Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    To je offtopic pisanje onog trenutka kad su postali igrači konkurentskog kluba.
    Stvarno ne znam šta je to "podsticanje kavge" pogotovo u virtuelnom svetu, pišem, ne vređam nikoga, ako neko ima problem što nema smisla za humor samo onda kad je njegov klub u pitanju, onda je to samo njegov problem pa neka je i sto puta moderator.
    Prebaci diskusiju na Kritikei žalbe ako želiš da nastavimo polemiku, nema smisla da se razvija ta tema ovde.
    S moje strane je diskusija gotova. Ako ne znas o cemu pricam, nema nacina da ti pomognem. Back on topic...

Comment

• Videcete kad mi krenemo sa potpisima.[emoji51]

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Kazem ti moje misljenje je da idu na visokog igraca, ako ne ostane Landry. Earl Clark jednostavno ne moze da igra laznu peticu u kontinuitetu. U nekim specijalima mozda. Pa u Besiktasu je igrao u Paru sa Stimcem i posle sa Palaciosom i Sanlijem. On je iskljucivo krilni igrac. Tako da ne mogu s njim da zatvore centarsku poziciju. Za mene je Barovic - Nikolic malo za EL. Ako ostane i Landry, to je opet slabo ali bar ce na drugim pozicijama biti jaki. Tako da sam prilicno siguran da se trazi atletska petica koja pegla odbranu na visokom nivou.

Sa Craftom, Gordicem i Ivanovicem mogu da vrte pick i takav igrac bi im bas legao.
        Da Kraft je trebao biti na Zvezdinom spisku...

E sad, mislim da imas pravo iz tog ugla koji si objasnio..Ni meni nije jasno previse ali sigurno da hoce da daju sansu i podignu Nikolica sa 5-10m, Barovica 10-15min i ovog sa 25minuta...

ali Dzikic ce ici skroz small ball..ako vidis oni nemaju trojku i bas trojka im fali,sto opet ne znaci da mozda i centra nece dovesti ali trojku nemaju...Klark jeste 4, ovaj moze vise tri nego 4 ali ako bude furao small ball imace svako sovju sansu u principu...To je Buducnost, nisu Real hbga....Nikolic ima potencijala ako izadje iz glave Rikica i udje u glavu Kuzmica npr

Ce vidimo, ali naspram nas, koji se nismo javili, oni ljudi su skoro pa zavrsili posao...
        3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
        6× Montenegrin League champion (2007–2012)
        3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
        2× German League champion (2018, 2019)
        6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
        4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
        2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
          Uvek sam podjebavao. Samo mi je ovo posebno pogodilo zicu kad me pojedini sa foruma dva meseca prave na budalu s nekim postovima vezano za rad uprave.

Svuda se radi, kod nas muk. Cak su i Grobari korak ispred. Haos...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
          Radi se i kod nas. Biće neka skupština u julu, pa onda posle malo da se vidi šta će, pa da se razmisli, pa triput meri jednom seci, pa ko žuri vrat slomio, preko preče naokolo bliže...

Dajem paru da ćemo do oktobra sasvim sigurno dovesti nekog.
          A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Nasladjivanje.
            To su ti, cigani ludaci...

Comment

• Vise nema ni da komsiji crkne krava, nek nama crknu obje fazon

Comment

• Ja samo govorim o neozbiljnosti rada kod nas.
                Ne znamo ko ce voditi klub( a vodice Covic), ko ce biti trener, ambicije itd,itd.
                Skupstina polovinom Jula. Mesec dana nakon kraja prvenstva?????

Comment

• Originally posted by Victor BG View Post
                  Vise nema ni da komsiji crkne krava, nek nama crknu obje fazon
                  Obe ili Obadvije.
                  "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                  Meša Selimović

Comment

• Guthrie, mogao bi da obratis paznju na recnik kojim se obracas ostalim forumasima.
                    "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                    Meša Selimović

Comment

• Originally posted by Guthrie View Post
                      Nasladjivanje.
                      To su ti, cigani ludaci...
                      Originally posted by Victor BG View Post
                      Vise nema ni da komsiji crkne krava, nek nama crknu obje fazon
                      Bitno da se ozbiljno radi. Setimo se gde smo bili 2011te!!!

Kome je slaba memorije, tu je Precednik pa će ga uskoro podsetiti.
                      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Ma, bitno da je tebi dobro.

Comment

Ma, bitno da je tebi dobro.
                          Prekini s provokacijama. Budi srecan da nisi fasovao ban za govna ona

Comment

• Banuj me, i to trajno.
                            Iako je ovaj forum pun smecara.
                            Boli me kurac

Comment

I Manny se utopio u sivilo SK-a i poceo da podjebava ljude.
                              Cudan je taj uticaj pojedinih forumasa odavde.
                              Bitno je da je vama dobro!
                              Ne podjebava, već je Kraft samo želja forumskih zaluđenika i njega između ostalih a mi smo još "u rukavicama" jer Čo nije siguran da li ostaje ili ne, folira se kao mlada prve bračne noći.
                              Zanima me živo ko je sledeći Alimpijević.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

Banuj me, i to trajno.