Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
    Više zbog Boriše ...ubija na U20

Pogledaj tvit korisnika @FIBA: https://twitter.com/FIBA/status/1019...015485953?s=09

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
    To, to. Kucanje od slobodnog protiv Rumuna i onda klasican Borisa line od 4/13 i 5 izgubljenih lopti i 5 penala kad dodju recimo Turci ili bilo ko kad stane u zonu

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
      Evo javno i ja da iznesem jednu pricu pa neka je demantuje neko ako zna bolje (Sarac), Antic i Tomic su imali ozbiljan razgovor, ako Antic bude fizicki spreman i ako se apsolutno posveti poslu da bi ga Tomic vrlo rado zadrzao kao ispomoc na 4 sa Jankovicem i da se eventualno da sansa Simanicu. Anticu se svidja ta ideja a Tomic ga postuje kao odlicnog igraca sa iskustvom pa bi saradnja mogla da se produzi ako ovaj fizicki zadovolji. True / False a do sada su moje info bile skoro uvijek tacne.
      I da kazemo da je tacan ovaj prvi deo sto si napisao da je imao razgovor i da su se pricali ako bude fizicki spreman isl sve to ok.Ali ispomoc na 4?Pa koju cetvorku Pero moze da sacuva ?Pero moze da igra iskljucivo centra koji se doduse izvlaci i prangija vise nego sto je u reketu ali jbg sada

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        To, to. Kucanje od slobodnog protiv Rumuna i onda klasican Borisa line od 4/13 i 5 izgubljenih lopti i 5 penala kad dodju recimo Turci ili bilo ko kad stane u zonu
        Losa generaicja rumuna, ona prosla je bila dobra kada su uzeli valjda kod kuce b divizju itd...sledeci su nemci, to je vec ispit... Misko i tamo ima vec par igraca :P
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
          Evo javno i ja da iznesem jednu pricu pa neka je demantuje neko ako zna bolje (Sarac), Antic i Tomic su imali ozbiljan razgovor, ako Antic bude fizicki spreman i ako se apsolutno posveti poslu da bi ga Tomic vrlo rado zadrzao kao ispomoc na 4 sa Jankovicem i da se eventualno da sansa Simanicu. Anticu se svidja ta ideja a Tomic ga postuje kao odlicnog igraca sa iskustvom pa bi saradnja mogla da se produzi ako ovaj fizicki zadovolji. True / False a do sada su moje info bile skoro uvijek tacne.
          Ma to je mozda bilo pre nego sto je napravljena ova centarska linija i naravno osnovno je pitanje za koje novce bi Pero igrao, i on je valjda svestan da posle mnogo godina godisnja primanja mu nece biti vise 7 cifara zelenih novcanica, a realno mislim da nasi nisu radi da daju vise od 5 cifara na godisnjem nivou sto je samo po sebi degradacija takve karijere.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
            Ma to je mozda bilo pre nego sto je napravljena ova centarska linija i naravno osnovno je pitanje za koje novce bi Pero igrao, i on je valjda svestan da posle mnogo godina godisnja primanja mu nece biti vise 7 cifara zelenih novcanica, a realno mislim da nasi nisu radi da daju vise od 5 cifara na godisnjem nivou sto je samo po sebi degradacija takve karijere.
            Istina, bilo je prije, ja znam nekih 7dana pa vjerovatno sa ovim poslednjim potezima se dobija odgovor al rekoh da provjerim posto se na PG i PF jos niko nije doveo.

Comment

50k i recka na splavovima i kafanama?

Ponuda koja se ne odbija

Comment

Ma pare su tu najmanji problem,sta on moze na 4 da uradi u ovim poznim godinama,vec par sezona iskljucivo moze da igra centra koji sutira spolja i igra Pick and Pop igru .Pa bolje Luku da vratimo nego Pero da igra cetovrku lool

Comment

• Ama ljudi Kvinsi je amater. On ni u Dinamiku ne bi mogao da igra.

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
                    Ma pare su tu najmanji problem,sta on moze na 4 da uradi u ovim poznim godinama,vec par sezona iskljucivo moze da igra centra koji sutira spolja i igra Pick and Pop igru .Pa bolje Luku da vratimo nego Pero da igra cetovrku lool
                    Apsolutno se slazem.
                    Pero na 4 je horor.

Comment

• Šta mislite o Jabari Brown-u na poziciji Pleja?

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        50k i recka na splavovima i kafanama?

Ponuda koja se ne odbija
                        Kamo sreće da smo mu platili 150k prošlog leta, al da ne dolazi ...
                        treba Lakija poslušati, ponekad
                        Last edited by kankkunen; 18-07-18, 19:58.
                        Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                        biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by Tesla/24 View Post
                          Šta mislite o Jabari Brown-u na poziciji Pleja?
                          Covek nije plej. Klasicna dvojka, malo je nizi. Taj nigde nije razigravao nista. Scorer pre svega. Mozes i sam da pogledas.

Uz sve to on ce mnogo tesko u Evropu. Vec nekoliko godina radi istu foru. Odguli G League pa ode da uzme pare u Kinu i tako u krug. Samo ga NBA interesuje, a Kina za kesh, gde trpao po 30+

Dakle on pleja ne bi mogao da igra nigde.

Comment

• play/ Billy
                            Lazic,Dobric,Nenadic
                            Davidovac, Radanov
                            Jankovic,Simanic
                            Zirbes,Ristic,Ojo

Po meni se sa ovim ulazi u sezonu, a 13 i 14 igrac biti neko od Nenadic,Radanov,Simanic ako se dovede igrac koji ce napraviti razliku ako bude bilo potrebe, a to se sigurno nece desiti sada u avgustu.

Sada smo na tri stranca, 4 ti moze biti samo play ako ne dovedemo nekog domaceg da bude prvi play a vi sada racunajte koliko mi imamo playeva domace proizvodnje koji mogu biti prvi u ovoj ekipi.
                            Posto nema, bice stranac, prvi play tako da zaboraviti na stranca da poziciji 4 sada na pocetku sezone i pogotovo ove francuskog porekla.

Comment

• Uh. Odoh da guglam sta pomaze regeneraciju jetre. Trebace mi ove sezone.

Comment

• Koliko je ovo tanko majko moja...fmp sa 2 dobra igraca, taman 4i u aba ligi da budemo

Silmarin, ja vec izguglao

Comment

Working...
                                X