Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ljudi koji nemaju svoj stav i vole da podmetnu kicmu zarad kluba koji gubi tlo pod nogama i idu glavom kroz zid bez imalo osecaja kritike....

Nadam se da ce doci neki mladi strani plej..rece Sarac da je NCAA dolazi, nadam se da ce bar nesto pogoditi ove sezone...
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
      Ljudi koji nemaju svoj stav i vole da podmetnu kicmu zarad kluba koji gubi tlo pod nogama i idu glavom kroz zid bez imalo osecaja kritike....

Nadam se da ce doci neki mladi strani plej..rece Sarac da je NCAA dolazi, nadam se da ce bar nesto pogoditi ove sezone...

Ja sam bio ubedjen da smo se mi u PP nesto dogovorili i kao ljudi nasli zajednicki jezik ili je to kod tebe kratkog daha i da je to jace od tebe da se bavis prozivkama bez ikakve osnove ka meni.

@Manny

Zaobidji me molim te, nijednim svojim postom te nisam etiketirao pa te molim da me izostavis iz svojih upisa.

hvala obojici unapred.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
        Vidim da se koplja lome oko Covica juniora. Evo resenja, kako je trener Mornara izjavio da je on posle Rocestija najbolji plej u Aba, ponudite ga tamo. Jak klub, jaka takmicenja, win win..

http://www.doubledouble.rs/nacionaln...i-plej-u-ligi/
        Mali oni budžet imaju za Filipa. MOžda Budućnost da ga uzme, ali sumnjam i u to. I Budućnosti ima manji budžet od Zvezde ako ćemo pošteno.

Comment

• @ Samo zvezda: Normalno je da će onaj ko voli Zvezdu navijati za Zvezdu i tu ne može da promeni ni Filip ni senior, ja sam navijao za Zvezdu u fudbalu i kada je jahao vesić (kao kakav jahač apokalipse), što ne bih sada kada je Čovara zaseo.
          To svakako ne znači da ću ja ćutati na njegova sranja (moram biti eksplicitan) jer idemo dva koraka napred jedan unazad, nekad i više.
          Dakle, Čović i vesić su prolazni a Zvezda je večita (ovo nije floskula sa severa već reči od srca).
          Last edited by nebitan; 21-08-18, 14:49.
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Daj bre kada ce vise mecevi jebo ostalo)

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
              @ Samo zvezda: Normalno je da će onaj ko voli Zvezdu navijati za Zvezdu i tu ne može da promeni ni Filip ni senior, ja sam navijao za Zvezdu u fudbalu i kada je jahao vesić (kao kakav jahač apokalipse), što ne bi sada kada je Čovara zaseo.
              To svakako ne znači da ću ja ćutati na njegova sranja (moram biti eksplicitan) jer idemo dva koraka napred jedan unazad, nekad i više.
              Dakle, Čović i vesić su prolazni a Zvezda je večita (ovo nije floskula sa severa već reči od srca).
              Ima stvari koje napišeš koje mogu bez problema da potpišem . Ne baš sve , naravno.Nikakav problem ja sa tim nemam , samo su me godine naučile da idealnih , čak ni blizu toga , jednostavno nema . Sabereš pluseve i minuse i ako pozitiva preovlađuje , podržiš , do god je tako. Evo ti jedan primer ...čuvene Čovićeve kzn na koje svi pizde .Odgledam ih i ja , probam da proberem ono što možda ima važnost , ostalo zaboravim istog trenutka i ako si primetio , nikad ne učestvujem u dodatnim tumačenjima koje krenu po forumu.

Nešto se proveri vremenom ...sećaš se da je klub tvrdio da su izmirene sve obaveze prema Kvinsiju ? Mnogi su tvrdili da Čović laže ali činjenica je da mi ni danas nemamo BAT .

Treba DV da kaže da kkp uz pomoć ljudi iz Fiba ,poprečinim vezama i muljanjima ,zaobilazi BAT i registruje igrače da bi neko (možda) shvatio da Čović ne preteruje kad iste te legende proziva zbog odnosa prema kkcz

Naravno da je Zvezda večna i da je to iz srca ali nije baš nebitno ko je vodi . Pre Čovića mogu samo da se setim Cveleta i njegovog sjajnog rukovođenja fudbalskim klubom.Možda ti ili neko drugi može da se seti još nekoga

Comment

• Kad mi ovako dodju na zicer http://www.fiba.basketball/en/Module...8-259d1da37124

Ima nesto sto je u procesu i negde gde se zavrsio proces...da ne idem dalje sve je na FIBA sajtu..

@sarac prvi deo posta se nije odnosio na tebe, ali jeste drugi...to je napisano da te drzim za rec i ako ste ti i jos jedan najavljivali Markovica itd...to je poenta price, rekao bih to svakom ovde na forumu..nemoj se uzimati pogodjenim..
                Last edited by LosmiSK; 21-08-18, 15:12.
                3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                2× German League champion (2018, 2019)
                6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Klasika kad se rec Vodje postuje vise nego papir/dokaz Tvrda struja do kraja

Comment

• I ti Manny poceo(doduse na dosta prefinjeniji nacin) da zloupotrebljavas polozaj na kome si.
                    Ako, sta ces.
                    Moze ti se jednostavno, uzivaj!

