Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1. Plej
    1/2. Baron
    2. Dobric, Lazic, Nenadic
    3.Dangubic, Davidovac
    4.Jankovic, pojacanje, Simanic
    5.Ristic,Cirbes,Ojo

Ovako nesto bi bilo idealan scenario.

Comment

• Ma i to je tanko. Otkud sad i Nenadic na poziciji 2? Ako mozemo Dobrog da presaltamo tamo a Baron je vise suter u telu plejmejkera onda Nenadic moze da ode na Dangino mesto a fali jos jedno pojacanje na pleju, ili na suteru ako ipak Baron ode na pleja.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
        Ma i to je tanko. Otkud sad i Nenadic na poziciji 2? Ako mozemo Dobrog da presaltamo tamo a Baron je vise suter u telu plejmejkera onda Nenadic moze da ode na Dangino mesto a fali jos jedno pojacanje na pleju, ili na suteru ako ipak Baron ode na pleja.
        Ovo oko jos jednog pleja se slazem.
        Kad bi ludom srecom doveli Markovica pa da sa koledza pokupimo nekog klinca na pleju. Medjutim, malo verovatno I realno.
        Nenadic apsolutno zasluzuje da igra u Zvezdi. Razvojni put tog momka je fenomenalan. Kazu da igra u FMPu za 3000 evra mesecno.
        Last edited by Laza Kacanski; 19-07-18, 08:43.

Comment

• Meni ovaj vas sastav

play/ Billy
          Lazic,Dobric,Nenadic
          Davidovac, Radanov
          Jankovic,Simanic
          Zirbes,Ristic,Ojo

djeluje potentno, koliko god se vama cinjelo da nije tako. Defanzivno mi djeluju dobro, borbeno. Ocekujem potpise jos minimum dva "zvucnija" imena. Malo mi trio centara djeluje previse slicno sa nekim karakteristikama ali to ne mora nista da znaci. Ukoliko linije unutar tima , timska odbrana, kretnje budu uigrane dobro , a vjerujem da ce biti jer je trener mnogo ozbiljniji od proslogodisnjeg, ovaj tim moze da odradi dobre stvari. Garancija u sportu nema.

Ponavljam, mislim da cete imati jos minimum dva zvucna pojacanja. Koliko vidim ima tu jos igraca od prosle sezone (par njih sa ugovorima) kojima se ne zna buduci status, tako da je jos rano za zakljucke.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
            Ovo oko jos jednog pleja se slazem.
            Kad bi ludom srecom doveli Markovica pa da sa koledza pokupimo nekog klinca na pleju. Medjutim, malo verovatno I realno.
            .
            Malo mi je cudno kako je nerealno da se dovedu jos 2 beka, na stranu Stefan. Ajde da skupimo na gomilu koliko kosta ovaj tim pa minus obestecenja? Sigurno najnize.....od 2011
            Gde su novci?

Meni ovaj vas sastav
            ....
            djeluje potentno, koliko god se vama cinjelo da nije tako
            Ako im Tomic obezbedi Kamagru na dnevnoj bazi, moz` nesto od njih da bidne

Comment

• Da, slazem se. Nekako mi se cini ne da nipodastavamo nase igrace vec vise prica kao tudja trava zelenija. Nisu ovi igraci ni malo losi, imaju svoje limite svakako ali sve posmatramo kroz prizmu kako su igrali kod neiskusnog trenera i kako su npr igrali u FMP. Ako Tomic u njima probudi zar, ako budu nalozeni da na svakoj utakmici DOKAZU da su bolji, onda mi ne treba da se mnogo sekiramo za period pred nama. Dva pojacanja ce u mnogome da zakrpe rupe kojih ima, sa tri nam je miran san. Podatak kojem se radujem je da trener sa svojim pomocnicima kroz karijeru radio na dobroj odbrani. Ne treba ocekivati cuda od ovih momaka ali necu se iznenaditi i ako se desi jer trener ce biti kljucni faktor a on se pobrinuo da se o svakom segmentu igre vodi racuna.

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                Meni ovaj vas sastav

play/ Billy
                Lazic,Dobric,Nenadic
                Davidovac, Radanov
                Jankovic,Simanic
                Zirbes,Ristic,Ojo

djeluje potentno, koliko god se vama cinjelo da nije tako. Defanzivno mi djeluju dobro, borbeno. Ocekujem potpise jos minimum dva "zvucnija" imena. Malo mi trio centara djeluje previse slicno sa nekim karakteristikama ali to ne mora nista da znaci. Ukoliko linije unutar tima , timska odbrana, kretnje budu uigrane dobro , a vjerujem da ce biti jer je trener mnogo ozbiljniji od proslogodisnjeg, ovaj tim moze da odradi dobre stvari. Garancija u sportu nema.

Ponavljam, mislim da cete imati jos minimum dva zvucna pojacanja. Koliko vidim ima tu jos igraca od prosle sezone (par njih sa ugovorima) kojima se ne zna buduci status, tako da je jos rano za zakljucke.
                Verujem da se vama ovaj sastav svidja
                Ali bićemo još jači! A to vam se nece svideti

Comment

• Originally posted by Ica View Post
                  Verujem da se vama ovaj sastav svidja
                  Ali bićemo još jači! A to vam se nece svideti
                  Ja sam napisao da ocekujem jos minimum dva "zvucnija" imena.

Comment

• Ako govorimo o treneru, videćemo kakvu će igru uspostaviti, to što potiče iz Olimpijakosa može i ne mora ništa da znači.
                    Ali, hajde da razumno pretpostavimo da mu teorijskog znanja ne nedostaje, pravi problem sa kojim će se suočiti je nametanje autoriteta i nedostatak iskustva, isto ono što su bili, iz ove perspektive gledano, ključni problemi i prethodnom treneru. Tu, takođe smo se u to uverili, ne može ni Čović da mu pomogne, i koliko bude uspešan u tome da njegova reč bude najstarija i da ga igrači slušaju bez pogovora utoliko će predstojeća sezona biti uspešna.
                    Naravno, ovo sve pod uslovom da preostala tri, četiri igrača koja dođu budu respektabilna imena.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ocekujemo ,,kapitalce,, na 1 I 4

Comment

• Originally posted by Nemam_ti_kad View Post
                        Meni ovaj vas sastav

play/ Billy
                        Lazic,Dobric,Nenadic
                        Davidovac, Radanov
                        Jankovic,Simanic
                        Zirbes,Ristic,Ojo

Bas naprotiv ovaj sastav deluje defanzivno los, pored Laze, moze u odbranu ako mu objasne sta i kako, to je Ojo, eventualno Davidovac ako se pametno iskoristi...ostalo tanko sto se tice odbrane..

Naovo fali neki defanzivni plej i defanzivna 3/4 inace smo najebali....ajde da uzmem i da ce Jankovica nauciti nesto...minimum jos dva dobra pojacanja ovde nedostaju..opet ima prostora za napredak kod Gavrilovica pre svega...

Osam FMP igraca ni manjeni vise...tri centra previse, treba tu jedan 4/5, 3/4 ili cak 3/2 sa plejom...ako hocemo da napadnemo ABA, sve ostalo su pusti snovi...

Ljudi ne shvataju da je dole kod vas hajp i da ce biti Raje i da su svi ti igraci kod vas zeljni dokazaivanja i da ce rasti kroz sezonu kao kvasac u EL....Minimumdva a po meni tri igraca..Ojo mi je nekako nepotreban u smislu da nam tri petice i ne trebaju...
                        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                        2× German League champion (2018, 2019)
                        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Nenadic je bolji igrac i od Barona i od Lazica.. Velika steta sto ce ovi imati prednost u odnosu na njega
                          Last edited by Antona; 19-07-18, 09:47.

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                            Nenadic je bolji igrac i od Barona i od Lazica.. Velika steta sto ce ovi imati prednost u odnosu na njega
                            Ma da, Laza ispade najgori,a najbolji lock down bek u Evropi, stvarno neverovatno sta si napisao..O Baronu tek da ne pisem...
                            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                            2× German League champion (2018, 2019)
                            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Oni ne igraju na istoj poziciji.
                              Konkurencija na poziciji 3 jeste sa Dobricem, Davidovcem, Radanovom, i naravno Dangom ako ostane....a Dobric moze i na 2, tako da u nekom realnom scenariju ostaju Davidovac, Nenadic i Radanov.

Sarac rece da do avgusta sledi jos samo 1 pojacanje na pleju a za posle ce se videti....tako da ne znam sta se nadate za neka ne znam kakva pojacanja iako na 4 duva zesca promaja (prava srpska).

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                                Nenadic je bolji igrac i od Barona i od Lazica.. Velika steta sto ce ovi imati prednost u odnosu na njega
                                Billy Baron bio clan USA reprezentacije sa Kendal Marshalom, Xavier Munfordom, Plumlijem itd, i Nenadic koji je gulio do prosle godine KLS ligu i neku opstinsku ligu Stare Pazove. Malo proigrao u KLS ligi protiv poluamatera iz ostalih klubova i sada je on bolji od Barona. Ne kazem da nece mozda kroz godine koje dolaze dostici neke EL visine ali ajde malo realnosti.

O Lazicu i njegovoj karijeri i broju utakmica koji je odigrao u KKCz i, jbga, hejt prema nekom igracu se moze iskazati na drugi nacin a ne nabaciti da je Nenadic bolji igrac od Lazica.

Comment

Working...
                                X