Imamo dovoljno kvalitetnih domaćih igrača već sad u klubu, vrv kvalitetnijih nego što je ovaj koji u 24-oj godini igra u prestižnom ACB klubu kao što je Bilbao. I što uopšte mora da bude domaći?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda
Collapse
X
-
Budimo malo konkretniji. Imena i prezimena onih koji su zainteresovani da dodju u
klub umesto Čovica?
Na kraju krajeva izadjite iz senke, skupite muda i pravac na Kališ.
Da svi cujemo i vidimo planove i organizacionu semu razvoja kluba u svim
segmentima. Sve dobre ideje i pravi planovi vrlo se brzo realizuju.
Comment
-
Originally posted by kum žoržo View PostBudimo malo konkretniji. Imena i prezimena onih koji su zainteresovani da dodju u
klub umesto Čovica?
Osnovno bi bilo da cujemu tu semu razvoja, plan organizacije od onoga ko je na celu kluba.
Jeftina su ta podmetanja tipa ,, evo dodjite ako znate bolje,,. Ako je toliko tesko sto Covic ne napusti klub?
Bice zbog ljubavi prema Zvezdi.
Comment
-
Nema konkretniji, ovo je kao da Čović priča... ali neka izađe više sa godišnjim izveštajem, samo se bojim da se ne sakrije iza titule KLS i sezonu proglasi uspešnom. Moraju preuzeti odgovornost za poteze koje su činili os dovođenja igrača do trenera analfabete.
Da li je teško shvatiti da klub koji ima nategnut budžet nema pravo na taj nivo grešaka koje su ON i DR pravili dovođenjem i otpuštanjem igrača a zatim plaćanjem još jednog igrača, tako bi mogli izvesti zaklučak da je umesto Sofoa mogao biti doveden prilično skup centar ili umesto Mekela vlažni san Čovića, umesto Šilba i plazmamena su mogli doći mnogo skuplji i bolji igrači...Ko će posle njega? Pa neki limar ili možda automehaničar a komotno može i neko iz partera B, isti učinak bi bio (može da se dei samo bolji).
Ipak ja lično bih voleo totalnog opozicionara, Đilasa na mestu predsednika (ako je zainteresovan).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kum žoržo View PostBudimo malo konkretniji. Imena i prezimena onih koji su zainteresovani da dodju u
klub umesto Čovica?
Izvolite momci, imacete klub bas po vasem ukusu, ne sa jednim nego sa 2 Covica pa uzivajteLast edited by Antona; 30-06-18, 19:27.
Comment
-
Pa valjda nam je interes da klub ide napred?! A onda je jedino logicno da onaj ko moze, zeli, zna.....
Odma preuzme klub i digne ga na visi nivo, a ne da ceka da se do kraja urusi i krene
od nekog spasilackog pocetka.... ja sam se za ovih 40 godina koliko aktivno pratim
klub nagledao toga u vise mahova. Samo takvo razmisljanje je retrogradno, jajarsko....
Comment
-
Justin Cobbs iz Le Mana je FA. Istekao mu je ugovor. Imao je fenomenalnu sezonu, bio izuzetno efikasan i kao poenter i kao razigravac. Odlican sut sa distance imao ove sezone. Mislim da bi on mogao da bude relativno jeftino resenje na mestu pleja. Nema sanse da on ne bude bar solidan u toj ulozi. Covek je veteran u Evropi vec godinama a i dalje ima 27 godina. Prosao Frankfurt i Bayern u Bundesu, Gravelines i Le Mans u Francuskoj ligi.
Comment
-
Originally posted by kum žoržo View PostPa valjda nam je interes da klub ide napred?! A onda je jedino logicno da onaj ko moze, zeli, zna.....
Odma preuzme klub i digne ga na visi nivo, a ne da ceka da se do kraja urusi i krene
od nekog spasilackog pocetka.... ja sam se za ovih 40 godina koliko aktivno pratim
klub nagledao toga u vise mahova. Samo takvo razmisljanje je retrogradno, jajarsko....SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJustin Cobbs iz Le Mana je FA. Istekao mu je ugovor. Imao je fenomenalnu sezonu, bio izuzetno efikasan i kao poenter i kao razigravac. Odlican sut sa distance imao ove sezone. Mislim da bi on mogao da bude relativno jeftino resenje na mestu pleja. Nema sanse da on ne bude bar solidan u toj ulozi. Covek je veteran u Evropi vec godinama a i dalje ima 27 godina. Prosao Frankfurt i Bayern u Bundesu, Gravelines i Le Mans u Francuskoj ligi.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostPlan, semu razvoja kluba nismo culi od onih od kojih to treba da cujemo. Culi smo jedino da drzava ne daje dovoljno novca, da su krivi semenkari, Bokan, Strahinjica Bana, sile tame I zla.
Osnovno bi bilo da cujemu tu semu razvoja, plan organizacije od onoga ko je na celu kluba.
Jeftina su ta podmetanja tipa ,, evo dodjite ako znate bolje,,. Ako je toliko tesko sto Covic ne napusti klub?
Bice zbog ljubavi prema Zvezdi.
Jedna neuspešna sezona i ajde da razjebemo sve po bilo koju cenu .Sam si napisao da si učestvovao u dovođenju NČ .Šta tada nisi znao o njemu što sada znaš ?
Šta je bio povod za dolazak NČ u kkcz .Jel smo sve zaboravili ?
Ne znam koliko ti pratiš kkcz ? Da li kao kum žoržo 40 godina ili neku više kao ja? Kako god , ove Čovićeve godine su najuspešnije u istoriji kkcz posle Nebojše Popovića koje niko od nas ne pamti.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostĆekaj bre jbt , da li je realno ovo što pišeš ? Kako se bez plana uzima 11 trofeja i pet učešća u EL????
Jedna neuspešna sezona i ajde da razjebemo sve po bilo koju cenu .Sam si napisao da si učestvovao u dovođenju NČ .Šta tada nisi znao o njemu što sada znaš ?
Ne znam koliko ti pratiš kkcz ? Da li kao kum žoržo 40 godina ili neku više kao ja? Kako god , ove Čovićeve godine su najuspešnije u istoriji kkcz posle Nebojše Popovića koje niko od nas ne pamti.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostĆekaj bre jbt , da li je realno ovo što pišeš ? Kako se bez plana uzima 11 trofeja i pet učešća u EL????
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostZnači slažež se da je prethodno postojao plan i da je bio uspešan ? I da se nisi zajebao što si podržao NČ ?
Ali njegova bahatost, ego sada nanosi vise stete nego koristi.
Comment
Comment