Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni Rok 2018/19 - KK Crvena Zvezda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Šarac View Post
    Nije bilo arbitraze ali je tupadzija pretio. Posto je ta tajna dugo cuvana vidim da je malopre i Rsb objavio tekst u vezi "otimanja" Jankele od KKP. Decko je pravi "plonker" sto bi rekao Del Boy, to sto ima nase prezime,odrastao u Kanadi a ovde je kao pusten sa lanca. Bahati se po Vracaru, upoznao je neku bg ekipu koji ga muzu za pare, provodi itd, malo su mu usli pod kozu, malo uticaj managera i tako, malo je pretio . Dobio je sve pare do dinara, i sada moze da ode uz obestecenje naravno i mislim da bi Cova sutra ga pustio da uzme pare od KKP. Plasim se samo da ce biti Mekelovan ako opet krene da se sabanise. On ne moze nigde a svakako cemo finansijski prihodovati ako pozeli da ode... po Covinom receptu neisplacevinjem dve godine ugovora[emoji3]
    Sto se mene tice moze sutra da ide u isti taj Partizan.
    Momak je teska budaletina. Ljudi koji su ga upoznali kazu da ,,nije sav svoj,,
    Imao je steucni stab prosle sezone ogromnih problema sa njim. Bojim se da kod Tomica nece dugo istrajati. Zivi bili pa videli.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
      Faye nikad nije ni kostao vise od 100k za zivota sto bi se reklo...ali slazem se, odnos cena i kvalitet dobar...

Da potpise Cova i da Sarac i ja odemo na

Ne plasim se, vec sam se opekao jednom vec na njega..tri puta da ga gledam bi bilo previse..ali mislim i ja da nece..Tomic nije veverica kao Sveti Alimpije..

Nego da te pitam Sarac, sta bi po tebi bio uspeh,a sta neuspeh sa ovim timom..da znam za kasnije
      Glupo pitanje, po meni ce mozda biti veci uspeh ove godine uzeti Aba ligu nego doci do finala u Ec. Mislim da je Futura daleko ispred nas i Cedevite, KKP I Mornar su daleko iza nas i Cedevite. Futuri mora da se desi bas tezak fail u ABA LIGI da ne dodju do finala, mozda ce im El biti kamen o vrat kao nama prve godine sa rezultatima,ali skola u El i igranja protiv jacih uvek dobro dodje protiv ABA EKIPA. Pa mi smo se barem tim hranili svoj ego da nam je El dobar trening.
      Ako ne osvojis glavni cilj a to ponovni ulazak u El sledece sezone onda se mozda smatrati neuspehom cela sezona. Vise vredi El nego Kup i Pasteta liga da se ne lazemo. Samo je pitanje sta mi ima da trazimo u toj El ako nema za koga da je igramo. EC ce nam dobro doci da se vrati malo to interesovanje kod one publike koja dolazi samo kada je bitno. Koncept Ec je mnogo bolji za naseg navijaca u odnosu na El.

Comment

Nije bilo arbitraze ali je tupadzija pretio. Posto je ta tajna dugo cuvana vidim da je malopre i Rsb objavio tekst u vezi "otimanja" Jankele od KKP. Decko je pravi "plonker" sto bi rekao Del Boy, to sto ima nase prezime,odrastao u Kanadi a ovde je kao pusten sa lanca. Bahati se po Vracaru, upoznao je neku bg ekipu koji ga muzu za pare, provodi itd, malo su mu usli pod kozu, malo uticaj managera i tako, malo je pretio . Dobio je sve pare do dinara, i sada moze da ode uz obestecenje naravno i mislim da bi Cova sutra ga pustio da uzme pare od KKP. Plasim se samo da ce biti Mekelovan ako opet krene da se sabanise. On ne moze nigde a svakako cemo finansijski prihodovati ako pozeli da ode... po Covinom receptu neisplacevinjem dve godine ugovora
        +1 da se ne ponavljam sve je receno vec ono sto sam i ja cuo

Comment

• A lepo sam reko da decku fali mnogo vise ljudske zrelosti nego kosarkaske, kad ono medjutim - "plonker"

Nego sta cemo sad....taman nadjosmo drugu cetvorku kad eto ti problema sa prvom. Vec vidim da ce preziveti do trenutka kada se Mitar vrati. Sta je sa Jovanovicem?

