Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LosmiSK View Post
    @kronos Ma koga briga za to, covek je postavio temelje...ne peca se, kulturan je, dostupan...dobar covek...+ dobar trener...

@dekkard To tvoja slika iznad kreveta

Razumemo te...
    Last edited by kronostime; 31-05-18, 18:41.
    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
    Meša Selimović

Comment

@dekkard To tvoja slika iznad kreveta
      Nije matori, no tvoja najveća noćna mora I što je najgore, neprolazna
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• @kronos dobar, ja njega samo postujem, puno radosti mi dao da ga zaboravim i popljujem kao neki da kazem neljudi...

@dekkard Ma nije moja, nego mi smesno da ti nesto kao se gadis...sistema ovog, poslova preko veze, a vamo Nebojsha samo jos psa nije ubacio na neko mesto u klubu...extremno sposbna porodica, a biraju i jako kvalitetno zetove..
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

@kronos dobar, ja njega samo postujem, puno radosti mi dao da ga zaboravim i popljujem kao neki da kazem neljudi...

@dekkard Ma nije moja, nego mi smesno da ti nesto kao se gadis...sistema ovog, poslova preko veze, a vamo Nebojsha samo jos psa nije ubacio na neko mesto u klubu...extremno sposbna porodica, a biraju i jako kvalitetno zetove..
          Sto onda smaras na Zvezdinim temama sa Bajernom i Radonjom - dosta im je i njihove muke.
          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
          Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
            Sto onda smaras na Zvezdinim temama sa Bajernom i Radonjom - dosta im je i njihove muke.
            Ti si prozvo, nisam ga spomenuo pre tebe..na ovoj temi
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• ,,ZVEZDA NE PRISTAJE NA OSREDNJOST,,
              Gosn Nebojisa Covic leta gospodnjeg 2017 godine.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                ,,ZVEZDA NE PRISTAJE NA OSREDNJOST,,
                Gosn Nebojisa Covic leta gospodnjeg 2017 godine.

Meša Selimović

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                  Pravi odgovor je "Koj ce nam kurac?"

Sta donosi Jaramaz nama? Osim jos jednog Miskovog igraca kog ce odmah da uvali ako skrpi dobru sezonu...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
                  Млад ,перспективан домаћи играч на дефицитарној позицији ,одличне физикалије и радна етика ...још пуно простора за напредак ..
                  ако је сада са здрављем ок по мени би га требало потписати на 3 год јер му цена није папрена сигурно ....
                  то што имате алергију на Мишка то је ваш проблем ..не видим у томе ништа лоше

Comment

• Уз Јарамаза довести Ненадића,ОЈО,задрзати Дангубу,Добрића,Давидовца , Јанковића и то ће нам бити окосница екипе очигледно ..странце екстраквалитетне не очекујем искрено ...

Comment

• Nekako mi je Jaramaz posle povrede/bolesti drugi igrač...nisam video tu eksplozinost, brzinu, sve je to smuti pa prospi. Ne kažem da neće za godinu pravog treninga da bude ono što se očekuje od njega ali sada nije ni blizu.
                      Iz FMPa jedino vredi Nenadić, on im je pola tima.

Last edited by nebitan; 01-06-18, 11:11.
                      Spoiler
                      Ako mi časi smrti postanu bliski,
                      I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                      Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                      Nije umio da odstupi,
                      Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                      Pao unapred, a ne unazad,
                      I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                      Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                        Nekako mi je Jaramaz posle povrede/bolesti drugi igrač...nisam video tu eksplozinost, brzinu, sv je to smuti pa prospi. Ne kažem da neće za godinu pravog treninga da bude ono što se očekuje od njega ali sda nije ni blizu.
                        Iz FMPa jedino vredi Nenadić, on im je pola tima.
                        Komso, il`si jos sanjiv. il`te jebucka tastatura, ali mnogo gutas slova u kucanju.
                        Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                          Komso, il`si jos sanjiv. il`te jebucka tastatura, ali mnogo gutas slova u kucanju.
                          Na kompu me malo zeza tastatura ali ipak izgleda više debeli prsti (da pokušam da budem objektivan) tako da često ne pritisnem dovoljno dugmence i jbg rezultat je vidljiv.
                          Spoiler
                          Ako mi časi smrti postanu bliski,
                          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                          Nije umio da odstupi,
                          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                          Pao unapred, a ne unazad,
                          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                            Meni ne da ne smeta nego bi voleo da ga gledam kao treceg pleja u Zvezdi
                            Nenadic i Ojo obavezno da dodju. . . Feldina oterati govnjivom motkom
                            Meni bi smetalo da ga gledam kao treceg pleja u Zvezdi (a i mislim da KKCZ ne trebaju 3 pleja). Ako se pod treci plej u KKCZ podrazumeva ispomoc za treninge, onda ako... neka trenira...

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                              Nekako mi je Jaramaz posle povrede/bolesti drugi igrač...nisam video tu eksplozinost, brzinu, sve je to smuti pa prospi. Ne kažem da neće za godinu pravog treninga da bude ono što se očekuje od njega ali sada nije ni blizu.
                              Slazem se.
                              Mi i jesmo (uvek bili) tim za neke polu-dokazane igrace, ili one sto tek treba da se ponovo dokazuju (izlaze iz povreda, ili iz kanala uzrokovanog bilo cim), ali da malo ipak odmorimo. Ne moramo bas svakog slobodnog domaceg da 'uhvatimo'.
                              Decko je imao prelom potkolenice pre dve godine, pa ono 'neutvrdjeno' oboljenje proslo leto... Ipak se to sve desavalo nekako jedno za drugim, a sto ti kazes, nije nesto briljirao kasnije + je on neki kao kombo, cak mozda vise 2. Da mi ipak pogledamo nekog drugog tj. dva stranca na pleju?

Comment

• Ja sam uvek voleo kada imamo barem jednog domaceg pleja.

Comment

Working...
                                X