Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mmajstor View Post
    Peno ima odlicnu visinu za plejmejkera, ali na zalost ne pokazuje nista sto bi ga odvojilo od svojih vrsnjaka....ne bi me cudilo da kao i mnogi drugi koji su poceli na toj poziciji bude prekomandovan kao kombo bek. Nadam se da ce napraviti neki iskorak u kvalitetu u godinama koje slede, ali trenutno ne mirise bas najbolje.
    Ma dobro, mlad je. Za tu poziciju potrebno je vrijeme. Na zalost on trenutno nema ni brzinu, ni sut ni dobru viziju, lako se cita...
    Al decko je prosao najbolje kosarkaske skole, uz dobar tim i sistem moze postati igrac kasnije. Za nas sad nije, bar mi nemamo luksuz da ga istrpimo.

Comment

• Ne izdvaja se trenutno ni po jednom segmentu igre, pa ako ne bude znacajnije napredovao (mada vec ima 21 godinu) nece se previse maci od prosecnog igraca. Ako je to neka olaksavajuca okolnost, tacno je i da plejevi danas sazrevaju sve kasnije.

Comment

• Od Barselone preko Barselone B do Albe gde je treća opcija, to nije ni stagnacija nego regresija. Nesiguran ball handling koji rezultira sa previše TO za minutažu koju ima. Nisam baš optimista da će unaprediti svoju igru u narednim godinama.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• U svakom slucaju nije Milos Teodosic ali moze da pogleda. Peno nikad nije ni igrao za Barsu A nesto ali je prosao sve njihove kategorije a i nase reprezentacije..U Albi je druga opcija, igra 17minuta po mecu, ne znam iskreno gde treca opcija igra 17 minuta...nadji taj sport generalno, kamoli kosarka...

Ovo je upravo problem, on sa 21g nije talenat, kao ni Voja Kamenjar ali jeste Jankovic i Jovanovic sa 25 godna kao i Dobric sa 24 godine..oni su bas doneli sve oma kao i Jovic sa svojih 3.2ppg i 2apg u prvoj sezoni za 10-12 minuta i vrhunskim sutem..a imao je 23 godine tada...

Iskreno, nasa sudbina u klupskoj kosarci i repci je odlicna kakva nam je publika..

Evo ni Simanic ne valja, Lazarevic...Davidovac isto, da nije otisao Radicevic isto bi ga govnima pljuvali...nema tog igraca koji nama valja..Lazic i Dangubic su npr strasni suteri, kosarka im u malom prstu//pa su napredovali...da nije bilo vremena z anjih, ne bi bilo i nas..
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Opet mracis, i to na zvezdaskim temama koje nisu Bajern.

Comment

• Mozda ste malo prestrogi prema ovom malom. Covjek igra finale Njemacke lige, kao drugi ili treci plej,svejedno, sa simpaticnom minutazom.

Comment

• BTW, kad smo već kod Kamenjara, ja bih našeg ex Jankovića ne keca doveo.
                A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                  BTW, kad smo već kod Kamenjara, ja bih našeg ex Jankovića ne keca doveo.
                  I ja.

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                    BTW, kad smo već kod Kamenjara, ja bih našeg ex Jankovića ne keca doveo.
                    Kao backup Rochu?
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Jedini Jankovic kod vas koji je valjao je Guza - ovi ostali su prosek.
                      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                      Meša Selimović

Comment

• Ни син му није за бацање као roll player.

Comment

• Originally posted by Дијаз View Post
                          Ни син му није за бацање као roll player.
                          Koji ?
                          "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                          Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                            Jedini Jankovic kod vas koji je valjao je Guza - ovi ostali su prosek.
                            Obožavao sam ga, igrač ispred svog vremena, definitivno.
                            Što se Stefana tiče, po košarkaškom znanju i po shvatanju igre, uopšte nije prosek. Najveći potencijal od domaćih igrača.[emoji41]

Comment

• Originally posted by Samo Zvezda View Post
                              Neko skora napisa da ne igra ni u Portoriku
                              Da, ja sam pisao.
                              Nasao sam na nekom sajtu statistiku svih meceva ove sezone tamo.
                              Miler ni jedan mec nije odigrao, Markus vec 13 cini mi se...

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                                Retko ko konta Djordijevu pricu i to je veliki problem. On daje ono sto se zaradi i trudi se da to svake godine bude sve vise i vise...Zato ce ici da bude sve sira liga i po zemljama kao sto su nemacka i fra zbog velikog broja ljudi....Bayern im je retko idealan za to...tako i u EC...FIBA daje ono sto ne zaradi....zato su i prodali EL i EC, zato sto ne mogu i to je ono sto je problem kod njih...

Igrati LS je mozda sad bolje ali u budcnosti sigurno ne....na kraju 10g ciklusa ce biti sve jasno gde su i sta su..Djordi radi ozbiljan posao za sve klubove, pokusava bar da budu profitabilni...U EL fiba, dosta klubova se ugasilo i to nije poenta da bude tako...vec da klubovi zaradjuju od sebe itd..dug je to proces i ne moze preko noci...
                                Ja koliko vidim, jedini si ti ovde koji sve konta i zna.
                                Kada ce poceti 3. svetski rat??

Comment

Working...
                                X