Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kankkunen View Post
    Kamo sreće da smo mu platili 150k prošlog leta, al da ne dolazi ...
    treba Lakija poslušati, ponekad
    Laki like this
    A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
      Malo se salim ja Sarac, ne moras na sve reagovati odbrambeno....i zastitnicki..Ti mozes reci ovde kao predstavnik kluba dal je bilo interesovanja ponuda za njih dvoje....Tu pricu oko Kima su krenuli grcki novinari, ne nasi cena mu nije bas tolika kolika si naveo..nema trika da dobije te pare...i da vredi uopste sada te pare....

Ja ti kazem koliko oni sebe cene sada a druga je stvar koliko realno vrede danas, ili u septembru, jer da li je realno da Vasa vredi 600 k u Efesu, i da li bi ti za iste pare uzeo Vasu ili Grangera?

Comment

• Cek bre, jel ja mislim na pogrednog kima tilija ili? Jel to onaj sto je igrao za baskoniju i olimpijakos?
        Ok, lik je hodajuca povreda plus je rupetina u napadu za pare koje trazi...za 200k ok, ovako je sve preko toga mnogo za njega

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
          Cek bre, jel ja mislim na pogrednog kima tilija ili? Jel to onaj sto je igrao za baskoniju i olimpijakos?
          Ok, lik je hodajuca povreda plus je rupetina u napadu za pare koje trazi...za 200k ok, ovako je sve preko toga mnogo za njega
          Rupa u napadu legitimni El igrac vise godina unazad ,bravo strucnjak. . .300k bi mu ja dao da bude startna 4

Comment

• Originally posted by Ica View Post
            Tili je odličan,Zirbes se zna odakle je najopasniji,pogledaj Dangin procenat?Grangerov isto. . .ja bi ovakvu ratnicku ekipu voleo da gledam!
            Ajmo redom. Kim Tillie je bio ciglar koji nije pucao trojke do pre 2-3 godine. Znaci covek uopste ih nije ni pucao od tada ima ove proseke:

2014-15 39% na 1.26 pokusaja po mecu
            2015-16 29.9% na 1.35 pokusaja po mecu
            2016-17 40.7 na 1.97 pokusaja po mecu
            2017-18 50.3 na 1.8 pokusaja po mecu (mali uzorak jer je bio povredjen 70% sezone i vise)

Kao sto sam rekao prosecan je on suter koji ima izmedju 35-40% na mali broj suteva, tj iskljucivo kad je potpuno sam. On nije suter. Kvalitetan je igrac koji radi mnoge stvari dobro ali u prosecan suter.

Dangubic

2014-15 31.1% na 2 pokusaja po mecu
            2015-16 36.5% na 2.1 pokusaja po mecu
            2016-17 31.4 na 2.7 pokusaja po mecu
            2017-18 41.7% na 2.77 pokusaja po mecu

Dakle pricilno nekostantno u sutu ali jeste napredovao. I dalje iskljucivo spot up shooter i za takvog specijalistu je prosek kao sto sam napisao.

Granger sada

2010-11 27.1% na 1.26 pokusaja po mecu
            2011-12 29.4% na 3.3 pokusaja po mecu
            2012-13 31.5% na 2.63 pokusaja po mecu
            2013-14 34.9% na 1.94 pokusaja po mecu
            2014-15 32.1% na 2.88 pokusaja po mecu
            2015-16 32.7% na 3.46 pokusaja po mecu
            2016-17 34.9% na 3.12 pokusaja po mecu
            2017-18 35.1% na 3.35 pokusaja po mecu

Dakle od ciglara do ispod prosecnog sutera je covek celu karijeru. I to je ogroman uzrok o kome nema sta da se prica.

I za finale poslednji, Lazic

2011-12 32.9% na 1.69 pokusaja po mecu
            2012-13 38.8% na 1.38 pokusaja po mecu
            2013-14 37.4% na 1.83 pokusaja po mecu
            2014-15 36.7% na 1.97 pokusaja po mecu
            2015-16 40.1% na 2.21 pokusaja po mecu
            2016-17 37.6% na 2.37 pokusaja po mecu
            2017-18 32.1% na 2.21 pokusaja po mecu

Znamo kad Laza sutira i iz koje pozicije jedino. Nema tu sta da se prica.

Dodaj na sve to da su ovo kumulativne statistike za sve lige po sezonama, tako da ih tu ABA, KLS ove domace i vadi dosta. U Evroligi zna i pakao da bude za neke. Isto vazi i za strance koje vadi ACB liga, LNB i sl.

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
              play/ Billy
              Lazic,Dobric,Nenadic
              Davidovac, Radanov
              Jankovic,Simanic
              Zirbes,Ristic,Ojo

Po meni se sa ovim ulazi u sezonu, a 13 i 14 igrac biti neko od Nenadic,Radanov,Simanic ako se dovede igrac koji ce napraviti razliku ako bude bilo potrebe, a to se sigurno nece desiti sada u avgustu.

