Otišao u Koreju pre par dana, inače, dobar igrač.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Originally posted by NateHuffman View PostVratili ga iz koreje jer je odigrao vise od 10 nba utakmica u poslednjih valjda godinu danaimaju i draft ... još svašta nešto
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by DelijaVrsac View PostSamo ne znam sto bi bacao 200 hiljada za plate Keselju i Anticu kad oni nikakvu ulogu ne bi imali u ovoj ekipi...Na visokim pozicijama smo zatvorili roster,a na niskim vec imamo 7 igraca + Nenadic ako se racuna na njega,uzaludno je pricati o Keselju....
Comment
-
Originally posted by quentin View PostNe mogu da shvatim da bi Čović uradio takvu stvar, da zakasni sa uplatom BUKVALNO JEDAN DAN (tako se priča) i da ovaj onda na osnovu toga može da raskine ugovor bez obeštećenja. Pa Daba je pisao da su nam tako otimali igrače prije x godina, kad nismo glavu smjeli da podignemo od njihove dominacije.
Inače, nemam problem da s tim igrač ide tamo gdje misli da će mu biti bolje, pa i u Partizan. Ovdje se radi o direktnoj finansijskoj šteti po klub. Naravno, ako je to sve tako kako se priča.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostManny znam da ne volis taj tip igraca ali sta mislis o melo trimble-u i tra holder-u?
Tra Holder mozda kao backup prospect. Problem je u tome sto mu je pick igra bas, bas slaba a nama to kao leba treba na ovaj roster. On je scoring PG/kombo, koji slabo vidi teren. Lepo radi tranziciju i izlaske iz blokova i sl. Sebi sut da izgradi isto. Ali kad treba da cita odbranu i da vrti pick, bas slabo.
Comment
-
Nego, šta je sa Munfordom, ko da je u zemlju prop´o ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Kako smo se osramotili sa Jankovićem...još nisam dobar.
Ubismo se da ga ,,stavimo na noge", kada je u seriji a zaustave ga faulom, Laza ga zagli čim vidi da mu pikuju vumetri...kao malo dete ga titrali cele sezone i onda u derbiju; ,,kapiten ipak preterao sa reakcijom u konfliktu sa Novicom,,...izvini Lazo brate.
ELEMENTARNE kombinacije ne mogu da ga nauče celo prvo polugodište...bem ga tupavog.
I onda dozvolimo da takav talenat a takvu tikvu dovedemo do krize oko isplata...ili šta god.
Da se cela uprava valja po betonu ispred Pionira pa ne može da opravda njegov odlazak -
napominjem: bez obeštećenja ...i to u Partizan.
To nije samo pogrešna procena, okolnosti...to je diletantizam.
Njega ne mogu da krivim dečko je prkalica u telu zverine u najavi na toj poziciji i najiskrenije mi je žao što smo izgubili takvog igrača jer, na kraju dana, svira mi paja što je nezreo, trebalo je neko da brine i o tom segmentu...ja kao navijač ne mogu. Ako je rešio da ide dok je pod ugovorom i ima ponudu - zna se...to u svakom pismenom klubu mora da košta...tada neka ide, ali ova verzija je najgora moguća po nas i nadam se nekom mekšem razrešenju.
Naravno, mleko je prosuto, sada mu nema nazad.
,,zvuk vrata zatvorenih dupetom,,Last edited by Wingwalker; 07-08-18, 00:20.
Comment
Comment