Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toliko Zvezda trazi.
    Lesor je budaletina koju treba motkom terati. To sto je on umislio da je NBA igrac njegova stvar. Ogroman problem su svi u klubu imali sa njim.
    Sav skart ce iz kluba. Feldin, Lesor, Antic, Covic. Kod Tomica nece moci da lade jaja I izigravaju zvezde kao kod prevare od trenera. Tomic ce ubedjen sam zavesti gvozdenu disciplinu.
    Last edited by Laza Kacanski; 18-07-18, 16:53.

Comment

• Lesor u Unikahu a Feldin u Bajern.

Comment

• Vidite novine, opet vi po twiter insajderima...ovo direktno iz kluba...te novine su im extremno bliske..pise lepo 250k...i eno sad udji na taj twiter nalog i videces sta pise za nove centre Unicaje..da Vam ne rusim sneska.. PRAVDA ZA LESORTA!!!
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Mislim ako se dogovori ovih 350k za Lesora da je win win situacija. Otvara se prostor za nase dijete da napreduje a Lesor neka kida zivce drugom treneru a uveseljava navijace. Zelim mu svu srecu, na zalost kod nas nije uspio da savrsenu atletiku pretvori u kapital.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Vidite novine, opet vi po twiter insajderima...ovo direktno iz kluba...te novine su im extremno bliske..pise lepo 250k...i eno sad udji na taj twiter nalog i videces sta pise za nove centre Unicaje..da Vam ne rusim sneska.. PRAVDA ZA LESORTA!!!
            Ne mislim na obeštećenje...više na to da je neko spreman da plati 250-350k i plus solidnu platu za igrača koji qrcu ne vredi po mišljenju većine navijača kkcz

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
              Ne mislim na obeštećenje...više na to da je neko spreman da plati 250-350k i plus solidnu platu za igrača koji qrcu ne vredi po mišljenju većine navijača kkcz

Vecina navijaca CZ glasa za sns, srs itd...pa ne bih bio siguran da je to misljenje relevantno..

Vidi, ako ti ja dam dobre kopacke, ne znaci da ces biti dobar fudbaler i dobro sutnuti loptu...Lesor je dat neznalici Alimpijevicu...a njemu je trebao neko da ga uci....Mada je moguce, da Lesort prvi nece da ostane, i da to nema nikakve veze sa tim da ga klub nece...

Moje licno misljenje jeste, da bi prodaja Lesorta bila greska i to ozbiljna...mada mozda gresim, nesto nisam siguran u Ristica kao Laki

Comment

• A sta da ga uci... ledjnu tehniku ili izbacaj prilikom suta koji je trebalo da savlada jos u mladjim kategorijama? Za odbranu, ne moze se bas reci da izgleda kao bistar momak. Kad preskocis prvi razred posle imas problem u kasnijim razredima i onda jao ne valja ti nastavnik u srednjoj kolko god da je stvarno los.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Toliko Zvezda trazi.
                  Lesor je budaletina koju treba motkom terati. To sto je on umislio da je NBA igrac njegova stvar. Ogroman problem su svi u klubu imali sa njim.
                  Sav skart ce iz kluba. Feldin, Lesor, Antic, Covic. Kod Tomica nece moci da lade jaja I izigravaju zvezde kao kod prevare od trenera. Tomic ce ubedjen sam zavesti gvozdenu disciplinu.
                  Ja se samo pribojavam poznanstva sa Anticem i njegovog ostanka da nam ucini jos jednu godinu.
                  Da se razumemo, covek cita igru neverovatno, ima IQ, ali ima i bol u predelu gde bi trebalo nesto drugo da bude izrazeno...

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                    A sta da ga uci... ledjnu tehniku ili izbacaj prilikom suta koji je trebalo da savlada jos u mladjim kategorijama? Za odbranu, ne moze se bas reci da izgleda kao bistar momak. Kad preskocis prvi razred posle imas problem u kasnijim razredima i onda jao ne valja ti nastavnik u srednjoj kolko god da je stvarno los.
                    Cuj sta da ga uci Nikola Pekovic nije izgledao bistro pa je uzeo milione,Milicic i da ne nabrajam sad itd..Selektore, moras nauciti da radis sa mladima i igracima i da uvek mozes da ih nadogradis, pa imali i 30 godina kao sto je jedan dobar trener uradio npr sa Simonovicem..Naravno da igraci iz FRA lige posebno ..pa i u slucaju De Koloa, Lovrenja,Vestermana itd itd..ima ih tona...slabo oni na tehnici rade....prosiri malo vidike, nemoj ko selektor ...

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Cuj sta da ga uci Nikola Pekovic nije izgledao bistro pa je uzeo milione,Milicic i da ne nabrajam sad itd...
                      Sve igrace koje si nabrojao su imali manje bazicnih rupa nego sto ih ima Lesor. To sto je Dule nekim igracima popunjavao te bazicne praznine 6-casovnim treninzima na dnevnom nivou, ne znaci da je to aksiom koga se treba danas pridrzavati. To je vreme proslo. Em je sada drugaciji prenatrpani format, em nema tog luksuza da zrtvujes po neki rezultat jer su utakmice jace gde je svaka bitna. Ne mogu se osnove uciti i nauciti u Evroligi nego na treningu kojih ima sve manje, pa tako ostaje samo period izmedju sezona. Pod uslovom da si vredan i da priznas sebi gde si tanak.

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post

To samo govori da su ti navijači "pozajmljeni" od FK ili su počeli košarku da prate pre 7 godina ili manje od toga.[emoji41]
                        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Biće zanimljivo pratiti dalju karijeru ovog genijalca
                          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Comment

• Originally posted by Manda77 View Post

Iskreno se nadam da je sprdnja u pitanju.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Pa pazi, 4-ka je, a 4-ka se traži... Ne znam u kakvom je stanju, nisam ga pratio od Zvezde.

Comment

Working...
                                X