Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ajkisloba View Post
    Spominju se nesto Ristic i da ce se Voja Stojanovic vratiti iz Orlandine.
    Voja nece u Zvezdu. Tu bas cudo treba da se desi.
    On ce valjda u Olimpiju.

Comment

• A kad se setim kako je Savic delovao kao cool lik.

Comment

• Koji Savić?
        A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
          Koji Savić?
          Zoran....Vojin menadjer.

Comment

• Rokas Giedraikis napusta Lijetvos Ritas. Uh kad bi mogli da ga dovedemo.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
              Rokas Giedraikis napusta Lijetvos Ritas. Uh kad bi mogli da ga dovedemo.
              Laza bi doveo svakog igraca koji popije korpu
              3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
              6× Montenegrin League champion (2007–2012)
              3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
              2× German League champion (2018, 2019)
              6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
              4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
              2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                Laza bi doveo svakog igraca koji popije korpu
                Popio korpu??????Fenomenalan igrac. Evo potpisala ga Alba.

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Popio korpu??????Fenomenalan igrac. Evo potpisala ga Alba.
                  Brz si Lazo nema sta...Salim se ja malo, dobar igrac...ali jasno da cim nije produzio u LR da ide negde...pratim ja njega duze, dobar suter,visok ali ne moze to kod nas posto ne radimo do 15 Jula

Comment

Brz si Lazo nema sta...Salim se ja malo, dobar igrac...ali jasno da cim nije produzio u LR da ide negde...pratim ja njega duze, dobar suter,visok ali ne moze to kod nas posto ne radimo do 15 Jula
                    I to je znak pitanja Treba se odmoriti od skupstina i posle toga

Comment

Uh secam se kako je izdominirao Partizan prosle sezone.

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                        I to je znak pitanja Treba se odmoriti od skupstina i posle toga
                        To sto nema informacija i nema laznih insajdera i kojecega ne mora da znaci da su na odmoru i da se nista ne radi.
                        Sarac je na svakodnevnom brifingu kod gazde tako da pazi sta pises
                        Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

• Originally posted by Daba View Post
                          To sto nema informacija i nema laznih insajdera i kojecega ne mora da znaci da su na odmoru i da se nista ne radi.
                          Sarac je na svakodnevnom brifingu kod gazde tako da pazi sta pises
                          Dabo, samo djela, reci nista kod mene

Ja ne vidim pomak u klubu, to je najveci problem. Tacno je da je Covicev dolazak u klub napravio neki iskorak u organizaciji, ozbiljnom radu i profesionalizmu kluba u odnosu na to sto je bilo ranije. Fora je sto ja ne vidim da je od prve EL sezone napravljen iskorak. Ja organizaciono ne vidim ni u jednom delu pomak niti unapredjenje kvaliteta u radu. I to je problem koji ja imam. Svaka sezona je ista a neki apsekti su i gori nego sto su bili te prve EL sezone.

Eto ako treba da briefuje, nek briefuje to od mene

Comment

• Strasan igrac, vise sma ga gledao u Siauliai..Igrao je tad bas dobru kosarku..gazi kako treba i ne preskace stepnice..Strasan suter,ima visinu i ruke ..mozda malo vise igra od lopte,ali bas meka ruka..partizanu je utrpao skoro 30...

Reneses radi opasan posao, tako neka iskusna stara kajla nam treba, bas je preporodio Albu,ode Grigonis u Zalgiris ali dolazi ovaj malac koji je bolji igrac po meni i to dosta od Grigonisa...

Comment

Strasan igrac, vise sma ga gledao u Siauliai..Igrao je tad bas dobru kosarku..gazi kako treba i ne preskace stepnice..Strasan suter,ima visinu i ruke ..mozda malo vise igra od lopte,ali bas meka ruka..partizanu je utrpao skoro 30...

Reneses radi opasan posao, tako neka iskusna stara kajla nam treba, bas je preporodio Albu,ode Grigonis u Zalgiris ali dolazi ovaj malac koji je bolji igrac po meni i to dosta od Grigonisa...
                              Potpuno drugaciji tip igraca. Grigonis sa loptom u rukama pravi plus, ima i kreaciju i vise nacina za poentiranje. Giedraitis ima fantasticno kretanje bez lopte, snagu i prvi korak, naprada obruc i ima pracku kao spot up.

Comment

• Sarac, nece valjda Fica da ostane i sledece sezone?

Comment

Working...
                                X