Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Czbg9 View Post
    Brine me sto su lazic ili dobric starteri...bez pravog beka sutera mi smo ga ugasili, oslanjati se samo na barona ne pije vodu...sta da se povredi? Uzgred voleo bih da vidim kako bi tomic kontrolisao feldina...nije on uopste los igrac, samo smo imali (upisi sam po volji) na klupi prosle sezone...dok su recimo dobric, nenadic i radanov neki kls nivo, o davidovcu da i ne govorim...pogotovo ako ode dangubic...onda bi nam spoljna linija bila tanja od mornarove
    Ma ja nisam protiv mladih igrača, Dobrića i ne smatram više mladim igračem, ima jednu sezonu u najjačem evropskom takmičenju, on je jedan od onih čiji pik još nije dostignut, isto važi i za Davidovca. Prospekata ne sme biti previše, oni ne stasavaju u Zvezdi nego u FMP-u. Radanovu bih pružio šansu, da ove sezone igra nekih do 10 minuta na najvažnijim utakmicama, a više u ABA protiv očiglednih autsajdera, u KLS još više. Nenadića svakako ne bih ni ove sezone dovodio u Zvezdu, ima na još mnogo stvari da poradi, prvenstveno odbrana i šut za 3 i poprilično je nekonstantan.
    Last edited by dekkard; 19-07-18, 12:16.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ja imam visoko misljenje o Nenadicu za razliku od vecine forumasa ovde. Nadao sam se da ce ove sezone biti starter ili da ce se barem malo rascistiti situacija na njegovoj poziciji, ispade da nece ni preci u Zvezdu

Comment

• Originally posted by Šarac View Post
        Ja sam samo skeptik sto se tice prvog playa da on moze biti potpisan tako brzo, dovoljno je da se setimo ranijih sezona kada su i kog datuma potpisvani prvi playevi, (MWIL,MEKEL,pa i Wolters jer smo vec imali Jovica, prosle sezone kada je Rochesti dosao, a imali smo vec Radicevica). To ce se cekati i vagati, sem ako dva Stefana ne odluce da promene svoje klubove. Mi nijednog drugog domaceg playa kvaliteta za nas nemamo , a Peno,Pot, Jaramaz,Rebic, Miljenovic , FC3 kombinacije ne bi preziveo i odmah se pridruzujem LOSMISK pokretu.
        Mislim da je i Simanic upitan na mesto u KKCz, moje licno misljenje da mu treba dati sansu u suprotnom veci je fail pare date njemu za sve ove godine nego svi promasaji do sada.
        Taj prvi plej je kljucna stvar,sa tim se mora pogoditi inače dzaba sve! Zbog toga bi i doveo dvojicu na tu poziciju

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
          Ma koj ti djavo, to je macka u dzaku Nije proveren u Evropi. Ili sto Ica kaze, EL igrac. Kao da je to kurac neko merilo u kosarci

Ja mislim da smo mi prilicno zasrali sto nismo uzeli drugog i boljeg Slovenca, Zan Mark Siska da nam bude backup. Decko je mega talentovan, 21 godinu ima ali je i baraba i imao je problema u Ciboni sa trenerima i sl. Mislim da bar taj deo bi Tomic dobro odradio kod nas da ga dovede u red. S' druge strane dobijes razvojnog pleja koji ti je tu na duzi period. On kao backup bi nam bio taman. Imao je u Iliriji bas mega sezonu prosle godine i sada zavrsio u Primorskoj.

U tom 1997. godistu je na poziciji pleja bio medju najboljim talentima u Evropi kad je imao 17-18 godina i onda ga je sjebala Cibona malo, malo je on kreten. Sve to stoji, ali eto ti blue chip prospekt koji dize karijeru a tebi prve sezone kao backup bi bio super. I sve to za male pare...
          Ma kakvi,nije bitno igranje u Evropi, El iskustvo. . Totalno nebitna stvar. . .zbog toga i vraća Bjelicu Fener,e moj stručnjaku . . .

Comment

• Markovic ce narednih dana raskinuti Ugovor sa Himkijem a verovattno I Simonovic sa Zenitom.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Markovic ce narednih dana raskinuti Ugovor sa Himkijem a verovattno I Simonovic sa Zenitom.
              Lele

Comment

Markovic ce narednih dana raskinuti Ugovor sa Himkijem a verovattno I Simonovic sa Zenitom.
                Ne pali masu.

Comment

Moze

Comment

A meni kazu da spinujem ovde i da lozim masu. Lazo vragolanu.

Posle kada ne bude nista od ovoga bice gde su novci, sto se Cova stegao. Markovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?

Comment

• Nisam napisao da ce doci.
                      Simon je imao godisnje 500.000
                      Ja ti.kazem da pokusavamo dovesti Stefana. Dal cemo uspeti e to ne znam.
                      Raskidom ugovora ce dobiti ozbiljan novac pa je eto mozda to mogucnost I karta na koju igramo.
                      Mozda je sve to nerealno. I meni deluje al ajde da vidimo.

Comment

• E pa ako tako gledamo i cirbes i rocesti su imali nekada milionce u svojoj karijeri pa su dosli kod nas

Comment

A meni kazu da spinujem ovde i da lozim masu. Lazo vragolanu.

Posle kada ne bude nista od ovoga bice gde su novci, sto se Cova stegao. Markovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?
                          Malo je to za Simona, šta su se stisli ... umeš da presoliš, al baš ...
                          Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
                          biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

Markovic je imao preko milion prosle sezone u Himkiju, a Simon 850 u Zenitu. Koliko oni moraju da spuste ispod svoje cifre da bi dosli kod nas?
                            Nije toliko bitno koliko su imali, nego koliko na dalje mogu da imaju. Samo Rusi mogu za takve igrace toliko da plate.

Comment

• Markovic je pik No1...i to se zna, ali on hoce u Zenit, sto i Cova zna ali ne znam dal je odustao...Covke pun ko brod, hoce da resi sve danas, pa da Sarac na miru krene na more..
                              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
                              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
                              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
                              2× German League champion (2018, 2019)
                              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
                              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
                              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Marković je imao lošu sezonu,sad ne znam da l je to dovoljno da ga dovedemo, al ono ako sad nećemo, nećemo nikad.

Comment

Working...
                                X