Sada smo na tri stranca, 4 ti moze biti samo play ako ne dovedemo nekog domaceg da bude prvi play a vi sada racunajte koliko mi imamo playeva domace proizvodnje koji mogu biti prvi u ovoj ekipi.
              Posto nema, bice stranac, prvi play tako da zaboraviti na stranca da poziciji 4 sada na pocetku sezone i pogotovo ove francuskog porekla.
              Upravo ovako necega se i pribojavam, mediokritetski roster sa random nabacanim igracima, bez ikakve koncepcije, sa vrlo malo ofanzivnog kvaliteta, a defanzivno limitiran. Rich man's FMP, u najavi sezona za zaborav... Pored tog startnog pleja, fale jos tri igraca da bi bili ozbiljni i konkurentni - jos jedan plej, startna trojka i startna cetvorka. I da budu smisleno odabrani.

Comment

• Originally posted by Nas View Post
                Upravo ovako necega se i pribojavam, mediokritetski roster sa random nabacanim igracima, bez ikakve koncepcije, sa vrlo malo ofanzivnog kvaliteta, a defanzivno limitiran. Rich man's FMP, u najavi sezona za zaborav... Pored tog startnog pleja, fale jos tri igraca da bi bili ozbiljni i konkurentni - jos jedan plej, startna trojka i startna cetvorka. I da budu smisleno odabrani.
                Upravo tako. I to plej i cetvorka bi mooooorali da budu ubedljivo najbolji igraci na ovom rosteru. Dakle od sveg ovog sto imamo da oni budu bas bas top, za klasu iznad svih.

Trojku bih i preziveo nekako ako je Danguba zdrav i ostane kod nas.

Comment

Ja ti kazem koliko oni sebe cene sada a druga je stvar koliko realno vrede danas, ili u septembru, jer da li je realno da Vasa vredi 600 k u Efesu, i da li bi ti za iste pare uzeo Vasu ili Grangera?
                  Dobro, znaci hoces da kazes da Kim Tili vredi sad 700k i da je sebe sad toliko procenio na godinu dana?
                  3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                  6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                  3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                  2× German League champion (2018, 2019)
                  6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                  4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                  2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by Nas View Post
                    Sve super, ajmo sada ove koji nisu po volji da ih odmah izbacimo iz rostera pa redom:

Lazic out ( i on je iz Fmpa).
                    Davidovac out
                    Ojo Out
                    Radanov out
                    Nenadic Out
                    Jankovic out

Evo 6 igraca sam izbacio za koje verujem da velika vecina forumasa ovde smatra da su nepotrebni na ovaj roster, sa rezervom da verovatno i Zirbes sa karijerom u padu isto tako nije pozeljan a i Ristic kao student takodje ne pripada ovom rosteru.

Posto ocigledno da za ovih 8 ofanzivnih lezilebovica sigurno imate 8 igraca da navedete odmah koji ce sigurno dostici visine ne Ec trofeja nego top 8 El kada bi kojim slucajem ucestvovali u istom, ocekujem vase primere tih igraca koji nasi nisu odabrali pa dok jos nije pocela sezona da ih brzo zamenimo.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                      Dobro, znaci hoces da kazes da Kim Tili vredi sad 700k i da je sebe sad toliko procenio na godinu dana?
                      Pticica mi javila da toliko sebe ceni, a ista pticica mi cvrknula i za Grangera.

Comment

Pticica mi javila da toliko sebe ceni, a ista pticica mi cvrknula i za Grangera.
                        Zanima me dal bi isao i u opkladu na to, znam da nije dozovoljeno posto je bio egzodus ovih sto su izgubili ranije...ali eto bar u Avatar...cak cu ici bezobrazno da idem 250k ispod te tvoje cene
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

Sve super, ajmo sada ove koji nisu po volji da ih odmah izbacimo iz rostera pa redom:

Lazic out ( i on je iz Fmpa).
                          Davidovac out
                          Ojo Out
                          Radanov out
                          Nenadic Out
                          Jankovic out

Evo 6 igraca sam izbacio za koje verujem da velika vecina forumasa ovde smatra da su nepotrebni na ovaj roster, sa rezervom da verovatno i Zirbes sa karijerom u padu isto tako nije pozeljan a i Ristic kao student takodje ne pripada ovom rosteru.