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
            A lepo sam reko da decku fali mnogo vise ljudske zrelosti nego kosarkaske, kad ono medjutim - "plonker"

Nego sta cemo sad....taman nadjosmo drugu cetvorku kad eto ti problema sa prvom. Vec vidim da ce preziveti do trenutka kada se Mitar vrati. Sta je sa Jovanovicem?
            Jbt ko je nama sve igrao u timu prosle sezone dobro smo I prosli.

Comment

• Milera na 4 i da pevamo

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                A lepo sam reko da decku fali mnogo vise ljudske zrelosti nego kosarkaske, kad ono medjutim - "plonker"

Danas je Mitar okacio slike na svom twiteru, ne moras biti ortoped da se proceni kada ce Luka moci da se posveti kosarci ponovo, tako da ne racunaj da ce on uopste kod nas moci da dodje u ovoj sezoni, ali znam da bi ga Covic primio sa obe ruke, nije sve samo u onome sto igraci pruzaju na parketu.
                ]
                Sto se tice Jankele ako se procuje ovo a vidim da se vest brzo siri, decko je sebe ukanalio kod nas, jer samim tim sto je pomislio da predje u KKp moze kod nasih navijaca da izazove bas onaj efekat koji upravo citam na Rsb i twiteru.

Nadam se da Vujcin pise izjavu za Jankelu u stilu prve izjave OMica.

Comment

• Originally posted by blek hils View Post
                  Da. Mislim da je poređenje naših i stranaca, kada su godine u pitanju vrlo problematično. Dovoljno da čovek pogleda Darkelju, Ercega, Milka, Novicu. To mislim da ne postoji u evropskoj košarci da jedna nacija ima toliko takvih primera - "nije nam važno da se održavamo". Ja ni u ovog Senegalca ne sumnjam što se tiče tela bez obzira na godine. Da me pitaju ja bih doveo i Avodžobija sa njegovih 160 godina i ne sumnjam da bi pokidao.
                  To je tacno. Nama ko se priblizi 30oj oprasta se od reprezentacije. Stimac je bio najstariji, oprostio se, Markovic se penzionisao u 28, Krstic propao, Velickovic odavno propao, Savanovic posle 30 nista, Tripkovic kraj karijere u 27, Pavlovic, Milicic, ...

Zato Scola prasi sa svojih 38, on je sa 30 razgrtao sve oko sebe na svetskom. Spanci da su imali nasu situaciju ne bi dobili ni Poljake.

Previse su igraci optereceni i kao maloletni, brdo roditelja, menadzera, prijatelja, forumasa ... vidi buduce Bodiroge, Tomasevice, Krstice, Bjelice u bukvalno svakom klincu koji pravi razliku u mladjim kategorijama. Kod nas se pravio hajp od rebe, Teje, Riste, pa Simane ("taj mali ce sigurno imati NBA karijeru"), pa radanova ...

Kad dobiju pare, em su ispuhani, izmoreni, em su psihicki u totalnoj dubiozi i sad im nije do kosarke nego broje koliko jos godina do penzije pa da se totalno prepuste carima partijanja, alkohola, splavova ...

Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  1.???????
                  2. Baron, Dobric
                  3.Lazic, Perperoglu, Davidovac
                  4. Jankovic, Faje
                  5. Cirbes, Ojo, Ristic
                  Nenadic, Radanov, Simanic?
                  Mislim da je Perper tu prvo resenje na trojci. Protiv sam dovodjenja stranaca da bi bili rezerva domacima koji takodje nisu nista posebno.

Originally posted by Laza Kacanski View Post
                  Sto se mene tice moze sutra da ide u isti taj Partizan.
                  Momak je teska budaletina. Ljudi koji su ga upoznali kazu da ,,nije sav svoj,,
                  Imao je steucni stab prosle sezone ogromnih problema sa njim. Bojim se da kod Tomica nece dugo istrajati. Zivi bili pa videli.
                  Jbg, ajde da na kraju niko ne ostane od igraca iz prosle sezone. To bi bilo neozbiljno cak i za nas.