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                      Ima stvari koje napišeš koje mogu bez problema da potpišem . Ne baš sve , naravno.Nikakav problem ja sa tim nemam , samo su me godine naučile da idealnih , čak ni blizu toga , jednostavno nema . Sabereš pluseve i minuse i ako pozitiva preovlađuje , podržiš , do god je tako. Evo ti jedan primer ...čuvene Čovićeve kzn na koje svi pizde .Odgledam ih i ja , probam da proberem ono što možda ima važnost , ostalo zaboravim istog trenutka i ako si primetio , nikad ne učestvujem u dodatnim tumačenjima koje krenu po forumu.

Nešto se proveri vremenom ...sećaš se da je klub tvrdio da su izmirene sve obaveze prema Kvinsiju ? Mnogi su tvrdili da Čović laže ali činjenica je da mi ni danas nemamo BAT .

Treba DV da kaže da kkp uz pomoć ljudi iz Fiba ,poprečinim vezama i muljanjima ,zaobilazi BAT i registruje igrače da bi neko (možda) shvatio da Čović ne preteruje kad iste te legende proziva zbog odnosa prema kkcz

Naravno da je Zvezda večna i da je to iz srca ali nije baš nebitno ko je vodi . Pre Čovića mogu samo da se setim Cveleta i njegovog sjajnog rukovođenja fudbalskim klubom.Možda ti ili neko drugi može da se seti još nekoga
                      Ukoliko je istina da je sve na vreme isplaćeno Jankoviću očekujem Čovićeve poteze do uništenja karijere jankoviću makar na redovnom sudu a ako ne smatraću da je to još jedan spin Nebojše Dr Čovića.
                      Spoiler
                      Nije umio da odstupi,
                      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
                        I ti Manny poceo(doduse na dosta prefinjeniji nacin) da zloupotrebljavas polozaj na kome si.
                        Ako, sta ces.
                        Moze ti se jednostavno, uzivaj!
                        Cime sam zloupotrebio polozaj? Sto sam Samo Zvezda i Sarca okarakterisao kao tvrdu struju koja ovde slepo brani rad Covica i njegove uprave? Kao sto je OK da se ovde ljudi nazivaju forumskim strucnjacima, ekipom iz Strahinjica Bana, simpatizerima itd. Nista protiv njih licno, Sarca i SZ, samo konstantujem na osnovu onoga sto vidim u postovima stalno.
                        Last edited by MannyCalavera; 21-08-18, 15:41.

Comment

• Nema potrebe da branim modove ALI Manny ima svoj stav i njega na forumu zastupa kao što i ti imaš svoj stav (Jimmy), to ni tebe ni njega ne sprečava da vodite diskusiju sve do trenutka gde počinje kršenje regula koje su uspostavljene na forumu.
                          Verujem, znam da te ni on ni Kronos nisu banovali zbog tvog stava već zbog kršenja pravila ( da li vređanje, da li trolovanje...)
                          Kada bi samo malo vremena iskoristili na to da pišete o igri, igračima i funkcionerima kluba nevezano da li su to hvalospevi ili kritike, a ne da vodite računa šta neki mod piše ne bi imali nikakvih problema sa istim.
                          Spoiler
                          Nije umio da odstupi,
                          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                            Klasika kad se rec Vodje postuje vise nego papir/dokaz Tvrda struja do kraja
                            Malo ti je glupo ovo sa Vođom ... ali može ti se.

Jednostavno sam gledao ovde

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                              Malo ti je glupo ovo sa Vođom ... ali može ti se.

Jednostavno sam gledao ovde

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
                              Pa jebi ga, kako bi ga ti okarakterisao ako ne Vodja? Lik kad izadje na TV uvek je mega nadrkan. Nijedno pitanje ne sme da mu se postavi a da nije rolna da on smechuje i poentira u svoju korist. Bilo kakvo kriticno pitanje, ma koliko bilo bezazleno dovodi do price 2011, Strahinjica Bana, Bocni Udari, Striptizete, Bokan itd itd. Dakle covek moze samo da dobije nadimak koji dolikuje tom ponasanju totalitarnom.

Sto se tice BAT-a, postoji ono sto je aktivno, postoje oni koji su bili aktivni pa su zatvoreni i sl. Ono sto je sigurno 100% istina je da je Kinsey bio bacio Zvezdu u BAT i da je Covic lagao. E sada, mozda je to nakon toga izmireno i zatvoreno, kao sto je slucaj ovo sa Jankovicem ali je realnost da ih je boleo kurac da bio sta urade dok ih isti nije bacio u arbitrazu...

Comment

• Tako je to u Srbiji kada neko oseti ''moc''...

Comment

Working...
                                X