Posto ocigledno da za ovih 8 ofanzivnih lezilebovica sigurno imate 8 igraca da navedete odmah koji ce sigurno dostici visine ne Ec trofeja nego top 8 El kada bi kojim slucajem ucestvovali u istom, ocekujem vase primere tih igraca koji nasi nisu odabrali pa dok jos nije pocela sezona da ih brzo zamenimo.
                          Davidovac in, Jankovic in, Ristic in, Dobric in. Dovodjenjem Cirbesa nisam odusevljen, Berona jos manje, al' sta sad... To je 6 igraca, gde nema nijednog pleja (svakako su potrebna 2), gde nema centra sposobnog da preuzima, brani pick and pop, stiti obruc i sl. Jedna cetvorka fali kako god okrenes (startna, posto je Jankovic masina za pravljenje faulova). Sto rece Manny, ako ostane Dangubic i uspe da sastavi celu sezonu, onda startno krilo i nije neophodno. Dakle, nema potrebe za 8 igraca za top 8 EL, al' ne bi bilo dobro bas gledati ni rich man's FMP.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                            Ajmo redom. Kim Tillie je bio ciglar koji nije pucao trojke do pre 2-3 godine. Znaci covek uopste ih nije ni pucao od tada ima ove proseke:

2014-15 39% na 1.26 pokusaja po mecu
                            2015-16 29.9% na 1.35 pokusaja po mecu
                            2016-17 40.7 na 1.97 pokusaja po mecu
                            2017-18 50.3 na 1.8 pokusaja po mecu (mali uzorak jer je bio povredjen 70% sezone i vise)

Kao sto sam rekao prosecan je on suter koji ima izmedju 35-40% na mali broj suteva, tj iskljucivo kad je potpuno sam. On nije suter. Kvalitetan je igrac koji radi mnoge stvari dobro ali u prosecan suter.

Dangubic

2014-15 31.1% na 2 pokusaja po mecu
                            2015-16 36.5% na 2.1 pokusaja po mecu
                            2016-17 31.4 na 2.7 pokusaja po mecu
                            2017-18 41.7% na 2.77 pokusaja po mecu

Dakle pricilno nekostantno u sutu ali jeste napredovao. I dalje iskljucivo spot up shooter i za takvog specijalistu je prosek kao sto sam napisao.

Granger sada

2010-11 27.1% na 1.26 pokusaja po mecu
                            2011-12 29.4% na 3.3 pokusaja po mecu
                            2012-13 31.5% na 2.63 pokusaja po mecu
                            2013-14 34.9% na 1.94 pokusaja po mecu
                            2014-15 32.1% na 2.88 pokusaja po mecu
                            2015-16 32.7% na 3.46 pokusaja po mecu
                            2016-17 34.9% na 3.12 pokusaja po mecu
                            2017-18 35.1% na 3.35 pokusaja po mecu

Dakle od ciglara do ispod prosecnog sutera je covek celu karijeru. I to je ogroman uzrok o kome nema sta da se prica.

I za finale poslednji, Lazic

2011-12 32.9% na 1.69 pokusaja po mecu
                            2012-13 38.8% na 1.38 pokusaja po mecu
                            2013-14 37.4% na 1.83 pokusaja po mecu
                            2014-15 36.7% na 1.97 pokusaja po mecu
                            2015-16 40.1% na 2.21 pokusaja po mecu
                            2016-17 37.6% na 2.37 pokusaja po mecu
                            2017-18 32.1% na 2.21 pokusaja po mecu

Znamo kad Laza sutira i iz koje pozicije jedino. Nema tu sta da se prica.

Dodaj na sve to da su ovo kumulativne statistike za sve lige po sezonama, tako da ih tu ABA, KLS ove domace i vadi dosta. U Evroligi zna i pakao da bude za neke. Isto vazi i za strance koje vadi ACB liga, LNB i sl.
                            Oko prvog i četvrtog se slažem, Danguba je pokidao u poslednjoj sezoni, s tim da se mora reći da je proširio napadački repertoar, a takođe je pokidao i Granger, najbolje u karijeri uz zavidan broj pokušaja. Čovek ima skoro 29 godina i upravo sada igra najbolju košarku u svojoj karijeri.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                              Rupa u napadu legitimni El igrac vise godina unazad ,bravo strucnjak. . .300k bi mu ja dao da bude startna 4
                              Druze ne moras meni verovati, pogledaj mu statistiku...lik uzima malo suteva, a i to sto uzme pola promasi i vise od pola...overal igrac je on dobar, ali 700k ne vredi pa da ga jebem

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                                Oko prvog i četvrtog se slažem, Danguba je pokidao u poslednjoj sezoni, s tim da se mora reći da je proširio napadački repertoar, a takođe je pokidao i Granger, najbolje u karijeri uz zavidan broj pokušaja. Čovek ima skoro 29 godina i upravo sada igra najbolju košarku u svojoj karijeri.
                                Jedna sezona ne moze da bude merilo. Kvalitetni i elitni suteri spolja u Evropi zbog blize trojke biju 45% i vise.

Mi takve nemamo. Kazem to je ceo roster gde nemas natural shootera osim Billy Barona

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

Working...
                                X