Originally posted by Šarac View Post
                  Glupo pitanje, po meni ce mozda biti veci uspeh ove godine uzeti Aba ligu nego doci do finala u Ec. Mislim da je Futura daleko ispred nas i Cedevite, KKP I Mornar su daleko iza nas i Cedevite. Futuri mora da se desi bas tezak fail u ABA LIGI da ne dodju do finala, mozda ce im El biti kamen o vrat kao nama prve godine sa rezultatima,ali skola u El i igranja protiv jacih uvek dobro dodje protiv ABA EKIPA. Pa mi smo se barem tim hranili svoj ego da nam je El dobar trening.
                  Ako ne osvojis glavni cilj a to ponovni ulazak u El sledece sezone onda se mozda smatrati neuspehom cela sezona. Vise vredi El nego Kup i Pasteta liga da se ne lazemo. Samo je pitanje sta mi ima da trazimo u toj El ako nema za koga da je igramo. EC ce nam dobro doci da se vrati malo to interesovanje kod one publike koja dolazi samo kada je bitno. Koncept Ec je mnogo bolji za naseg navijaca u odnosu na El.
                  Slazem se, samo nemoj da te cuju neki. Super post, ne bih ja nista tu dodao (osim sto sam dodao).
                  You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                    Milera na 4 i da pevamo
                    Na kom splavu da pevate?

Comment

Danas je Mitar okacio slike na svom twiteru, ne moras biti ortoped da se proceni kada ce Luka moci da se posveti kosarci ponovo, tako da ne racunaj da ce on uopste kod nas moci da dodje u ovoj sezoni, ali znam da bi ga Covic primio sa obe ruke, nije sve samo u onome sto igraci pruzaju na parketu.
                      ]
                      Sto se tice Jankele ako se procuje ovo a vidim da se vest brzo siri, decko je sebe ukanalio kod nas, jer samim tim sto je pomislio da predje u KKp moze kod nasih navijaca da izazove bas onaj efekat koji upravo citam na Rsb i twiteru.

Nadam se da Vujcin pise izjavu za Jankelu u stilu prve izjave OMica.
                      Poenta je u tome sto je trazio raskid ugovora zbog ponude Partizana.

Comment

Na kom splavu da pevate?
                        Gde god, samo neka potpise...izmislio kosarku za ove matorce

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
                          Poenta je u tome sto je trazio raskid ugovora zbog ponude Partizana.
                          jesuse kriste...

Comment

• To sto je isplivalo za javnost i nije mnogo bitno, jer u danasnje ludo vreme informacija i deiznformacija uvek moze da se iz centrale predstavi kao ovo drugo. Mnogo je veci problem ono sto je u njegovoj glavi ili bolje receno ono sto nedostaje....znali smo svi da ima problem, ali ne bas da je toliki. Tako da mislim da se necemo mnogo ovajditi od tog momka.
                            A zato sam i pitao za Jovanovica jer mi on deluje potpuno drugacije, i bas je bedak sto je na poziciji gde za njega nema vise mesta.

Comment

• Originally posted by Czbg9 View Post
                              Gde god, samo neka potpise...izmislio kosarku za ove matorce
                              Ajmo ponovo. Danas je 03/08/2018. Nismo u 2015 godini mesec novembar/decembar. Taj Qm je ostao u toj godini. QM danas bi imao problem da obezbedi mesto u Fmpu, to ce ti svako ovde napisati. On je isto ostao u toj godini i igrac njegovog imena ne moze da se nudi nasem klubu putem instagrama. Onda mozes zamisliti koliko je on prso jer je ostalo samo ime. Zasto ga opet kao i posle otkaza u Banbergu nijedan klub u Evropi nije uzeo, evo prelazni rok vec ulazi duboko u drugi mesec i ni Ec klub ga ne razmatra a ima ih dosta koji nisu popunili svoj roster.

Comment

• Nemojte Jankelu da mi dirate, nije on valjda takav čovek

Comment

Working...
                                X