Kakav bi to ubod bio, Jankeline pare dati Whiteu. Uh kako bi srce zaigralo ludo. No, ja ne vjerujem da od njegove prodaje ima ista. Ako je nezadovoljan onda naci neki model da ode al tesko ce groblje platiti 250k + 200k plate.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Ako ode za dzabe onda oterati covicaiz kluba momentalno...pun mi je ku*ac njegovih lazi i lupetanja gluposti, pre samo par dana je rekao da je jankovicu sve isplaceno itd...ako se ispostavi da nije moze slobodno da se tornja iz kluba pa nek laze one u zelezniku
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostKakav bi to ubod bio, Jankeline pare dati Whiteu. Uh kako bi srce zaigralo ludo. No, ja ne vjerujem da od njegove prodaje ima ista. Ako je nezadovoljan onda naci neki model da ode al tesko ce groblje platiti 250k + 200k plate.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Isplacen je Jankovic, nije Covo lagao nista...sad, dal je to kasno stiglo..to je pravo pitanje..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by quentin View PostŠta? Može i da dobije pare koje mu se duguju i da ode bez obeštećenja? Dobar neki ugovor.
Ako postoji raskidni.uslov koji kaze da ukoliko mu do tog I tog datuma ne isplatis novac igrac moze raskinuti Ugovor istekom tog datuma mozes raskinuti.
Isplata nakon tog datuma ne znaci da se ugovor opet aktivira a isplaceni novac je dug koji postoji na osnovu neisplacenih rata ugovora.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostPa moze
Ako postoji raskidni.uslov koji kaze da ukoliko mu do tog I tog datuma ne isplatis novac igrac moze raskinuti Ugovor istekom tog datuma mozes raskinuti.
Isplata nakon tog datuma ne znaci da se ugovor opet aktivira a isplaceni novac je dug koji postoji na osnovu neisplacenih rata ugovora.
Inače, nemam problem da s tim igrač ide tamo gdje misli da će mu biti bolje, pa i u Partizan. Ovdje se radi o direktnoj finansijskoj šteti po klub. Naravno, ako je to sve tako kako se priča.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostHvalim te boze
Samo da debil odjebe sto dalje.
Pisah juce. Bice jos promena u sastavu.Originally posted by Ica View PostNeka ode vreme mu je . . .You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Registracioni pravilnik KSS ...
Уколико клуб касни са извршавањем својих обавеза утврђених уговором (неизвршење уговора), играч ће позвати клуб да обавезу испуни у накнадном року, који не може бити краћи од 15 дана, а ако остављени рок безуспешно протекне играч може затражити да се утврди да се уговор раскинут кривицом клуба.
Остављање накнадног рока за испуњење уговорних обавеза није потребно у случајевима одређеним Законом о облигационим односима (уговорен фиксни рок, уговорна страна изјавила да неће да испуни обавезу и др.).
Неизвршавање новчаних обавеза клуба према играчу дуже од 45 дана је основ за раскид уговора и подношење захтева за раскид уговора на штету клуба, без остављања накнадног рока за испуњење.
У случају да клуб касни са плаћањем доспелих новчаних обавеза према играчу дуже од 45 дана а да за то не постоји изричит основ у уговору, чини дисциплински прекршај за који му Дисциплински суд КСС може изрећи казну у складу са Дисциплинским правилником.
Играч може у случају из ст. 2 – 4. овог члана и остати при уговору и тражити да се клуб обавеже да испуни доспеле обавезе.
Клуб или играч може тражити и да се поништи или утврди непостојање, односно непуноважност одређеног уговора.
У односу на преласке у други клуб и право наступа играча у такмичарској сезони, правно дејство имају само захтеви из става 1, 2. и 6. овог члана поднесени најкасније до рока који прописује Управни одбор Савеза.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment