Originally posted by Czbg9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Last edited by dekkard; 19-07-18, 12:16.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
-
Originally posted by Šarac View PostJa sam samo skeptik sto se tice prvog playa da on moze biti potpisan tako brzo, dovoljno je da se setimo ranijih sezona kada su i kog datuma potpisvani prvi playevi, (MWIL,MEKEL,pa i Wolters jer smo vec imali Jovica, prosle sezone kada je Rochesti dosao, a imali smo vec Radicevica). To ce se cekati i vagati, sem ako dva Stefana ne odluce da promene svoje klubove. Mi nijednog drugog domaceg playa kvaliteta za nas nemamo , a Peno,Pot, Jaramaz,Rebic, Miljenovic , FC3 kombinacije ne bi preziveo i odmah se pridruzujem LOSMISK pokretu.
Mislim da je i Simanic upitan na mesto u KKCz, moje licno misljenje da mu treba dati sansu u suprotnom veci je fail pare date njemu za sve ove godine nego svi promasaji do sada.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostMa koj ti djavo, to je macka u dzakuNije proveren u Evropi. Ili sto Ica kaze, EL igrac. Kao da je to kurac neko merilo u kosarci
Ja mislim da smo mi prilicno zasrali sto nismo uzeli drugog i boljeg Slovenca, Zan Mark Siska da nam bude backup. Decko je mega talentovan, 21 godinu ima ali je i baraba i imao je problema u Ciboni sa trenerima i sl. Mislim da bar taj deo bi Tomic dobro odradio kod nas da ga dovede u red. S' druge strane dobijes razvojnog pleja koji ti je tu na duzi period. On kao backup bi nam bio taman. Imao je u Iliriji bas mega sezonu prosle godine i sada zavrsio u Primorskoj.
U tom 1997. godistu je na poziciji pleja bio medju najboljim talentima u Evropi kad je imao 17-18 godina i onda ga je sjebala Cibona malo, malo je on kreten. Sve to stoji, ali eto ti blue chip prospekt koji dize karijeru a tebi prve sezone kao backup bi bio super. I sve to za male pare...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMarkovic ce narednih dana raskinuti Ugovor sa Himkijem a verovattno I Simonovic sa Zenitom.Lazo vragolanu.
Posle kada ne bude nista od ovoga bice gde su novci, sto se Cova stegao. Markovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostA meni kazu da spinujem ovde i da lozim masu.Lazo vragolanu.
Posle kada ne bude nista od ovoga bice gde su novci, sto se Cova stegao. Markovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?umeš da presoliš, al baš ...
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostMarkovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?
Comment
-
Markovic je pik No1...i to se zna, ali on hoce u Zenit, sto i Cova zna ali ne znam dal je odustao...Covke pun ko brod, hoce da resi sve danas, pa da Sarac na miru krene na more..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment