid

Comment

• Originally posted by Antona View Post
              Zelim svu srecu Jankeli u daljoj karijeri. Gotivan momak i dobar igrac.. Svaki mec za Zvezdu je odigrao posteno i ratnicki.. Iz te velike zelje je i pravio toliki broj faulova.

Potpuno je razumljivo da igrac zatrazi raskid u klubu koji ga ne ceni ni kao igraca ni kao coveka.. Najkrace, pobegao je iz nezdrave sredine.
              Odlasku je doprinelo i seljacko kurcenje Branka Lazica. Na zalost necemo docekati da i on zatrazi raskid
              Jel ovo Cooper ima dupli nalog ?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

Zelim svu srecu Jankeli u daljoj karijeri. Gotivan momak i dobar igrac.. Svaki mec za Zvezdu je odigrao posteno i ratnicki.. Iz te velike zelje je i pravio toliki broj faulova.

Au tebra na cemu si ti .... Nemam komentar zaista.....

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
                  Au tebra na cemu si ti .... Nemam komentar zaista.....
                  Zajebi me sa tim, na cemu si?
                  Ako ti neki deo nije jasan slobodno pitaj, pojasnicu

Comment

Zajebi me sa tim, na cemu si?
                    Ako ti neki deo nije jasan slobodno pitaj, pojasnicu
                    Opa jos smo i bezobrazni macaneee idemooooo samo jako i nisko udri bez ikakvih osnova i dokaza,vazno je da se udari kontra tako je bre forum huligans rules

Comment

Ovo veze sa zdravim razumom nema.

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                        Ovo veze sa zdravim razumom nema.
                        Decko je izrekao takve budalastine da ono cak i od nekih grobara ovo ne bi cuo a znamo sta su oni u stanju da kazu

Comment

Decko je izrekao takve budalastine da ono cak i od nekih grobara ovo ne bi cuo a znamo sta su oni u stanju da kazu
                          Da mu je prvi takav, ali ovo uz svu dobru volju ja ne mogu da razumijem. Vidno sam sokiran, pa onda odem da procitam poruku Lesora, Jankovica, Feldina... Malo dodjem sebi jer stvarno ne bi bilo logicno da je 12 ljudi debili a samo on mukica ispravan sto trazi raskid da ode u Partizan a na sta se svodi taj upis.

Comment

Opa jos smo i bezobrazni macaneee idemooooo samo jako i nisko udri bez ikakvih osnova i dokaza,vazno je da se udari kontra tako je bre forum huligans rules
                            Sinovac, jedini ko je ovde bezobrazan si ti.. Prvo si me pitao na cemu sam a sad tvrdis da pisem budalastine.
                            Lepo sam ti rekao da me zajebes sa tim prozivkama.

Ako ti neki deo u postu nije jasan, razjasnicu

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                              Da mu je prvi takav, ali ovo uz svu dobru volju ja ne mogu da razumijem. Vidno sam sokiran, pa onda odem da procitam poruku Lesora, Jankovica, Feldina... Malo dodjem sebi jer stvarno ne bi bilo logicno da je 12 ljudi debili a samo on mukica ispravan sto trazi raskid da ode u Partizan a na sta se svodi taj upis.
                              Buraz da mu se nije verovalo ne bi se potpisa na 3 godine prvo,drugo igrao je sasvim zadovoljavajuce u odnosu npr na Jovanovica a pitanje da li je nesto mnogo bolji(Jankovic otisao kao gospodin uz lepu poruku na kraju i to na pozajmicu),da ne pricamo nekestvari van terena

Comment

Sinovac, jedini ko je ovde bezobrazan si ti.. Prvo si me pitao na cemu sam a sad tvrdis da pisem budalastine.
                                Lepo sam ti rekao da me zajebes sa tim prozivkama.

Ako ti neki deo u postu nije jasan, razjasnicu
                                Nema sta ti meni da razjasnjavas buraz,budalastine si izrekao a na cemu si najbolje znas posto ovo normalan covek da izajvi ne moze,bar onaj koji je upucen,a cujem da si kontras generalno tako da me ne cudi.Veli pozdravi i nastavi sa terapijom podrska za palog brata

Comment

Working...
                                X