Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Od kad je Green plej????

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Od kad je Green plej????
      Oduvek stvarno Lazo sta ti je Sta je ako nije plej?
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Kazem ti sam to sebi nameces, svojim nastupom. Napadas ljude s kojima se ne slazes. A oni nisu napali tebe Ne znam kako to ne vidis. Mnogo bolje napisi, ja mislim da je Tomic dobar zato i zato. Tvoji postovi su u fori "Radi se, nije kao sto vi mislite. Vaga se u klubu, bice ovo, bice ono". I sam pogledaj svoje postove i videces da je tako. Dakle ti govoris iz perspektive kluba, a svi ostali samo iz svoje individualne.

Pricaj slobodno o igracima, pa i onima koje ja pominjem. Svako ima pravo na svoje misljenje.

Sve kazem moze da bude normalno i bez problema, ali ako vratis postove na sablon "Neki ovde odbijaju da shvate, "dusebriznici", "ljubitelji" i ostalo", onda ce biti problema. Naravno ovo vazi sve i za LosmiSK, koji sve to isto radi samo u kontra pravcu
        Sve se slazem, ali ja uvek postujem oni koji su placeni za to u klubu da dovedu Ristica, Oja ili Zirbesa znaju vise od mene oko angazovanja tih igraca. Ako je neko ko je radio sa Greenom a pri tom nije Miskov kaze da moze da nam bude play, ko sam ja da kazem Gavrilovicu ili Tomicu da nemaju pojma oko izbora tog igraca. Ja nigde nisam napisao da je on dogovoren ali je ime koje se spominje vec 5 dana ali je danas i javno forumaski objavljen da je opcija.

Ja licno bi voleo mladjeg, boljeg, skupljeg ali ponavljam, ne pitam se.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
          Od kad je Green plej????
          Pucač je on, sada gomilamo kombo dvojke...
          Spoiler
          Ako mi časi smrti postanu bliski,
          I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
          Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
          Nije umio da odstupi,
          Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
          Pao unapred, a ne unazad,
          I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
          Uračunato i u moj pad.

Comment

• Covek je plej ceo zivot,cistokrvni..Ne misli se na onog iz Valensije ako na to aludirate...i nije bas pucac

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
              Oduvek stvarno Lazo sta ti je Sta je ako nije plej?
              Ma idi ja procitao Eric Green

Comment

• Da zavrsim ja ovu sagu. Iznosim svoje misljenje i tu je Mani u pravu sto kaze da neki samo brane klub.Nema od cega da ga brane, drugacije misljenje je svuda i potrebno, kako kod navijaca, tako i u klubu...da ima uvek opozicije...i neko ko ce reci alooo...da su slusali neke forume ili stranice, mozda bi igrali EL ove godine..ovako nas je Dzilo smozdio sa jeftinim timom sa average igracima cak i za ABA liga nivo...

Da dodam, da mi se Grin ne svidja, posto ce biti nas glavni igrac..to je smesno...i cak nas u tom slucaju ne vidim ni u finalu..posto Cedevita tek dovodi igrace a neki ce se iznenaditi

Comment

• Slazem se sa Manny-em, Sarac ti si jos u prvom postu krenuo da se obracunavas sa nekim neimenovanim forumasima koji stalno nesto zakeraju, gundjaju i nikada im nista nije po volji. Daj nesto konstruktivno, ispricaj kako je bilo na odmoru , sto stalno djonom?

Tacno je da nista nije propalo jos pre sezone, ali je i tacno da klub bas i nije u dobroj poziciji kada se radi o osvajanju ABA lige. Jos ta potraznja za plejem, to je uvek stresno jer nije lako naci tu dobro resenje.
                  You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Realno, nama su potrebna 3 jaka igraca da bi bili egal sa futurom...ljudi su doveli kotija klarka, erl klarka, edvin dzeksona i krafta...imaju tu sehovica, gordica i ivanovica...ne bih da ispadne da mracim, ali oni su sa dosta slabijim timom dobili ovaj nas sad...plus imaju dzikica koji zna znanje tako da ja jednostavno ne vidim kako neko uopste moze da bude optimista

Comment

• Originally posted by Ventspils View Post
                      Slazem se sa Manny-em, Sarac ti si jos u prvom postu krenuo da se obracunavas sa nekim neimenovanim forumasima koji stalno nesto zakeraju, gundjaju i nikada im nista nije po volji. Daj nesto konstruktivno, ispricaj kako je bilo na odmoru , sto stalno djonom?

Tacno je da nista nije propalo jos pre sezone, ali je i tacno da klub bas i nije u dobroj poziciji kada se radi o osvajanju ABA lige. Jos ta potraznja za plejem, to je uvek stresno jer nije lako naci tu dobro resenje.

Ima li godine a da nismo trazili playa ili 5icu ili 4 ku?. Taylor Rochesti je potpisao prosle godine 8 septembra.

Na odmoru je bilo lepo hvala na pitanju. Srecom nisam poneo laptop jer bi ga verovatno upropastio jer bi imao potrebu da se ukljucim u konstruktivnu razmenu misljenja ovde. Sa mobilnog srecom mogu samo da citam.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        A da u vezi Mike Greena, sto dalje od nas. 33 godine, neefikasan skorer koji uzima previse suteva, defanzivno rupetina. Overall nije on los igrac kad ti pola rostera igra za njega. On kao plej koji prvo treba da gleda da razigra nesto a posle kos, od toga nema nista...
                        On je vise nego solidan defanizvac i paser mislim..Nije los,samo sto je sve to na tankom niovu za ono sto nama treba kao lideru ekipe...

Comment

• Za promenu mogli bi neke godine da ne gnjavimo sa plejom nego da ga potpisemo na vreme, jer bi onda bilo vremena da se dotegne roster sa nekom izmenom u zavisnosti od karakteristika tog pleja. Nudimo li Feldina... ajde jos malo pa nestalo, navali narode, ovde nije ovde nije gde je, cijena prava sitnica.

I gde ce NC na more?

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                            Za promenu mogli bi neke godine da ne gnjavimo sa plejom nego da ga potpisemo na vreme, jer bi onda bilo vremena da se dotegne roster sa nekom izmenom u zavisnosti od karakteristika tog pleja. Nudimo li Feldina... ajde jos malo pa nestalo, navali narode, ovde nije ovde nije gde je, cijena prava sitnica.

I gde ce NC na more?
                            Pa kako gde, na Kritu!

Ujedno radi i scouting za sada vec legendarni turnir.

Comment

• Ima jos last minute aranzmana za Krit video sam.... a i znam ko ih sigurno merka ali necu da kazem.

Comment

• Mislim da Jankovic nije pokazao ni djelic arsenala sa kojim raspolaze. Ne znam koliko se odbrana moze dovesti na pristojan nivo a to je ono sto ocekujem od njega da popravi na pripremama zajedno sa ljudima u strucnom stabu. Atletican je, dobar licem ka kosu, ima dobru tehniku suta, dobar je decko od njega ocekujem boom.

Comment

Working...
                                X